Marsa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=27"][b]Napoved za 27. teden[/b][/url] - [b]28. junij - 4. julij 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hm :o|o: zdaj mi je jasno, zakaj tale zadeva tok cajta ni bila objavljena . same težave v komunikaciji, najprej en razlog, pol se pa bližamo ščipu, pa itak mim :o|o: . No je pa prilika za dosti dela na sebi, pa da vidimo, če nam bo ratal tole tvojo napoved nevtralizirat . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 smotana, neprespana, driskasta, zamerljiva... torej evo sem že mislila, da se mi slabša... pa vidim da bom samo v klubu pristala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 :o|o: ... Daša gre ravno v petek na Hvar in potovala bo skoraj samo po vodi... že lani je tkole 'dobr' zbrala en tak dan za potovanje... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [color="blue"]Marsa dejansko res. Si napisala, da bo večja razburjenost v začetku tedna. Zjutraj bila priča čustvenemu izbruhu, zaradi občutljivosti in jemanju vsega osebno... ampak Venera se obrača direktno, bo kaj steklo lažje, kar je sedaj bilo ugodneje reševat za nazaj-do op.s Plutonom[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Marsa, a imaš spet kamero pri meni vključeno??? Občutljiva komunikacija....ups sem malo prej imela kratek stik z našo johajnes ....družinska srečanja....pri meni kar dežuje od tega. Potujem pa na petek....dan prazne lunce, sicer ne po vodi ampak po zraku, čez vodo pa.... prebavne motnje je pokasirala tašča, zaspana in tečna je sestra....jest sm pa idealna Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [quote name='cosma' date='28. Jun 2004 ob 13:16']....jest sm pa idealna[/quote] [color="blue"]Super! si obdržala poz.naravnanost. Čudovito potovanje ti želim in sploh ne dvomim, ziher bo vse o.k., samo ti uživaj Stankaaa[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Ojla vsem, hvala za komentarje. Nic nisem odgovarjala, ker sem 5 minut po tem, ko sem objavila napoved, sla ven. Mateja - spomnila sem se na tole, ko sem pisala tole danes... pa se pomislila, ali cem sploh strasit... Potem pa sem se vseeno odlocila, da opozorim... poznam ful folka, ki se potapljajo, pa ful folka z jadrnicami, pa zakaj ne bi polozila na srce tegale... Morebiti bo tako vec previdnosti. Itak je ze lani bilo kul, bolj je misljeno s tem neizkuseni, na nove, neosvojene destinacije, ki se ne poznamo... Morda po kaksno dodatno pozitivno vibro v Ribico, pa bo, po mojem, sem imela ze napisano, pa tolk casa se ukvarjala s stavkom, da sem ga potem izbrisala, napisala sem namrec, da bo lazje hendlati tele energije lahkotnejsim znakom kot pa trdnejsim, zemeljskim... Dasa je Riba, neptunovske energije njo prej scitijo po mojem kot ji skodijo, tako je morje prej njen zaveznik kot sovraznik... Ko pa kdo nima dobrega filinga, kaj jaz vem, gre druzina z jadrnico, pa se moz ufura, da se gre ne vem kam, nekaj ga pici h kaksni avanturi (kar bo praksa), pa bo zena pac v tem primeru vpela vse svoje diplomatske sposobnosti recimo in zorganizirala nekaj preizkusenega in predvsem blizje, recimo varno zasidrano. Podobno kot je rekel tamle nekje Stane - naj raje mene kolne folk kot da se komu kaj zoprnega zgodi, kar bi bilo moc prepreciti. Janja, ti imas tega na zalogi, kolikor ces, pozitive za nevtralizacijo. Cosma - ja, zdaj si me pa postekala in pac priznam - imam, ja, kamerco pri tebi namontirano. Selene - ti kar po svoje, ne se pustit iz tira spravit, ja, prebavne motnje pa res... hm, a galvobole sem napisala? pa potenje, mislim da sem pozabila poudarit, ker je samoumevno - scip pa se neptun z luno in rak scena mocna, torej svicanje do fula. Stanka - ja, samo saj ves, ob teh premikih, tudi ce je smernica na bolje, je se ruzhenje in shtala vcasih par dni... Jaz se danes pravzaprav se kar drzim, samo sem notranje zelo nemirna, nekaj bi v bistvu, a nic se mi ne da, sam sponala bi okoli... Skratka, folk, kar pripravimo se - tole danes ni se nic - taka energija kot je danes, se bo stopnjevala in stopnjevala, aha, utegne tudi vreme nam jo spet kaj zagosti in spet nisem omenila prelivanja, zalivanja in podobnih tezav z vodo. Ha, me zanima, ce bo Andres kaj komentiral, zdaj bo na udaru hm, kaj ze (vmes gospa prinesla solato)... aja, njegova dejavnost... Pa sanjalica bi se tudi lohk kaj pritozila, pa se astra... sam sem se znasla - nenasitni -pol