Skoči na vsebino

Mlajši/starejši otrok

loncek1

Recommended Posts

Oboje ma prednosti...kot mlajso se me je zmeri frzmagal, da je moj brat lahko sel ven s frendi, jaz pa ne...to je bla najvecja slabost sploh... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Uf, moj brat in sestra sta bila full mlajša, vedno sem jih morala povsod s seboj vlačit, redko sem smela iti k svoji prijateljici sama :o|o: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jaz sem mlajša (razlika 8 let!).

... slabo zato, ker vse "napake" ki jih je storila moja sestra ali pa starši, so potem "popravljali in izboljševali" na meni, me držali bolj na kratko :sori:

... dobro pa, ker iz istega gornjega razloga, so imeli slabo vest in potem se je na drugih področjih dalo "izsiliti" kaj več x:Dx

Aira: pri meni je bilo ravno obratno :palec:

JanjaK: ker je tudi mene sestra pod mus vlačila naokoli, je bila nekako vedno slabe volje, valjda da nesproščena in je tudi pokazala, da sem ji v breme :sori: zadeva se je končala, ko me je v starosti 5ih let "pozabila" nekje zunaj x:Dx x:Dx x:Dx pa so starši dobili lekcijo, mene pa ni nikoli več pazila izven hiše :palec:

Zato sem tudi mnenja, da starejši otroci niso varuške ampak le otroci!

sem najmljajši otrok pa še fant.... skratka crkljali so me in to ful......... meni je bilo kar lahko, ker so sestre morale narediti vse namesto mene........ x:Dx

zanimivo pa je to, da danes ne maram scrkljanih otrok in sem za strožjo vzgojo :palec:

Kako pa je z edinci? Jaz sem edinka...Imam res veliko stvari a me ne razvajajo...moram pač delati ko sva z atijem 2 meseca skoraj sama na morju pomivam posodo in še kaj drugega!!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Kako pa je z edinci? Jaz sem edinka...Imam res veliko stvari a me ne razvajajo...moram pač delati ko sva z atijem 2 meseca skoraj sama na morju pomivam posodo in še kaj drugega!!!!

kje pa je mami?

mami pa ima službo in si na koncu vzame 2 tedna dopusta!!! Pa še vmes pride kaj čez vidend samo bolj poredko saj se ne splača ker traja vožnja okoli 7 ur! Pa sveeno včasih pride!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

mami pa ima službo in si na koncu vzame 2 tedna dopusta!!! Pa še vmes pride kaj čez vidend samo bolj poredko saj se ne splača ker traja vožnja okoli 7 ur! Pa sveeno včasih pride!

aha. Berem da greš kmalu na morje- imej se čimlepše x;)x x:Xx

HVALA!!!! x;)x Pa tudi ti, ko boš šla!!!!!!!!!!!!!!

Uživaj/te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x!x

kakšne so kaj vaše izkušnje oz. prednosti/slabosti mlajšega oz. starejšega otroka?

Velika večin pravi, da je biti bolje mlajši??? :inocent:

Haha ehja nevem kdo pravi da je bolje biti mlajši ampak js s prve roke vem da je najbolje bit najstarejši... nikogar nimaš da bi se mu mogu karnaprej dokazovat, si šef, neizpodbitno (če nisi si zajebal) zlo hitro se naučiš odgovornosti, k morš najbrž pazit mlajše, pa to, kar je koristno in edini si ki dobiš vso pozornost od staršev, če si drugi se pozornost že deli na dva konca in ko si tretji se že deli na tri konce.... sploh pa prvega nkol ne pozabiš... saj mlajša bratca morata vedno tekmovat z mano in eden z drugim, tko da nevem js najbolj uživam v moji vlogi, hodim tam kjer ni še nobeden hodil in to je to, morda onadva za mano hodita bolje ampak :D hehe nebi zamenjal za nič na svetu x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sem najmljajši otrok pa še fant.... skratka crkljali so me in to ful......... meni je bilo kar lahko, ker so sestre morale narediti vse namesto mene........ x:Dx

zanimivo pa je to, da danes ne maram scrkljanih otrok in sem za strožjo vzgojo :palec:

hehe tak kot moj mali bratec :D huhu :D ampak ehja bogi tvoji otroci x;)x najbrž že ne veš več kolk jih maš... ?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ma zgleda, da je zelo različno od familje do familje... Ali pa tako različno gledamo na stvari - vsak iz svojega zornega kota. Vsi se nekaj bunimo nad svojim položajem, razen Ninota, ki je priznal, da mu je ok tako, kot je (da je najstarejši).

Pri nas je bilo tako (jaz najmlajša):

- nikoli nisem imela novih oblačil, ker sem vse morala ponositi za sestro in bratom :V:

- nikoli nisem bila v koloniji ali na kakem dopustu, ker ni bilo denarja (brat in sestra pa sta bila - a potem, ko smo bili trije, pa naenkrat ni bilo več denarja :xx!: )

- da ne govorim o fotografijah! Brat (1. otrok) jih ima za "book", sestra (2. otrok) že malo manj kot brat, jaz pa sem na vseh fotkah iz otroštva skupaj z bratom ali sestro ali pa kar z obema. :o|o: xrolleyesx

- mama me ni naučila kuhat, čeprav sem se vedno štulila zraven, da bi se naučila. Če je bilo kaj za pomagat, je vedno rekla: "Pusti, bo Tanja, ker ona to že zna!" :sori:

Michelle je edinka! x:Ix

Jaz tudi!!!! Kako se počutiš????

Cisto v redu x;)x

Mogoce bi vcasih rabla kaksnega, ki bi delal vecje neumnosti, kot jaz, da bi bilo men malce prizaneseno x:Dx x:Dx x:Dx :palec: hecam...

Drugace se pa prav v redu pocutim kot edinka.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Cisto v redu x;)x

Mogoce bi vcasih rabla kaksnega, ki bi delal vecje neumnosti, kot jaz, da bi bilo men malce prizaneseno x:Dx x:Dx x:Dx :palec: hecam...

Drugace se pa prav v redu pocutim kot edinka.

a,ja :o|o: :eek: x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...