Skoči na vsebino

Najlepše darilo

sanci_cat

Recommended Posts

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tako spontano, nenačrtno, pa vseeno mau jezno˝sprejeto,k nism zvohau prec x:Dx

Darilo povabilo in sprejem, samo da mi je všeč, če ne se moram res Lepo izgovarjat in Zato uporabljat x:Dx ......prstan in razl.okraski..pa preokusna jed v kakšni posebni restavraciji...

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

Vsekakor (če lahko tudi to štejem med darila) sta bila in sta še vedno najlepša darila moja dva zdrava otroka. xrosex xrosex

Drugače pa imam najlepše spomine na tista "materialna" darila, ko mi je en moj (zdaj že bivši) fant v začetku (samo prvo leto :sori: ) večkrat prinesel kako malenkost (čokoladico ali rožico...) kar tako, brez kakega posebnega razloga. Se je pač spomnil name in mi kaj prinesel. xflirtx To mi je res veliko pomenilo.

Lepo darilo, ki sem si ga zapomnila, je bila tudi vrtnica od moje (takrat 5 in pol letne) hčerke za moj 30. rojstni dan. Od takrat mi vsako leto kaj kupi, ampak tista vrtnica je bila prvo tako darilo, pa še okroglo sem praznovala. Vrtnico sem potem posušila in jo imela skoraj 5 let v vazi. Pred kratkim pa sem jo vrgla stran, ker je bila že vsa boga. :xx!: Sem pa hčerki pred tem povedala, zakaj jo bom vrgla, in da mi vseeno še vedno veliko pomeni in da mi bo ostala vedno v spominu. x^x

Kaj je bilo za vas najlepše darilo, ki ste ga kdaj prejeli/dali?

Ko sem imela kakšnih 5 ali 6 let,

sem pod novoletno jelko našla zase svetlo modre škorenjce z belimi okraski

in v vsakem škorencu rumeno banano....

...no, večinoma so mi bila vsa derila najljubša, kadar sem jih dobila, drugač sem bila pa zelo navdušena nad knjigo Pojdi kamor te vodi srce xsrcbumx , ki mi jo je podarila prijateljica, ko sem bila še čist izgubljena....
Če hočeš biti srečen....BODI!

Zame je bilo eno lepših daril, ko mi je fant za falentinovo dal srček iz pletenega kruha, ki ga je sam naredil. Mene jo to kr presenetlo, saj kaj takega nisem pričakovala. Potem sva ga pa skupaj pojedla...
sanci_cat

Meni se še vedno dopade darilo izpred 9 let, ki sem ga dobila od svojega dragega. Na začetku, najinega skupnega življenja, sem si kot vsaka skrbna gospodinja želela kuhinjo po svojem okusu, krožnike, pribor, prte itd....

No krožnike sva potem družno iskala kar nekaj časa, ker sva želela extra velike pri nas jih pa takrat ni bilo mogoče dobiti. In zmenila sva se, da morajo biti obema všeč.

In za božička mi je podaril, papirnate krožnike-take ful lepe, jih lepo zavil in še dodal rdečo žametno mašnico. V tistem trenutku me je to tako ganilo ... :inlove: , mi je potem rekel...si rekla, da hočeš samo lepe ne pa tudi kakšen material x:Dx ....še danes jih čuvam.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Cosma...ta tvoj dragi mi je vedno bolj pri xsrcx ... peče angelske palačinke pa še smisel za humor ima ta prav :palec:

Povabi ga kaj na LNF... bom metala trnek xsrcx :2src: xsrcx ( x;)x )

ps. žaža ta sončkasta ikonca je božanska!

Ja res je xsrcbumx tale moj dragi...občasno pa preseneti tok da dol padeš. Lansko leto, mi je podaril karte za koncert Robia Williamsa....in je imel sirota samo fotokopirano karto (ker mu niso poslali original-sva jih tam prevzela).....jaz pa...pa saj ni taprava..kaj mi to daješ.....koncert je bil v Antwerpnu jaz pa v Čateških toplicah na rehabilitaciji...pa ful neumno rečem...ampak kako bom pa tja prišla...mi da še avionsko karto in sem imela manj kot 24ur da sem se spokala....

Koncert je bil :2src: ....mah saj je res en srček tale moj :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

iiiiiiii

kako lepa darila.

jaz jih imam tud ful rada. najbl kakšn nakit... ta zmeri prov pride.

drugač pa najraj dajem sama darila... ga ni lepšega darila zame ko vidim, da koga osrečim!

luštno

spet se mi je na bolš poslabšal

"Sreca je, ce lahko dajes." - Christopher Hoare, star 11 let

:detelca:

"Najvec da tisti, ki da z veseljem." - Mati Tereza (1910-1997)

xrosex

"Katero je bilo najboljse darilo, ki ste ga kdaj dobili?

Se bolje, katero je najboljse darilo, ki ste ga kdaj dali?

Nemara se boste spomnili, da je bilo v obeh primerih najboljse darilo tisto, ki je bilo povezano z darovalcevimi srcnimi vezmi in v katerem je bil del njega samega." - Wanda Fulton xsrcx

"Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor

"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633)

Uh, kaj pa vem, dobila sem ze ogromno lepih daril, nekatera med njimi zelo zelo vredna (npr. v dar sem dobila ze 3 bas kitare, 2 so mi ukradli, eno pa se imam - vendar ne doma, pri frendu, ki sva igrala nekaj skupaj)...

Frendica, ki jo na rd sploh nisem povabila x:Ix (imeli smo 'ribji zur', povabil jo je drug frend), mi je prinesla uhane z rubini in oniksovo veliko brosko... od mame za 30. turkize za sreco... ...

Med najbolj ljubimi darili pa so bila nekatera povezana z LN in LNF...

nekoc sem dobila vprasanje na urednistvo, kako se izvaja kura z oljem... Nalozim, poudarim, da mora biti devisko in naravno olivno olje itd.

Dobim odgovor, to pa ne bo problem, ker imamo nasad - in posiljko - liter olivca domacega njihovega. x^x :palec:

Kasneje mi je ista oseba poslala se urico na verizici obesku za kljuce.

Nikoli ne bom pozabila tudi gajbe cesenj, ki mi jo je po drugemu forumovcu 'poslala' (v bistvu zdaj ze bivsa) forumovka...

Kot tudi ne Viljamovke, ki jo je prinesel kroki, in ne bucnega olja, ki mi ga je v dar poslala Sanjalica.

Blazno vesela sem bila tudi Astrine soncnice, ker me je facinirala pozornost, da si je zapomnila, da shizim.

In seveda - janjine tipkovnice. x8Dx x^x

In Matejine knjige pesmi... xsrcx ...

nekoc pa sem dobila cestitko z rozami in prav s pesnitvijo o Luni - od nekega zvestega uporabnika Luninega koledarcka...

Se vedno nekje to hranim... xsrcx

... ... ... ...

Blazno dobra darila dobivam. x:Xx xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Marsa, ti nam daješ največje darilo x:)x :palec: xpresentx .

Pismu kok je meni tale forum dal vsega, tudi darilc, ki sem jih bila vesela, ker je šlo za neizrečene zadeve, enostavno se je pogruntalo kaj mi je všeč in dobim, pa morje krasnih ljudi tule, si nas nekako vse skupaj povezala in to je v bistvu pa meni eno najlepših daril x;)x x:Xx xsrcbumx xrosex xyesx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...