Skoči na vsebino

Kaj bi bili danes radi?

Buddha

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se rezervirala in placala za Dunaj. Mislim, da ti ostaneta se Milano pa Munchen.

sam kokr sm jst slisala, se za tole dvoje v sloveniji ne da dobit kart.. :!!: tok sm si zelela it na dunaj, pa so en, dve, tri pograbil karte..upam, da bo se kje kj zame ustal..zlo zalostna.. :C:

..le krila misli me neso..
Deli na socialnih omrežjih

dans bi bla zaenkrat rada še kr jz........... za jutr pa einstein ( x:Dx ) k juter pišemo matko
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Em...Einstein ti pri matematiki nebo nič pomagal ker je on bil fizik :lol:

Lahko pa si Pitagora x;)x

Jaz pa bi zelo rad bil kaki....hm študent ko študira sociologijo al pa filozofijo.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

non sej einstein bi tud znal kej zračunat... :sori:

Pitagora pa ne vem če bi se med vsemi decimalkami in ulomki zašu.... smos e o njem učil pr zgodovini. :xx!:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Če se je med pitagorovim izrekom znašel, verjemi se mora med devimalkami tudi.

Komaj to se učite :xx!: Full tečna. Počakaj ko boš prišla v osmi razred oz.zadnji class, uff, pazi se linearnih funkcij, zelo jih je težko razumet, sam če pa jih razumeš pa itaq fajn. Kaj šele kvadratni ulomki xrolleyesx

uh.... še 2 let :xx!:

drugač pa jutr pišemo matko.... sej znam, sam pol se zmeri zmotim tam k je naljaži. full sm površna :o|o:

pa kaj ka morš :o|o:

koga še zanima šola.

jz grem v 9 class k mamo devetletko. full je bedna. letos se nam že vsi predmeti ocenjujejo pa full je novih. :xx!:

nam je ena učitlca razlagala, da majo na japonskem vse namenjeno le ŠOLI in da se sam učijo.... beda :xx!: jz itak tam nebi prežvela (če je vse to res).

kaki znanstvenik xDDx

Heh mikica mi pa mamo še vedno osemletko. Samo jo majo zato naslednji razred ko za nami pride.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...