opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 mhm...ce bi fotru tole rekla...bi reku: dost si stara, svojga nared... Ce sem edinka, se ne pomen, da zmer dosezem kar cm dej no saj vesh sam vstrajat morash Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Caki, zakaj bi ze to nardila? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Caki, zakaj bi ze to nardila? zato,da bi te en mlajshi bratec jebu v glavo pa zakaj bi ti bilo lepshe kot je bilo meni Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ne hvala Je pa dobro vedt, kva mi prvoscis Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 .. mlajši pa skoz nekaj pričakujejo da bo padlo iz neba, nič se ne bi sami zmigali, vse jim je taaaako težko... razvajenci pač...Ja,to je pa res! Bogi bratec ima stanovanje obrnjeno na zahod, pa že dolgo živi tam, pa si ni kupil klime, letos sta mu jo oči in mami, so mu sunili kolo,je imel naslednji teden že novega,greva z mami v šoping, pa mu kupi hlače, pa srajco, pa pulover, ker si kao sam ne bo kupil......jao :o|o: Pri njemu pregovor kdor čaka,dočaka,definitivno drži!Tu spodaj se pa podpišem! :o|o: Pa pod cel Bobnarjev komentar tudi! Sem starejša in sem bila vedno sila samostojna in tudi samosvoja. Imela sem iniciativo:sama sem se vpisovala v krožke, razne interesne dejavnosti, sama začela potovat in skrbet zase, nikoli problemov v šoli- nosila domov pohvale in priznanja. Pomagala doma in pri nonah.Od začetka univerze dalje pa sem se celo izšolala sama , sama kupla prvi avto..skoraj kot bi bila sirota :o|o: zato pa so poljubljali tla, kjer je brat hodil . Ga z raznimi darilci motivirali za krožke, pa ni nikjer ubožec zdržal več kot dvakrat. Noben šport, šola -zelo slabo-vendar so ubogega fanta mučili učitelji, tako, da se pri 28 lahko pohvali s spričevalom iz OŠ.Nobeno delo nikoli po meri...no, sej ga imajo sedaj lepo doma... Pravzaprav je res ubožec. Iz zdravega in bistrega otroka naredili invalida, ki se v življenju ravna po liniji najmanjšega odpora. Da mu mami kupuje obleke, 'ker ubogi fant' nima denarja..., to ni sreča v življenju, če ti mati odloča o tem, če rabiš nove gate al štunfe :o|o: , pa oceni, če maš še za čike ... :xx!: Res neverjetno, kako se je to izcimilo. Pa mi je hotela enkrat mami tožit o bremenu, ki ga ima z njim, sem ji pač rekla, kaj ste ga pa tako po južnjaško vzgojili??!? :o|o: Tudi neki bližnji sosedje, ki pa so iz Bosne, so svojemu sinu vcepljali, da je muško, da je več kot ostali, da mu določenih del ni treba ....in lepo životari pri 38.letih skupaj s starši brez izobrazbe, brez službe in ima Deso Šakić... , njegova sestra, ki pa je pokasirala vse hudo svoje družine in 'ljubljenega mlajšega brata', ki pa je muško, je danes v It priznana strokovnjakinja na področju medicine ...katera pa je še tako neumna, da bi takega z prekrižanima dvema levima rokama, puhlo glavo- nesposobneža in primitivca vzela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ne hvala Je pa dobro vedt, kva mi prvoscis sm chist shokiran kva pa nataliteta a na to se pa pozhvizhash morash bit bolj elastichna Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja, pa ti enga vec nared, pa bo elasticna sem-zarad joge Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 jest vech ne delam teh smeshnih gibov ni cajta,je sam she radost tko,da te lepo prosim sam chim vech gibov in otrok Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 En otrok pa je. Max 2 Ko nardim diplomo, magisterij in...stalco Kaksnih smesnih gibov? Bogi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 En otrok pa je. Max 2 Ko nardim diplomo, magisterij in...stalco Kaksnih smesnih gibov? Bogi jaz niti ne sam se ful potrudim,vedno Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 sam se ful potrudim,vedno to je pa dobr vedt Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 sam se ful potrudim,vedno to je pa dobr vedt Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Jah..... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 hec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Sama sem tud edinka, sam moji starši so taki da če me ne morejo primerjat s člani družine, me pa s sošolci, prjatelcami, koga k oni poznajo... Kaj pa vem, men se zdi da je skoz isto. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Hjaja... čista beda... hehyej... ampak še nisem našu pametnega ugovora staršem k majo sam enga otroka... najdem jih cel kup tistim k jih nimajo, ampak tisti k majo pa sam enga.. pa :xx!: men se zdi kot bi bli mal leni, ampak kaj čmo večja možnost je da enga dobro vzgojiš kot dva... in ponavadi popravki ki jih narediš pri drugem ful sux, tretji pa nastane še znosen... tko da ka pa vem dva je kar vredu številka k če je kak sredni zmeraj najeba, k ni najstarejši in ni najmlajši.... nevem vsaj pr nas tko gledam, tamali je razvajen, tasreden je pokvarjen, js sem pa oh in sploh... ampak kdo ve kako bo... ko bosta onadva mojih let... definitivno bodo razlike, k smo skor kot dan in noč, tko da prnaša to da maš več otrok več okusa, kot če dodaš v solato več vrst zelenjave... namest sam ene... saj še zmer je sam solata ampak okus je bolj bogat.. (pa mam en metaforičen odgovor tistim k majo sam 1ga ) ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ampak najmlajši je pa emocionalni genij.... vsaj kar se mene tiče vedno ve kdaj me je treba mal potolažit.. , tko da grem js še mal v ajdovščino včeri 220km danes še 110 hehja mala malca... no ja, šmrc.. grem zdaj pogrešam bratca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ahhhh....Govoris, kot da je nek zlocin, ce ma kdo samo enega otroka. Jaz sem edinka in mi je blo cist lustn...ne vem zakaj je folk pod vtisom, da morjo pa edincki ziher pogresat kaksne bratce in sestrice... pac, ce neki nimas in ne ves kako je s tem, tudi ne moras pogresat.Zakaj sta mela mene sam? pr men je drgac, iz zdravstvenih razlogov. drugac pa naj folk dela kar hoce. eni pozno zanosijo, nekateri financno mogoce niso sposobni, spet tretji si preprosto zelijo samo enega. smo razlicni ves?Ce je beda je pa beda...sej edincki smo itak po vase zmer bili in zmer bomo mamini sincki, ockove hcerkice in hudo razvajeni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Veš torej si ženska ... Jaz pa čutim torej sem moški Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Veš torej si ženska ... Jaz pa čutim torej sem moški moram preverit.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Kaj si pa,če veš in čutiš!? v zmoti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ne, pol si pa Sestra... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.