loncek1 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 kakšne so kaj vaše izkušnje oz. prednosti/slabosti mlajšega oz. starejšega otroka?Velika večin pravi, da je biti bolje mlajši??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 To navadno pravijo starejši otroci. Jaz, ki sem bila v familji najmlajša (od treh otrok) pa pravim, da je bolje biti starejši. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Oboje ma prednosti...kot mlajso se me je zmeri frzmagal, da je moj brat lahko sel ven s frendi, jaz pa ne...to je bla najvecja slabost sploh... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Uf, moj brat in sestra sta bila full mlajša, vedno sem jih morala povsod s seboj vlačit, redko sem smela iti k svoji prijateljici sama :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 do starejših so starši bolj strogi, več težijo, do mlajših pa včasih preveč popustljivi. boljše preveč popustljivosti kot preveč strogosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 jaz sem mlajša (razlika 8 let!). ... slabo zato, ker vse "napake" ki jih je storila moja sestra ali pa starši, so potem "popravljali in izboljševali" na meni, me držali bolj na kratko ... dobro pa, ker iz istega gornjega razloga, so imeli slabo vest in potem se je na drugih področjih dalo "izsiliti" kaj več Aira: pri meni je bilo ravno obratno JanjaK: ker je tudi mene sestra pod mus vlačila naokoli, je bila nekako vedno slabe volje, valjda da nesproščena in je tudi pokazala, da sem ji v breme zadeva se je končala, ko me je v starosti 5ih let "pozabila" nekje zunaj pa so starši dobili lekcijo, mene pa ni nikoli več pazila izven hiše Zato sem tudi mnenja, da starejši otroci niso varuške ampak le otroci! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 sem najmljajši otrok pa še fant.... skratka crkljali so me in to ful......... meni je bilo kar lahko, ker so sestre morale narediti vse namesto mene........ zanimivo pa je to, da danes ne maram scrkljanih otrok in sem za strožjo vzgojo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Bobnar, pa ti si za poročit! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Kako pa je z edinci? Jaz sem edinka...Imam res veliko stvari a me ne razvajajo...moram pač delati ko sva z atijem 2 meseca skoraj sama na morju pomivam posodo in še kaj drugega!!!! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Kako pa je z edinci? Jaz sem edinka...Imam res veliko stvari a me ne razvajajo...moram pač delati ko sva z atijem 2 meseca skoraj sama na morju pomivam posodo in še kaj drugega!!!!kje pa je mami? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 mami pa ima službo in si na koncu vzame 2 tedna dopusta!!! Pa še vmes pride kaj čez vidend samo bolj poredko saj se ne splača ker traja vožnja okoli 7 ur! Pa sveeno včasih pride! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 mami pa ima službo in si na koncu vzame 2 tedna dopusta!!! Pa še vmes pride kaj čez vidend samo bolj poredko saj se ne splača ker traja vožnja okoli 7 ur! Pa sveeno včasih pride!aha. Berem da greš kmalu na morje- imej se čimlepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 HVALA!!!! Pa tudi ti, ko boš šla!!!!!!!!!!!!!! Uživaj/te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x!x Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 kakšne so kaj vaše izkušnje oz. prednosti/slabosti mlajšega oz. starejšega otroka?Velika večin pravi, da je biti bolje mlajši??? Haha ehja nevem kdo pravi da je bolje biti mlajši ampak js s prve roke vem da je najbolje bit najstarejši... nikogar nimaš da bi se mu mogu karnaprej dokazovat, si šef, neizpodbitno (če nisi si zajebal) zlo hitro se naučiš odgovornosti, k morš najbrž pazit mlajše, pa to, kar je koristno in edini si ki dobiš vso pozornost od staršev, če si drugi se pozornost že deli na dva konca in ko si tretji se že deli na tri konce.... sploh pa prvega nkol ne pozabiš... saj mlajša bratca morata vedno tekmovat z mano in eden z drugim, tko da nevem js najbolj uživam v moji vlogi, hodim tam kjer ni še nobeden hodil in to je to, morda onadva za mano hodita bolje ampak hehe nebi zamenjal za nič na svetu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 sem najmljajši otrok pa še fant.... skratka crkljali so me in to ful......... meni je bilo kar lahko, ker so sestre morale narediti vse namesto mene........ zanimivo pa je to, da danes ne maram scrkljanih otrok in sem za strožjo vzgojo hehe tak kot moj mali bratec huhu ampak ehja bogi tvoji otroci najbrž že ne veš več kolk jih maš... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Michelle je edinka! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ma zgleda, da je zelo različno od familje do familje... Ali pa tako različno gledamo na stvari - vsak iz svojega zornega kota. Vsi se nekaj bunimo nad svojim položajem, razen Ninota, ki je priznal, da mu je ok tako, kot je (da je najstarejši). Pri nas je bilo tako (jaz najmlajša): - nikoli nisem imela novih oblačil, ker sem vse morala ponositi za sestro in bratom - nikoli nisem bila v koloniji ali na kakem dopustu, ker ni bilo denarja (brat in sestra pa sta bila - a potem, ko smo bili trije, pa naenkrat ni bilo več denarja :xx!: )- da ne govorim o fotografijah! Brat (1. otrok) jih ima za "book", sestra (2. otrok) že malo manj kot brat, jaz pa sem na vseh fotkah iz otroštva skupaj z bratom ali sestro ali pa kar z obema. :o|o: - mama me ni naučila kuhat, čeprav sem se vedno štulila zraven, da bi se naučila. Če je bilo kaj za pomagat, je vedno rekla: "Pusti, bo Tanja, ker ona to že zna!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Michelle je edinka! Jaz tudi!!!! Kako se počutiš???? Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Michelle je edinka! Jaz tudi!!!! Kako se počutiš???? Cisto v redu Mogoce bi vcasih rabla kaksnega, ki bi delal vecje neumnosti, kot jaz, da bi bilo men malce prizaneseno hecam...Drugace se pa prav v redu pocutim kot edinka. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Michelle je edinka! Jaz tudi!!!! Kako se počutiš???? Cisto v redu Mogoce bi vcasih rabla kaksnega, ki bi delal vecje neumnosti, kot jaz, da bi bilo men malce prizaneseno hecam...Drugace se pa prav v redu pocutim kot edinka. a,ja :o|o: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Opij....prosim? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Opij....prosim? clovek najbolj hvali svojo kosho mar ne Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Hvali!? Kaj? Kaj sem pa pohvalila?A nej recem, da se grozno pocutim in da vsak dan obzalujem, da nista starsa imela se enega??? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 kaj pa vem mogoche pa res prigovarjat starim hooooocem bratca.... sej si edinka Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 mhm...ce bi fotru tole rekla...bi reku: dost si stara, svojga nared... Ce sem edinka, se ne pomen, da zmer dosezem kar cm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.