si pa predstavljaj, kar si zelis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 hehe Marsa, evo me glavobol, potenje, kje si kuku aja pa vid, ej ful mam meglen pogled, a kej nočem vidit al kva... mal mi scena poleg megle še pleše... pismo da bi se vsaj cvička dotaknila bi vedela zakaj tko pa od vode Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Za tole je pa navadno zasluzen predvsem saturn, se pravi to je pri tebi potemtakem tranzit saturna.. vendar tudi ko je takole soparno, 'dol pritiska' kot pravimo, veckrat deluje na vid.... Pac, glavobol je pravzaprav sirok pojem... Tudi razbijanje srca, recimo, ampak to je pac v paketu burnih reakcij (telesnih, v tem primeru)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 O Marsa, jaz imam pa v soboto en seminar, upam, da se ne bomo pobili med sabo! Danes je moje razpoloženje naspidirano, vesela bom, če bo takšno tudi v soboto! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [quote name='Marsa' date='28. Jun 2004 ob 17:51']Mateja - spomnila sem se na tole[/quote] Gracias, Marsa ... najdeš prave besede za mamoMatejo pa res en čuden dan... krneki... eno čudno razpoloženje... šele začetek, praviš :o|o:... sicer sem kup zadev uredila, bila na milijon koncih, ampak nekam taka kisla sem, pa malo manj tolerantna sem bila v službi... so ravno nekaj okoli tega, da prav rabijo eno tako soft Matejo, da bo mehčala tiste ostre vogale, jaz pa nič kaj soft danes funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ja, Marsa, glavobol pa utrujenost pa sitnoba... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [quote name='stankaa' date='28. Jun 2004 ob 13:54'][[color="blue"]Super! si obdržala poz.naravnanost. Čudovito potovanje ti želim in sploh ne dvomim, ziher bo vse o.k., samo ti uživaj Stankaaa[/color][/quote] Hvala Stanka! Sicer v tej svoji idealni podobi sem danes že ene 2x ven padla....se razkurila kr .....jaz sem taka da povem...pa ni vedno dobro zame...eni pa fajn skos pridejo, k znajo bit prijazni toliko kot lahko razvlečeš čigumi...pismo kdaj se bom tega naučila že enkrat grrrrrr...bom vadila lekcijo-briga me za zunanji svet, res. Mi je zdaj ena starejša oseba, lepo povedala, da se čisto preveč sekiram za stvari, ki kao ne obstajajo...in da sem proti določenim osebam **nastrojena** ne glede na to kaj mi rečejo, začnem s svojo obrambo....matr, danes je šele ponedeljek...a se bomo poklal do petka? Miselni vzorci bo treba mal tle delat.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 obetavno... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Hm, intenzivnost, to itak, to je tudi v paketu, ma vseeno je dobro takole, da se kaj dogaja, da chekiras svoje meje... to namrec zdaj tudi pocnemo - zato tudi norosti vec in taksnega, pa depresij, ker do konca... za to je zasluzna tudi venera, ko se ima za opravit nekaj v tem stanju kot je zdaj... Mateja, ce se poglobim v 'tvojo situacijo', nimam nobenih slabih obcutkov, ce ti to kaj pomeni. Tudi ce bi tecna situacija nastala, sem prepricana, da ne brez namena in zagotovo s srecnim izidom. Contesa - za seminraje in podobne zadeve bo zelo kul - dobro in koristno usmerjena energija in tudi zato se najbrz ne boste poklali med sabo... Ce je nekaj konkretnega za pocet, je kul; se bomo 'vrgli na finto' - samo bluzenje v prazno in v down ni kul, vsaka usmeritev uma v nekaj konkretnega JE resitev in kljuc. Cosma, zdaj bi ti ze lahko bilo jasno, da je pri tebi zdaj tako specificno, dejavnih toliko mocnih aspektov z najpomembnejsimi polozaji, da energije tega obdobja ne mores vpeti samo v tale en teden... ampak guras, furas... Kljuc je tudi v prilagodljivosti in elasticnosti... 'Starejsa oseba' - moja povrsnost, sem hotela napisat nekaj taksnega, hmm, aja, saj mogoce pa sem kje omenila... skratka, prevec se mi je mudilo, potem pa v eni minuti napisem dober stavek, naslednjih 15 pa popravljam bedastega, netekocega recimo... pa pozabiim na kaj pomembnega, ker pac hkrati lovim drug tok... hehe, blabla,.. Oona, ja, mene tudi nekaj hoce glava bolet, samo ne pustim, bonus glavobola sparam za konec tedna... zdaj nima se me se kaj dotaknit tole, v bistvu... Tudi glavobol se namrec da vreci na finto, pravzaprav se da vecino tega vreci na finto... V tem je tudi catch vecne mladosti, denimo... in podobnega, da zdaj ne zabluzim, ampak sem prepricana, da vsaj nekateri tocno veste o cem govorim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [quote name='Marsa' date='28. Jun 2004 ob 20:33']Mateja, ce se poglobim v 'tvojo situacijo', nimam nobenih slabih obcutkov, ce ti to kaj pomeni.