lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 veter.......v .....laseh...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 PROPELER...definitivno in 100 % Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Men je dans čist zadost bit Mick...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 joooj tole štetje do 30.... a se je kaj posebnega zgodilo Mick? Al ti je koža ravno prav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Kero štetje? Če misliš leta, bom sam počas reku....joooj to štetje do 40 Mah ja, mi je čist kulsko..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 jaz bi bila pa zdajle komar.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ..kak poseben razlog? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ..včerej me je pičla ena stvar... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Aha....dans bi pa ti enga..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 yesss.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 .danes bi bil rad Danes jutri bom pa Jutri Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ...pa res, zamisli, da bi bil DAN............dan vseh ljudi na svetu......pa to se ti vtrga od dinamike. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 morda bi bil pa glasba. Tako spontana je... Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Še boljše ....bi definitivno raje izbral...... : ......ob priliki, dans bi bil in bom....mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 bila bi čokolada, najboljša in najbolj slastna.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 svetilnik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 KUŽA ...da bi moji psički doma lahko dopovedala, da ne sme lajat že zjutraj ob 5h, ker nekateri še spimo.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 žaža, ce bos slucajno kuza ( khm ) prid se k mojemu in mu dopovej, da naj vsako jutro od 5 do pol 6 zjutraj ne skoci k meni v posteljo ( s 30 kilami ), ker to zna boleti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 hi hi hi...potem pa pridi še h meni in moji sosedi dopovej (oz. njihovemu kužku) da naj bo tudi tiho na vse zgodaj. čeprav me ubistvu bl moti ona k sa pol nanga dere... nč bom jz njo pošlihtala pa bo. ob petih zjutri se ti v bloku direkt pred tvoja vrata naserje in se začne na ves glas na psa dret. če bi se lohk tok h seb spravla da vstanem (ker to je ponavadi za vikend) bi jo šla nazjat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 škatla smeha Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 JAHTA Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 duhec Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 imenovan Apolonij Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Danes nimam ta prave predstave. Bom kar jaz... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.