Skoči na vsebino

Najlepše darilo

sanci_cat

Recommended Posts

vsaka malenkost je zame lepo darilo, čeprav v zadnjem času sta bili dve stvari, ki sta pustili pečat v srčku - knjiga Tečaj čudežev ter vrtnica s sporočilom... sem pozabila še eno darilce- cd in sonček zraven... ne vem včasih mi je darilo tudi nasmeh in izrečena beseda xsrcx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Prišel prijatelj z morja, in ker ve, da obožujem fige... mi je prinesel skledo svežih fig... x;)x

Rada imam ljudi, ki si zapomnijo, kaj imam rada....in me s tem pocarkljajo....

Naprimer ena prijateljica ima vedno zame v duetu čips in pivo... (ta kombinacija mi paše...)...

Belo grozdje, orehi, sir....

Prišel prijatelj z morja, in ker ve, da obožujem fige... mi je prinesel skledo svežih fig...  x;)x

x:)x :palec: ...super, mi je všeč.......takšna mickena pozornost.....fige x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xscratchx .....najlepša darila...ponavadi od hčerk. Ko sta bili še v osnovni šoli, mnogo let nazaj, sta nama za obletnico poroke naredili skodelico iz gipsa, pobarvali z živo roza barvo in na eno stran napisali ATI, na drugo MAMI.

Lansko leto pa sta mi posneli CD od Black - Wonderfull life, ki sem ga nekoč že imela in mi je izginil. xsrcx :vio: x:Xx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

večinoma mi je največje darilo nasmeh, smeh in dobra volja....potem vse ostalo lepo in gladko teče........tudi dobre ideje... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Joj. Gledam tole temo že kar nekaj časa, zdaj mi je pa kapnilo :8):

Sem vnukinja čebelarja, in vedno sem sodelovala pri točenju medu... čisto nora na satovje in med v njem, sem se navadno tistega ob točenju medu totalno nažrla vedno... Ni kaj, to ljubim :2src:

In mi je bivši kupil enkrat za RD pol litra medu s satovjem noter :2src: :2src: :2src: Ostala sem popolnoma brez besed. Pa še sedaj sem, kadarkoli se na to spomnim xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Stane! x:Dx x:o)x :o|o:

Soncna, res kul. :palec: x8Dx

Ja, meni je tudi dbest, ko si kdo zapomni, kar maram. x:Xx

Vceraj dobila ogromen pis parmezana, ko smo ze glih pri lunatkih in lunatkah in darilih in kaj maramo in tem... ;)

Janja, thanx da tako jemljes. x:Xx :vio:

Darila so fajn. x;)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hehe Stane x:Dx x:o)x

Ni mi žal, da sva se razšla x;)x Bila sva za tisto dveletno skupno jadranje, kaj več pa ne... Ima vsak od naju druge poti v življenju x:)x , zagotovo pa ne skupne. Imam pa sedaj v njem zelo dobrega prijatelja :palec:

Aja, najboljše darilo, ki sem ga sama kdajkoli dala... moji najboljši prijateljici, ki je totalno nora na Madonno in povrh še istospolno usmerjena, sem enkrat na vrat na nos kupila koledar za leto 2004 z golo Madonno x;)x Da ne govorim o reakciji, ko je koledar dobila v roke... še dva dni me je objemala in lupčkala od navdušenja x:Dx Hja, sem se včasih že vprašala, če bom preživela vse tisto navdušeno "davljenje" hehehe x:o)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Najlepsa darila...ne vem no, meni je ze veliko pomenilo, ko sem kaj dobila nepricakovano ( rozico, cokolade in tako dalje). Drugace me je pa bivsi fant presenetil z eno knjigo, ki sem jo iskala po sloveniji, avstriji, celo v berlinu sem sla v vsako knjigarno, ampak ni bilo srece. No, narocil jo je mislim da iz Kanade. To mi je ful pomenilo. :2src: :2src:

Od starsev...avto x:Ix

Od prijateljic imam pa najraje taksna darila, ki jih sama naredijo. Naprimer ena mi je dala delati majcko z srckanim napisom...