[/quote] ... mi pomeni... veliko hvala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [quote name='Marsa' date='28. Jun 2004 ob 19:33']Cosma, zdaj bi ti ze lahko bilo jasno, da je pri tebi zdaj tako specificno, dejavnih toliko mocnih aspektov z najpomembnejsimi polozaji, da energije tega obdobja ne mores vpeti samo v tale en teden... ampak guras, furas...[/quote] ja, saj....khmmmm ja elastičnost, želim si postati raztegljiva kot čigumi, tudi jaz. Ja intenzivno se dogaja, kar divja, podira, buta....mogoče sem preobčutljiva, v eni drugi temi sem prebrala, da je to egocentričnost ah bom že kako sfurala in zgurala, kot vedno....treba je iti naprej... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Mateja za te nivoje komunikacije besede niso vec potrebne, a smajlcki pa ne odvec... Cosma - nekam s prevec muceniskim oz. zrtvenim filingom mi ti tole... Smiljenje samemu sebi - to je nekaj, cesar zdaj ne potrebujes. pridejo obdobja, ko prav rabimo tole osamo, smiljenje, da potolazimo svojega notranjega otroka, vendar pridejo trenutki, ko je objokovanje predvsem nekonstruktivno... Dosta vise, moramo reci tedaj - in se vreci v val... OK, pa si zatisni nos pred skokom, se zavaruj, to je ok zate, vendar - SKOCI!! Ma ne, obljubim, ni boljsih pogojev za osebno rast kot so - tezki pogoji... Ampak ko jih obvladamo!!!! Pomeni, da smo ta test ze osvojili. Torej - zdrzimo in dajmo vse od sebe - vesolje ni muhasta uciteljica - vse je z namenom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [quote name='Marsa' date='28. Jun 2004 ob 20:55']vse je z namenom.[/quote] tole pa mene večkrat prešine, je lažje, sicer pa nam je dano da v vsaki zadevi najdemo nekaj za našo rast ane Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 včasih mi res udari ven moj talent za teatraliko.... vendar, kar se mi rola danes je itaq že od prej...imam pa na sumu homeopatske kroglice, da se mi tudi zaradi njih malce rola in čiščenje na tem nivoju. Vsaj kar se tiče sanj imam kar pestro. V bistvu se ne smilim sama sebi, ampak z glavo v zid butam, ker ne vem kaj naj se naučim iz te situacije in kako jo razrešiti....sem pa take bolj rahle sapice včasih res....drugič spet me pa tank ne povozi.....ah life Ker se zavedam, da je čisto vse z namenom......sam k mi ne kapne ...kaj zdaj.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Marsa, mi smo pa ravno planirali eno praznovanje v soboto. Ob vsej tej prognozi pa me je vse minilo. Glede na to, da vabila še niso poslana, a je mogoče bolje, da prestavimo za en teden??? En lep večer želim vsem v tem norem tednu! Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 [quote name='cosma' date='28. Jun 2004 ob 21:05']...imam pa na sumu homeopatske kroglice...[/quote] o, kroglice frdamane ... delajo verjetn svoje, tko da - če zmoreš - sam 'spust' (sej vem... sem bla najbolj alergična na tole - SPUST... ampak, če se greš homeopatske kroglice, je to skor zagvišn najbl koristn, kar lahko nardiš... da se ne haklaš, da ne tumbaš preveč, da se enostavno zaveš, da gre za proces, ko imaš velik šans, da nekaj 'gre'... sej zato jih pa damo pod jezik, keneda ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ko sem se nazadnje nekaj hvalila s pozitivo, sem bila potem cel teden v downu... tako da bom raje tiho (sploh glede na napoved) Če se po jutru dan pozna (torej - po ponedeljku teden), sploh ne bi smelo biti tako grozno ... res je bil dan malo nenavaden...pridem zjutraj v službo, pa mi pravi šefica, da imam še 2 neizkoriščena dneva dopusta (lanskega, se ve - ena zbrka v tajništvu) ... hitro torej podelam nujne stvari, pa hajd domov ... in jutri isto Poleg tega me je čakal mejl, ki sem ga že doooolgo pričakovala Res pa je, da sem že nekaj časa bolj touchy ... nič novega za tole rakovo obdobje... samo zadnje čase malo bolj opažam te stvari ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ja Matejka, tele kroglice kar rulajo se mi zdi....samo ne vem a je njim huje z mano ali pa meni z njimi. Ampak dotični ne razumejo, da pač kroglice ispod jezika povzročajo tudi vrtenje mojega jezika....tako, da kot praviš SPUST....sej do petka je še daleč ...valjda, bo kdo preživel Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.