mojamura 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Spoznala sem fanta, s katerim sva že nekaj časa skupa. OK. Imam res eno ne preveč rožnato izkušnjo za mano, pa sem malo bolj previdna pri sklepanju novi vez. Zato še ne živiva skupaj. Problem se pojavi, ko mene npr. nek vikend ni bilo k njemu, ker sem pomagala staršem pri nekem delu, s katerim se je tudi njima malo izboljšala finančna situacija. Delali smo 4 dni skupaj, spali po 5 ur največ...skratka utrujeni smo bili 100/h. S fantom naju loči 93 km in ni mogel razumet zakaj si po delu nisem vzela časa pa bi se pripeljala ob dveh zjutraj k njemu.....tako dolgo smo namreč delali. Potem pa začne vedno z podobnimi izjavami: ''Kako sem jaz na tleh, zaradi tebe, ker ti je vseeno zame. Ne morem spat ponoči, ker te tako močno ljubim, tebe pa ni tu..shujšal sem za 8 kg. Če bo šlo to tako naprej bo po meni. Itak ne bom dolgo živel...etc'' x!x x!x Vedno blodi v nekem svojem svetu.....100 krat premleva neko brezvezno stvar, pol pa pravi, da ga boli trebuh, pa da ma prebavne motnje...jaooo Ko mu pravim, naj se neha smilit sam sebi mi odvrne, da se on že ne smili sam sebi. Pri 27-ih letih je pomirjevala za živce in to samo zaradi tega nepotrebnega premlevanja. Ne vem kako mu lahko pomagam....ker ga imam kljub vsemu zelo rada. Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ne moreš mu pomagati, ker si sam noče. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hm. Najprej sem pomislil spet na ....nesigurnost vase, strah, da ga nimaš tolk rada, kot si želi, dvom ipd. Problem je, da bo s takim načinom ravno dosegel, da ga boš imela manj rada, ker bo takšen odnos postal prenaporen zate. Hm ja, težko mu boš pomagala, lahko se o vsem resno pogovorita, mu predstaviš kako ti gledaš na to, ostalo pa bo moral urediti sam....pri sebi. Kar ne bo lahko, sploh ne, če se ne bo konkretno lotil sebe. Poznam ta občutek (če je to - to), ko se ti zdi, da te nihče nima kaj posebej rad al pa da te tvoja ljuba ne ljubi......strahovi pa to. In res na koncu, če se poglobiš, ugotoviš, da si blem....TI SAM. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ufa, si v nezavidljivem položaju ja. Ne moreš mu pomagati, če si sam noče ali ne zmore. Si bo, ko bo on na tisti točki. To je pa lahko ta trenutek, čez mesec, leto, več let, nikoli..... Ti moraš pa vedeti zase, če si pripravljena čakati ta trenutek ali živeti v tem stilu... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 JAP ,TOČNO TAKO.... SO PA TAKI " TIČKI " ZAJE..... ZADEVA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Hočejo biti non-stop "mazeni" da ostanejo pokončni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 mura...pomisli malo. kako si lahko ti kriva, za to, da je njemu slabo, ker ti npr. delas? pomagas doma, kakorkoli, pac zivis normalno zivljenje.ma daj...ce se ti da ukvarjat s tipom, ki nima lastnega zivljenja in si je izbral, da bo raje tebe sekiral in te emocionalno izsiljeval, ti zelim veliko srece.ce pa od same ljubezni dobesedno fizicno umira, pa itak nisi prava zanj...ljubezen te mora dvigniti, ne pa zamorit!pa hitro pospravi vse knijge od Camusa in Lorda Byrona v radiju 500 m od njegovega doma! kot je rekel mick: sama si zbiras, ne? ce si ti pustis, da ti hodi po glavi, je to v bistvu tvoj problem, ne njegov.samo s tem, da ga imas rada, mu ne mores pomagati, ker on ucitno uziva v tej emocionalni drami...da ni kaka devica po horoskopu, ali rak?me spominja na mojega oceta...:o|o: so vedno vsi drugi krivi, ker se ne vrti vesolje okrog njega... :o|o: vsekakor: veliko srece Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajčica 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Fant naj se vzame v roke in