Ksenia 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 itak, da nisi bila kriva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 rada imam razumne ženske... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Na koncu koncev je odgovornost vsakega zase, kaj bo naredil s svojim življenjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Volk, ja je resnična zgodba... Tudi jaz sem hotela slišati njegovo plat zgodbe, zato sem ga posadila pred monitor in mu rekla naj prebere ta forum. Najprej se je začel smejati, ko pa sem mu rekla, da pri vsej tej stvari res ni nič smešnega, se je kar zatopil v branje in na koncu rekel:A sem bi res tako grozen, jao, le kaj mi je bilo...če se še kdaj kaj takega zgodi mi pri priči povej nekaj takega, kot če bi dobil škaf mrzle vode na glavo (njo, ni lih dobesedno, ampak nekaj v tem stilu je povedal) Po moje se zaveda, da ni bilo prav...zaveda se tudi, da jaz kaj takega ne bom tolerirala. Sva pa mela izčrpen pogovor, kjer sem mu tudi svetovala strokovno pomoč. Samo čakam, da vidim , če jo bo sprejel. Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Mojamura, vse odvisnosti potekajo po enakih zakonitostih, pa naj bo to odvisnost od alkohola, drog, ali od odnosov. Tudi alkoholik se zaveda napačnosti svojega početja, verjamem tudi, da se iskreno kesa in iskreno misli, da bo svojo obljubo o abstinenci držal. Ampak samo do prve priložnosti. Potem pa vse po starem vzorcu. Pri odvisnosti od odnosov ni nič drugače. Če bo res globoko v sebi začutil potrebo po spremembi (ne samo na jeziku) in poiskal ustrezno strokovno pomoč, če bo pokazal veliko mero vztrajnosti, potem se bo morda izkopal iz te zasavojenosti z odnosi. Morda! Uspeh ni tako zanesljiv, kot ni zanesljiv pri alkoholikih ali narkomanih. Vse to imej pred očmi. Same obljube so le vibracija zraka in približno toliko tudi pomenijo. POčakaj, da boš videla dejanja. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Tudi jaz sem hotela slišati njegovo plat zgodbe, zato sem ga posadila pred monitor in mu rekla naj prebere ta forum....Najprej se je začel smejati, ko pa sem mu rekla, da pri vsej tej stvari res ni nič smešnega, se je kar zatopil v branje in na koncu rekel:Lahko ti samo čestitam!Kot moški ti težko svetujem v stilu - ženska, daj beži od moških, ki niso idealni ... prej kot ga boš pustila, bolje bo zate itd. (pa saj bo takih nasvetov dovolj ženskih)Hotel sem reči: za nekaj si se odločila, izbrala eno pot, glej da prideš do svojega cilja ma kakršnakoli je trenutno pot. Jasno pa je - če ugotoviš, da nisi več na pravi poti, moraš iskati novo, da te pripelje tja, kamor si želela priti.Mislim pa da je najpomembnejše to, kar pri tebi tudi vidim - da zaupaš vase in v svoje odločitve. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.