Michelle 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 neko, ki je na morju Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 vsevednik Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>neko, ki je na morju Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Uh ja nekdo ki je na morju uh Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Osa,da bi nekomu, dala malo pospeška! A meni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 danes bi pa bila ....:D Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Jaz bi pa dons bla delfin. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 nekdo drug Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Oblaček na nebu........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Pikapolonica http://www.gifs.ch/Kinder/images/kids-027.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Sonček Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Rada bi bila zvezda, ki osvetljuje nebo. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Rada bi bila svobodna kot ptica! Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jst bi bla pa dobitnica sedmice...pol pa skenslam vse in grem potovat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi bla pa dobitnica sedmice...pol pa skenslam vse in grem potovat! Tega se tudi ne bi branla Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Evo, k zadanem, te peljem sabo...boš dobila novo pivsko prjatlco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, k zadanem, te peljem sabo...boš dobila novo pivsko prjatlco! Ok velja. Finta bi bla, če bi jo res dobla Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 dobra vila za en dan in bi čarala-odčarala bi vse bolezni in izpolnila srčne želje vsem ljudem (ker bi bila vila bi tudi vedla, katere so res srčne in taprave želje)noin ko bi že bila vila, bi še moji družinici pričarala kamnito hiško na morju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 ... sončni žarek l... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 En mickeno žleht neviden vragec..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>En mickeno žleht neviden vragec..... Pa saj to si pa že......hm..... Jaz bi pa bila.......neskončnost..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Danes bi bil rad mali bel bacek... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 veter Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Danes bi bila rada kosilnica Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jane....(če bi bil nekdo tarzan ) Kado? Leon, mogoč? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.