sanci_cat 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Zanima me če je kdo že prišel v stik s katerim od nadnaravnih bitij? Jaz sem sicer mela stik z dvema, pri enemu je bilo kar hudo-odrevenela sem in začela jokat kot dež. Sicer bitje ne predstavlja žalosti ampak me je pa spravilo na kolena. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 narobe reagirala. poizkušala bi navest stik, zaradi tuti v prihodnje...ampak dala si prednost os. strahcu˝ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Nadnaravno bitje - sama takšna bitja jemljem za čisto naravna, samo da se ne pojavljajo v isti obliki kot mi, temveč na finejših energetskih nivojih Aja, pa še to sem hotla rečt - kar sam projiciraš vanj, to ti daje... vsaj iz moje perspektive Vsak dan se srečujemo z njimi, vendar se tega večinoma ne zavedamo... Ko pa se tega zavemo, nas pa mal vrže Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 na zemlji smo nadnaravna bitja kvechemu MI Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 narobe? Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Bila sem totalno paralizirana, nisem verjela da se to lahko men kdaj zgodi... Še zdej k pomislm na to začutm mal ohromelosti. Nekako sama sebe prepričujem, da to ni bilo res, ampak sem mela ob sebi dva prijatelja, ki sta me vidla v tem stanju takrat. Nekako mi je težko o tem govort, ne sam zato ker začnem jokat, ampak tud zarad tega, ker bi potem drugi mislili da se mi meša. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 na zemlji smo nadnaravna bitja kvechemu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliester_Crowley 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 na zemlji smo nadnaravna bitja kvechemu MI tole je pa zelo zgreseno mislenje.Ce bi bili mi nekaj nadnaravnega,bi z tem ker smo pac nadnaravni imeli nadzor nad vremenom,naravo,naravnim kastrofam itd... Pa jih nimamo ker clovek se nikol ni mogel boriti proti naravi in njenimi silami.clovek je samo naravna stvaritev ki je naravi maksimalno podrejena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 13. maj 2009 Prijavi Deli 13. maj 2009 Malo dvomim, da lahko obstaja nekaj nadnaravnega, ker je pač vse del narave. Človek ima nadzor nad naravo, če seveda hoče in ve kaj početi. Pa nemislim s tem nekih elektronskih topov. Ampak izključno človeške možgane. sanci_cat mešati se ti bo začelo, če boš to preveč potlačila ob podobnih variantah, obiskih, dejanjih. Zato če ne drugega si vse vsaj zase lepo napiši in premisli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 what da fack. jzt se zmerm ob poznih/zgodnjih jutranjih urah nastavljam kšnim bitjem iz vesolja, ma brez uspeha. me pej doma čaka ena pošast k kumej čaka d zlije suj besni žolč nadme. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dean61 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 Ni nadnaravnih bitij. Vse je naravno. Če nekaj ne razumemo, še ne pomeni, da je nad naravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 če takle maš, pol je use naravno. naravno je tut to, da nadnaravnega ni. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.