Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jst pa ne bi bla smrkava...se pravi zdrava! Smrk, smrk, apčihaaaaaaaaaaa.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Sonček.... da bi vas vse grela.... pa bila z vsemi..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sonček.... da bi vas vse grela.... pa bila z vsemi..... pa sej to si že emmmm jaz pa bi dones bil malo bolj aktiven in predvsem produktiven Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst pa ne bi bla smrkava...se pravi zdrava! Smrk, smrk, apčihaaaaaaaaaaa.... :xx!: na kle maš robčk? a rabš še čajčk? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Danes pa ne rabim biti nič drugega kot sem SAM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Dones bi bila pa slap. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 js pa tulmunček v katerega pada slap... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 danes pa bi full rad bil....hm, brez skrbi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ... ne jaz. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ah jaz pa bi z veseljem bil ti Mah tko mi duper deluješ, brez skrbi in sproščeno tko da bi z veseljem bil ti Pa še luštne bi bil potem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Medo med zimskim spanjem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Medo med zimskim spanjem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jst bi bla pa orel in bi mal letela okol in gledala 'zviška' na vse vas Ne, prov res bi blo fajn letat okol in uživat v svobodi, se zavedat, da ti ni treba it v službo in plačvt položnc...sam letat okol in bit neizmerno srečen...uuuuuuuu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes pa bi full rad bil....hm, brez skrbi Jaz bi tudi rada bila brez skrbi.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 srečna Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 nevidna,pa leteča ko ptiček... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Js pa sladoled, da bi me ena fajn z jezikom obdelala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah jaz pa bi z veseljem bil ti Mah tko mi duper deluješ, brez skrbi in sproščeno tko da bi z veseljem bil ti Pa še luštne bi bil potem You`re so nice... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js pa sladoled, da bi me ena fajn z jezikom obdelala! Kaj pa če bi te zgrizla? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če bi te zgrizla? O ne, bi mela pol z zobmi probleme! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ohjej, ma ti si stvarno nonstop potreben Ja sej zdej si itaq ne nrveškem, to je itaq prestolnica kurb tko da... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Eh sm zanč na kongresu spoznau dve fejst dvojčice smo že navezal stike Kurb mi pa zaenkrat ni blo treba iskat, me same poiščejo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 no comment Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ohjej Tebi ni pomoči Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh sm zanč na kongresu spoznau dve fejst dvojčice smo že navezal stike Kurb mi pa zaenkrat ni blo treba iskat, me same poiščejo! šta je...................je.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.