Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Tukaj lahko podajate svoje recepte sadnih in zelenjavnih napitkov, ki jih pripravite tako, da sveže sadje oziroma zelenjavo zmiksate z dodatkom vode in zdrave soli.S takimi napitki vnašate v organizem vse minerale, vitamine in vodo, pa zelo malo kalorij.Zaradi dodanega 0,5 gr do 1 gr na liter napitka zdrave soli, telo črpa za izgorevanje in presnovo lastne rezerve energije iz maščobnih celic, istočasno pa se čisti vseh starih navlak.Napitki so odlični za čas postenja, pa tudi pri shujševalnih in očiščevalnih kurah, ko jih zaužijete do 0,5 l pred vsakim obrokom in si s tem zmanjšujete apetit.Da vidimo vašo domišljijo, kajti mešati je možno vse mogoče, tudi surove začimbe, zelišča in čaje za dodatek osnovnemu sadežu ali zelenjavi.Če pa takemu napitku primešate še led in kak alkohol, dobite odlične aperative, digestive in koktajle.Na delo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Paradižnikov slani džus. 2 - 3 zreli paradižniki1 feferon3 dcl vode3 - 5 gr zdrave soli ( 1/3 do 1/2 epruvetke )3 kocke ledu Narežeš, vržeš v menzuro ali drugo ustrezno posodo, zaliješ z vodo in osoliš.Zmiksaš s paličnim mikserjem ali kako drugače.Tak napitek ti pokuri od 300 do 500 kcal špehca brez telovadbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 ne samo da se ne znam zredit, tudi o hujšanju nimam blage veze hehja se zgodi. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Mater mamo intuicijo na visku tule!!! Namrec prej popoldne sem razmisljala o kaksnih taksnih napitkih (si pa sicer sama spackala brozgo eno tamle )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Če v 1 dcl takega džusa zamešaš še 1 do 2 žlici olivnega olja in ga rahlo segreješ do 65°C, JE TO ODLIČNA OMAKA ZA ŠPAGETE Nino, to je tudi za kili gor, ne samo za dol, pa na parmezan ne pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Če pa tako omako še malo bolj posoliš, lahko kar hladno zmešaš s pravkar odcejenimi neslanimi vročimi špageti in dobiš ravno pravo temperaturo take ekspres večerje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Jabolčni slani džus 1 večje jabolko4 dcl vode 2 gr zdrave soli Neolupljeno jabolko narežeš, zaliješ z vodo, osoliš z zdravo soljo in zmiksaš.Posebej priporočljivo za otroke z alergijami, vnetji in drugimi težavami.Tudi za hujšanje - 200 kcal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Eh, najbojš je jogurt (low fat), pa jagode al pa banane, vse to zmiksaš pol pa spiješ... Hitro, enostavno pa še dobr! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Napiši recept po zgornjem navodilu in dobiš bananin slan džus in jagodov slan džus z jogurtom. Namesto jogurta je še boljše surovo kozje mleko, če ga imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Hm... mislm da moram jaz skenslat sol, ker je že tko preveč pojem. Juha ni nikol dovolj slana! Drgač pa bol kake namaze delam, al pa omakce. Maš kakega zdravilnega pa da je tak mal ? Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Klikni tam na popust, se ti bo odprl forum, potem pa klikni na rubriko knjiga in jo preberi Kaj pa nameravaš študirati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Če sprašuješ mene-matematiko. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Če sprašuješ mene-matematiko.Dvakrat več je polkrat manj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Čeprav mi je največja želja študirat angleščino, ampak mam premal točk. Tako da bom mogla nardit lektorat... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Če sprašuješ mene-matematiko.Se vidmo hehe brhke matematičarke mmm to je zmer všeč nam fizikom, anyway... tvojo knjigco je moj fotr prebral včeraj se je smejal kot bi kake vice bral... ampak ga ni prepričala je pa prepričan da imaš cel kup medicinskih stvari povsem zgrešenih... hja no ne gre tvoja zdrava sol z zdravniki najboljš, no ja do soli je mal manj skeptičen kot pa do knjige... tak da... nič ne bo s prejšno generacijo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kefir + banana + soncnicna semena + med!A bi tle not tud sol sedla :o|o: Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kefir + banana + soncnicna semena + med!A bi tle not tud sol sedla :o|o: Seveda, do 3 gr na liter takega napitka, sicer pa po okusu. Me prav zanima, koliko je boš lahko dodala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kaj si danes res ni nihče pripravil čarobnega napitka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Mrzla voda pa surovo jajce, lepo zmešaš in spiješ. :xx!: Sam ne jaz! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Mrzla voda pa surovo jajce, lepo zmešaš in spiješ. :xx!: Sam ne jaz! Brez zdrave soli tudi jaz ne. Dobro si me spomnila, si takoj naredim en slan jajčni džus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Slan jajčni džus 2 surovi jajci2gr zdrave soli1/4 čilijanekaj kapljic limone3 kocke ledu4dcl vode Sestavine daš v posodo in zmiksaš. Napitek je kot rumeno mleko, dobrega okusa in lepega izgleda. Mmmmmmnnm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Že spet se nacejali samo z E-ji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Korenčkov slani džus - nekaj opranih neolupljenih korenčkov- sok polovice limone- 1gr zdrave soli- 3dcl vode- kocka ledu po želji Zmiksaj in spij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Stane neki povej; kdaj si prvič u layfu popil surov jajčevc? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.