Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 vsaka malenkost je zame lepo darilo, čeprav v zadnjem času sta bili dve stvari, ki sta pustili pečat v srčku - knjiga Tečaj čudežev ter vrtnica s sporočilom... sem pozabila še eno darilce- cd in sonček zraven... ne vem včasih mi je darilo tudi nasmeh in izrečena beseda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Prišel prijatelj z morja, in ker ve, da obožujem fige... mi je prinesel skledo svežih fig... Rada imam ljudi, ki si zapomnijo, kaj imam rada....in me s tem pocarkljajo.... Naprimer ena prijateljica ima vedno zame v duetu čips in pivo... (ta kombinacija mi paše...)... Belo grozdje, orehi, sir.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Prišel prijatelj z morja, in ker ve, da obožujem fige... mi je prinesel skledo svežih fig... ...super, mi je všeč.......takšna mickena pozornost.....fige Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 .....najlepša darila...ponavadi od hčerk. Ko sta bili še v osnovni šoli, mnogo let nazaj, sta nama za obletnico poroke naredili skodelico iz gipsa, pobarvali z živo roza barvo in na eno stran napisali ATI, na drugo MAMI.Lansko leto pa sta mi posneli CD od Black - Wonderfull life, ki sem ga nekoč že imela in mi je izginil. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 večinoma mi je največje darilo nasmeh, smeh in dobra volja....potem vse ostalo lepo in gladko teče........tudi dobre ideje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Joj. Gledam tole temo že kar nekaj časa, zdaj mi je pa kapnilo Sem vnukinja čebelarja, in vedno sem sodelovala pri točenju medu... čisto nora na satovje in med v njem, sem se navadno tistega ob točenju medu totalno nažrla vedno... Ni kaj, to ljubim In mi je bivši kupil enkrat za RD pol litra medu s satovjem noter Ostala sem popolnoma brez besed. Pa še sedaj sem, kadarkoli se na to spomnim Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Zelo domiselno darilo, ni kaj. Ti je kaj žal, da sta se razšla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Stane! :o|o: Soncna, res kul. Ja, meni je tudi dbest, ko si kdo zapomni, kar maram. Vceraj dobila ogromen pis parmezana, ko smo ze glih pri lunatkih in lunatkah in darilih in kaj maramo in tem... Janja, thanx da tako jemljes. Darila so fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Hehe Stane Ni mi žal, da sva se razšla Bila sva za tisto dveletno skupno jadranje, kaj več pa ne... Ima vsak od naju druge poti v življenju , zagotovo pa ne skupne. Imam pa sedaj v njem zelo dobrega prijatelja Aja, najboljše darilo, ki sem ga sama kdajkoli dala... moji najboljši prijateljici, ki je totalno nora na Madonno in povrh še istospolno usmerjena, sem enkrat na vrat na nos kupila koledar za leto 2004 z golo Madonno Da ne govorim o reakciji, ko je koledar dobila v roke... še dva dni me je objemala in lupčkala od navdušenja Hja, sem se včasih že vprašala, če bom preživela vse tisto navdušeno "davljenje" hehehe Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Milost,....da sem našla sebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ... še dva dni me je objemala in lupčkala od navdušenja Sončna VilaTi kar zavidam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Najlepsa darila...ne vem no, meni je ze veliko pomenilo, ko sem kaj dobila nepricakovano ( rozico, cokolade in tako dalje). Drugace me je pa bivsi fant presenetil z eno knjigo, ki sem jo iskala po sloveniji, avstriji, celo v berlinu sem sla v vsako knjigarno, ampak ni bilo srece. No, narocil jo je mislim da iz Kanade. To mi je ful pomenilo. Od starsev...avto Od prijateljic imam pa najraje taksna darila, ki jih sama naredijo. Naprimer ena mi je dala delati majcko z srckanim napisom...Sama nimam prevec izvirnih daril, ampak se zelo trudim...rada imam, ko so drugi preseneceni.Zato najraj kupujem za malega bratranca igrace...skoraj