pomisli na druge ljudi po svetu, ki nimajo niti osnovnih življenjskih potrebščin. Naj se začne ukvarjati s kakimi hobiji, da ne bo premleval vedno eno in isto in si bo zapolnil čas še s čim drugim. Pomisliti pa mora tudi na tebe. Če te ima res rad mora biti bolj razumevajoč in ne misliti samo na sebe. Utrujena naj bi se ti ponoči vozila k njemu. Zakaj pa ne pride on k tebi, saj je bolj odpočit kot ti, ki cel dan delaš? Lahko pa prebere tudi kako knjigo, npr. Moč pozitivnega mišljenja. Na tak način te lahko še izgubi. Mogoče zdaj ne razmišljaš o tem, vendar če ti nekdo non stop teži in povzroča slabo vest, postaneš v zvezi nesrečen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pri 27-ih letih je pomirjevala za živce in to samo zaradi tega nepotrebnega premlevanja. Ne vem kako mu lahko pomagam....ker ga imam kljub vsemu zelo rada.Jaz bi ga malo posolil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Staaane Jaz pa mislim da ne se ne smeš uklanjati njegovemu cmerjenju in odvisnosti.Če je ta pravi se bo iz tega veliko naučil.In če se imata rada se bosta približala -prilagodila eden drugemu- ti bi lahko postala malo bolj čustvena/čuteča.Če pa ne bo šlo- pomeni da nista ta prava.Mislim pa da bi lahko šlo- če se oba potrudita. Torej vsak naj obdela kakšno svojo napako pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Hvala vsem za odgovore, saj imate vsi po svoje prav. Kar se pa horoskopa tiče... v soncu sva oba devici v luni jaz tehnitca, on pa riba v ascendentu jaz tudi tehtnica on pa strelec... super kombinacija...ali? Ampak kljub vsemu...i still love him very much! Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Hvala vsem za odgovore, saj imate vsi po svoje prav. Kar se pa horoskopa ticˇe... v soncu sva oba devici v luni jaz tehnitca, on pa riba v ascendentu jaz tudi tehtnica on pa strelec... super kombinacija...ali? Ampak kljub vsemu...i still love him very much! sem vedela, da je devicnik...ni moglo bit drugega...ej mura, ce ti pase bit z njim, bodi.ce ga ljubis, trpi, ce ti ni trpljenje, pa se ne pritozuj! saj ves, kako je to....vsak si nalozi, koliko misli, da lahko nese...devicke ste rahlo znane po takih variantah...kdo bi vas razumel! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 tralalala.......ja devica v soncu pa zmaj po kitajskem horoskopu... ja saj bom ostala z njim..nisem tak človek, da bi zlahka vrgla puško v koruzo Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...Kar se pa horoskopa tiče... v soncu sva oba deviciv luni jaz tehnitca, on pa ribav ascendentu jaz tudi tehtnica on pa strelec... super kombinacija...ali? Ampak kljub vsemu...i still love him very much!... Če že omenjaš horoskop, je situacija naslednja (glede na podatke, ki so na voljo): ON (Devica, Strelec, Ribi)Sonce in Luno ima v opoziciji (znamenja), kar pomeni, da so napetosti in razprtije doma (starši) zanj nekaj samo po sebi umevnega, zato to prenaša naprej. Njegova mati je "uboga", lahko rahlo izgubljena (Marsa bi temu rekla "odbljuz"), lahko nevrotik, lahko na tabletah, zanj pa pomeni neke vrste ideal, s katerim potem primerja dalje. Tebe, na primer. Tudi če je mati zanj morda neke vrste razočaranje, jo že vedno idealizira. Njegova druga hiša je v Kozorogu, kar pomeni, da je njegova samozavest na nizkem nivoju, ker jo je eden od staršev počasi in sistematično zatolkel. Ampak ker ima Strelca v ASC, se to ne opazi, ravno nasprotno svoj hendikep kompenzira z egocentrizmom (poudarjanje JAZ). Ker je obenem Riba (Luna), poudarja svojo ubogost/ogroženost in trka na čustva, ker pa je po Soncu kljub vsemu Devica, to počne namenoma in precej preračunljivo. Ampak za srečo/nesrečo sta potrebna dva. Nič mu ne bi uspevalo, če ti ne bi bila "za". (Lahko bi ga na primer poslala v maloro, pa ga ne - gl. zadnji stavek!) TI (Devica, Tehtnica, Tehtnica)Sonce imaš v 12. hiši, kar "diši" na Ribi - to pa je tudi edina povezujoča stična točka med vama. Luna je nekje okoli ASC; če je v 12. hiši, potem je to nekako podobno njegovi Luni v Ribah (podobna valovna dolžina), če pa je na ASC oziroma v 1. hiši, pa si zelo dojemljiva in se te da dobro pretentati. Kar pomeni, da ti zlahka zleze pod kožo. Tehtnica si obupno želi izravnavati, zato delaš kompromise - toda s seboj, ker jih on s sabo pač ne dela. Vse pa v neki veri, da bo poslej le dobro. Pa ne bo. Možnosti so pičle in nič več. Devica - Devica: edini par enakih znamenj v zodiaku (poleg para Kozorogov), ki vsaj približno nekako folgata skupaj. (Dve Ribi skupaj ali dva Ovna - ?). Devica - Tehtnica (tvoja Luna): edini par sosednjih znamenj, ki nekako deluje. Oba mahnjena na čistost?Če drugih planetarnih položajev ni, je že to dovolj, da bi lahko rekel, da bosta potrebovala veliko prilagajanja, če naj bi ostala skupaj. Sklepanje kompromisov sama s seboj se bo enkrat tudi steklo. Vso srečo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Mojamura, tvoj fant očitno manipulira s teboj, ali pa je resnično tako odvisen od odnosov. Dobro ni ne eno ne drugo. Jemanje pomirjeval v njegovih letih je svarilo in opozorilo tebi, kaj vse se bo še pripetilo v kasnejših letih. Očitno je tip moškega, ki je srečen le, če je njegova partnerka lepo zapakirana doma in razen njega ne vidi nobenega moškega. Si pripravljena živeti v haremu? Če ne in če razmerja ne boš prekinila, boš živela pa v peklu. Da bi pa ti fanta lahko spremenila, so čisto izgubljene iluzije. V vsem vesolju je en sam kotiček, ki ga lahko spremeniš in to si ti. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 V vsem vesolju je en sam kotiček, ki ga lahko spremeniš in to si ti. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Očitno je tip moškega, ki je srečen le, če je njegova partnerka lepo zapakirana doma in razen njega ne vidi nobenega moškega.potem bi jo pa dotolkel, tako kot so drugi njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Mojamura, meni je čisto prav, če ga imaš rada, še bolj mi je všeč, da se ne daš čustveno izsiljevati. Ob tem najbolj trpi on sam, čeprav se tega verjetno ne zaveda. Potem pa išče vzroke za svoje trpljenje v drugih... namreč prava ljubezen je ena taka reč, da daje energijo ravno takrat, ko naše ljubljene osebe ni blizu...Lepo se mej in še naprej pazi nase! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 Hvala Piko. Tudi tebi želim še naprej lep dan! Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 Bern! Tisto z njegovo mamo si 100% zadel! Res jo idealizira oh in sploh. Hm...zdaj sem pa v takem precepu...da....bo treba dobro premisliti, kaj je najbolj pametno narediti. Thx Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Spoznala sem fanta, s katerim sva že nekaj časa skupa. OK. Imam res eno ne preveč rožnato izkušnjo za mano, pa sem malo bolj previdna pri sklepanju novi vez. Zato še ne živiva skupaj. Problem se pojavi, ko mene npr. nek vikend ni bilo k njemu, ker sem pomagala staršem pri nekem delu, s katerim se je tudi njima malo izboljšala finančna situacija. Delali smo 4 dni skupaj, spali po 5 ur največ...skratka utrujeni smo bili 100/h. S fantom naju loči 93 km in ni mogel razumet zakaj si po delu nisem vzela časa pa bi se pripeljala ob dveh zjutraj k njemu.....tako dolgo smo namreč delali. Potem pa začne vedno z podobnimi izjavami: ''Kako sem jaz na tleh, zaradi tebe, ker ti je vseeno zame. Ne morem spat ponoči, ker te tako močno ljubim, tebe pa ni tu..shujšal sem za 8 kg. Če bo šlo to tako naprej bo po meni. Itak