Sama nimam prevec izvirnih daril, ampak se zelo trudim...rada imam, ko so drugi preseneceni.

Zato najraj kupujem za malega bratranca igrace...skoraj ne morm falit x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Danes me je dragi totalno presenetil z rojstnodnevno torto x:Xx .....naročil mi jo je v meni najljubši slaščičarni, sadno-makovo x:px ....edina slaba stran je, da so vsi hoteli še.....mi ni ostalo nič, za potem pocrkljat :sori:

Hvala ti x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ko ti človek, ki ti je ljub, DA SEBE,

ko te sprejema takega kot si v kompletu vsega z+in-,

SKUPEN SMEH do nebes in občutek, da je ves svet vajin

in zate nekaj žrtvuje, recimo čas,

ki ga je včeraj raje preživel na poslovnem sestanku,

čas, ki ga je raje preživela ob pospravljanju

To so mi največja darila, preplesan spontan nasmejan

čas v življenju,

ki sem ga vklesala v svojo skalo spominov.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

ko ti človek, ki ti je ljub, DA SEBE,

ko te sprejema takega kot si v kompletu vsega z+in-,

SKUPEN SMEH do nebes in občutek, da je ves svet vajin

in zate nekaj žrtvuje, recimo čas,

:palec: :palec: To je najlepše, kar se ti lahko zgodi, takole darilo::::......

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 5 weeks later...

V zadnjem času sem pa toooooooooooook daril dobila x:Xx x;)x xsrcx , Trudi mi je podaril en aparatek, dolgo željen, pa nikoli direkt rečeno, pa en nakit, dolgo željen (hm, bere misli), pa Selene me je presenetila z darilom, tako prikupno, prav zame x:)x :palec: , pa Žaža narisala Piko u Štunfih xsrcx :palec: , pa mama en strojček nama s Trudijem podarila, pa tašča na kosilo za rojstni dan peljala, pa tast kupil detajlčke za v kuhinjo xsrcx :palec: . Pa BigM z eno knjigico presenetil x:Ix ...

Full fajn darila, res prav zame, samo itak je važno, da prihajajo od xsrcx x:Xx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Moje najljubše darilo...malo po mojem 21 rojstnem dnevu se mi je rodila hčerka...popolno in najlepše darilo...(čeprav mi bo kdo zameril, da o otročku govorim kot o darilu)...to je bilo darilo narave...zdrava lepa božanska mcena ...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

• 2 weeks later...

Najlepša darila so tista ja iz xsrcx , najlepše pa mi je, ko dobim darilo, ki si ga res dolgo in močno želim, pa da mi ni treba reč, kaj je to in da ga enostavno dobim (presenečenje);

Ponavadi so taka darila od JanjeK, sicer pa je blo največje darilo to, da sem spoznal prav njo x:Ix x:Xx x;)x :2src:

Ufa :eek: :farb: :farb: :farb: Trudi me bo kap od tok komplimentov, saj veš, da je tut mal svinjskega v meni a x:Dx . Ja saj meni si tudi največje darilo ti, al mi kakšno takšno zadevo daš, ki paše xsrcbumx xrosex xsrcbumx , si me pa fuuuuuuuuuuulkrat v take situacije postavil, da sem prišla v svoje štampiljke iz otroštva, pogruntala da jih mam in ugotovila, da je treba nekaj narest v tem in se premaknit naprej xupx xupx xupx . Čeprav je tole najino obdobje zelo pisano xrainbowx xloveyx :vragec: , moram reči, da sem v tem času naredila ogromno korakov naprej (več kot prej celo življenje), pa da vseskozi v vseh situacijah čutim eno samo ljubezen do tebe, zdaj tut e do sebe x:Dx :palec: , pa do Življenja x;)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 2 weeks later...

Midva s fantom sva si pa letos za najino 4. obletnico iz Anglije naročila srebrne prstančke.Na vsakmu je v vilinskem jeziku vgraviran verz.

One ring to show our love,

one ring to bind us,

one ring to seal our love,

and forever to entwine us! xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

The greatest thing you`ll ever learn, is just to love and be loved in return.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...