Onix 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Rad bi bil JAZ, ampak iz 20. stoletja Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Se te primo kot michellinka v ovinku Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se te primo kot michellinka v ovinku Lahko se mene tko primeš, če češ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko se mene tko primeš, če češ? Rajš bi vedel, da si motor, pa bi plagal kot zmešan Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rajš bi vedel, da si motor, pa bi plagal kot zmešan Najprej razlož, kaj plagal pomen, da vidim, če bi ti z največjim veseljem dovolila to počet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej razlož, kaj plagal pomen, da vidim, če bi ti z največjim veseljem dovolila to počet? To to je tolk ostra vožnja v ovinke, da morš met pižamo oblečeno, najboljš pa kako svileno spalno majco, je manj upora, pa do cilja se prej pride Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Če je svilena majca zravn, veterček in brez modrčka spodi, mi je že všeč....pa še ti zraven, ko se tega oprijemaš z vso silo... I like it.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>potrebneži Pika je začela Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika je začela Prov, bom pa nehala, če vs tok mot! Pa kva še! Živela pokvarjenost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zrak Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Od tripla telefon, da b lohk povedala, kok nakladata! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Dober izgovor ....kak do telefona prit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Mam sharpa in sm čist zadovolna z njim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 bi bla polhek,k bi se v eno topl odejco zavila čist u klopčič a zaspala...in spala spala spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Brezskrbna kot ptiček... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 lepa misel pri nekomu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Zamenjal bi mesto z nekom, če bi lahko, pa ne morem.... ehja, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 kr jst.. REAL ME... Who Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Jaz bi pa rada, da kdo namesto mene pokosi naš vrt, za uro in pol košenja trave mu dam, kar če Še tole spedencam, pa prevedem neko reč do konca, pa letim na en kofe s kolegico, zvečer pa upam, da tud nekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Dopustnik ...kak mesec, tud neplačanga bi miprov pršlo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 danes bi rada bila na enem samotnem otoku in to opica z veseljem bi lupila banano na plazi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ogenj, ker me malo zebe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Sex machin... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Ponosna sama nase, močnejša in drugačna kot sem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.