ne bom dolgo živel...etc'' x!x x!x Vedno blodi v nekem svojem svetu.....100 krat premleva neko brezvezno stvar, pol pa pravi, da ga boli trebuh, pa da ma prebavne motnje...jaooo Ko mu pravim, naj se neha smilit sam sebi mi odvrne, da se on že ne smili sam sebi. Pri 27-ih letih je pomirjevala za živce in to samo zaradi tega nepotrebnega premlevanja. Ne vem kako mu lahko pomagam....ker ga imam kljub vsemu zelo rada. Kot bi brala svojo zgodbico.. samo prištej še kakšnih 12 let ... Tudi mene je vedno "naštimal", da sem magari ob 2.eh zjutraj "letelea" t avtom k njemu.. brigalo ga je , da imam lahko probleme v službi, da rabim spanec, da rabim malo svojega časa ... smilil se je samemu sebi in s tem v to potegnil še mene.. jaz sem ga pač imela rada, on mene le "po potrebi"... preboleval je svojo veliko ljubezen.. jaz sem mu morala biti pa na razpolago kadar si je zaželel.. Uf, točno sem vedela , da to ne pelje nikamor, pa nisem in nisem mogla prekiniti.. sem si rekla .. saj bo bolje... ah , vraga .. ni ni bilo bolje.. samo še slabše.. hvala bogecu je bilo tega konec .. po nekaj mesecih.. bilo je hudo, ampak .. saj bi še sama ratala ena uboga mevža.. :xx!: .. nič več nisem imela časa za druge, za sebe... klical ob najbol jnemogočih urah, kako mu je hudo... pokvaril mi spanec.. kaj naj ti rečem.. to sigurno ni dober in zdrav odnos, kar tudi sama veš... Odločila se boš sicer sama, ampak če ti moja izkušnja kaj pove... beži kolikor moreš daleč .. pa lep pozdrav ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ojoj madona . Tak sem bil jaz. Smilil samemu sebi, bil ljubosumen. Neeeeee samo to neeee. To je pa hudič biti odvisen od odnosov. To je nekaj najhujšega, kar se ti lahko zgodi. Logika ti je povsem izključena. Ne, ne, ne punca kar zabičaj mu naj ga ne serje. Povej mu da rabi pomoč od nekoga. Tako ne bo šlo naprej. Verjemi mi, škoduje predvsem sebi. Zelo težko je takega deca spraviti na realna tla, da se mu vključi logika. Čustva ima čisto pobrkana. Ne, neeee, ne in ne. To se ne bo dobro končalo. Moral bo pri sebi veliko poštimati. Sestavljati kose sestavljanke. Jaz se še do zdaj nisem sestavil do konca. Pa je od tega uffff. Neeee, ne dopusti mu da gre po njegovem, takoj se mora zavedati da je on tisti, ki dela probleme. Upam da je resnična zgodba s tvoje strani, bi pa rad slišal še njegovo plat zgodbe. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Huh...bog ti pomagaj, če se boš kdaj poročila z njim...potiho ti lahko povem, da sem tudi sama spoznala enga tazga tička, ki je hotu bit breme...Sprva se mi je zasmilil, pa sem ga poslušala, ampak potem mi je pa že v službo prišel, pa jokal tam, pa potipej moje srce, kako zate bije...pa take neumnosti...dvakarat sem ga še spustila, tretjič sem ga vrgla ven... in me je ves užaljen klical, da bo naredila samomor, če takoj, pri tej priči ne pridem k njemu... Mi je bilo takoj jasno, da je hotel samo pozornost, pozornost, pozornost in NIČ DRUGEGA...katera koli bi to bila, samo da ga drži za roko in ga tolaži...men se to ni dal delat...sem ženska , ne psihiater ...poleg tega sem ga pa poznala komaj 14 dni...Aja...tip je v resnici skočil pod vlak...upam, da tvoj fant ni tak ekstrem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 uf, kr pod vlak hja je mene tud nekdo na te fore lovil, pa bogi pa ves skrušen... hm sedaj ni več ves bogi, pa eh in oh ljubezen, se je kr izgubila, samo ni pa bil in ni tolk hud primerek, kot so tukaj opisani, hvala bogu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Mah ja...sej sem se tut mal spraševala o svoji vesti...ampak saj ga nisem jaz pod vlak porinla... :xx!: ...to bi šlo lahko v nedogled... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.