ne morm falit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Najlepše darilo je zame apsolutno NAŠA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Ma ja...spomnila sem...najlepse darilo, je bil moj kuza Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Danes me je dragi totalno presenetil z rojstnodnevno torto .....naročil mi jo je v meni najljubši slaščičarni, sadno-makovo ....edina slaba stran je, da so vsi hoteli še.....mi ni ostalo nič, za potem pocrkljat Hvala ti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ko ti človek, ki ti je ljub, DA SEBE,ko te sprejema takega kot si v kompletu vsega z+in-, SKUPEN SMEH do nebes in občutek, da je ves svet vajin in zate nekaj žrtvuje, recimo čas, ki ga je včeraj raje preživel na poslovnem sestanku, čas, ki ga je raje preživela ob pospravljanju To so mi največja darila, preplesan spontan nasmejan čas v življenju,ki sem ga vklesala v svojo skalo spominov. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ko ti človek, ki ti je ljub, DA SEBE,ko te sprejema takega kot si v kompletu vsega z+in-, SKUPEN SMEH do nebes in občutek, da je ves svet vajin in zate nekaj žrtvuje, recimo čas, To je najlepše, kar se ti lahko zgodi, takole darilo::::...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 V zadnjem času sem pa toooooooooooook daril dobila , Trudi mi je podaril en aparatek, dolgo željen, pa nikoli direkt rečeno, pa en nakit, dolgo željen (hm, bere misli), pa Selene me je presenetila z darilom, tako prikupno, prav zame , pa Žaža narisala Piko u Štunfih , pa mama en strojček nama s Trudijem podarila, pa tašča na kosilo za rojstni dan peljala, pa tast kupil detajlčke za v kuhinjo . Pa BigM z eno knjigico presenetil ... Full fajn darila, res prav zame, samo itak je važno, da prihajajo od Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Moje najljubše darilo...malo po mojem 21 rojstnem dnevu se mi je rodila hčerka...popolno in najlepše darilo...(čeprav mi bo kdo zameril, da o otročku govorim kot o darilu)...to je bilo darilo narave...zdrava lepa božanska mcena ... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 lepo darilo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Najlepša darila so tista ja iz , najlepše pa mi je, ko dobim darilo, ki si ga res dolgo in močno želim, pa da mi ni treba reč, kaj je to in da ga enostavno dobim (presenečenje); Ponavadi so taka darila od JanjeK, sicer pa je blo največje darilo to, da sem spoznal prav njo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ufa Trudi me bo kap od tok komplimentov, saj veš, da je tut mal svinjskega v meni a . Ja saj meni si tudi največje darilo ti, al mi kakšno takšno zadevo daš, ki paše xrosex , si me pa fuuuuuuuuuuulkrat v take situacije postavil, da sem prišla v svoje štampiljke iz otroštva, pogruntala da jih mam in ugotovila, da je treba nekaj narest v tem in se premaknit naprej . Čeprav je tole najino obdobje zelo pisano , moram reči, da sem v tem času naredila ogromno korakov naprej (več kot prej celo življenje), pa da vseskozi v vseh situacijah čutim eno samo ljubezen do tebe, zdaj tut e do sebe , pa do Življenja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 najlepša je pretočna ,Zastonj, Razumna Energija sm jo občutu že kr nekajkrat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 DARILA - najlepše je tisto, kar je iz srca - pa čeprav je to le stisk roke!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*girl* 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Midva s fantom sva si pa letos za najino 4. obletnico iz Anglije naročila srebrne prstančke.Na vsakmu je v vilinskem jeziku vgraviran verz. One ring to show our love,one ring to bind us,one ring to seal our love,and forever to entwine us! Citiraj The greatest thing you`ll ever learn, is just to love and be loved in return. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.