č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Danes nimam ta prave predstave. Bom kar jaz... menda ne res? In to ob tejle uri Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Se ne morem spomnit kaj boljšega. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Kul .......kaj češ boljšega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Danes bi bila pa ptič da bi poletela k nekomu ki ga imam najrajši pa je daleč stran... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 danes bi bila rada suhica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 DIREKTORICA firme v kateri delam, da bi lahko enemu sodelavcu mal povedala v glavo glede njegovega groznega obnašanja in dela... Aja pa večjo plačo bi si dala... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ful gud žaža! dobra ideja. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 jap, meni se tudi zdi...tukaj mamo res kake dva, tri tako grozne primerke glede obnašanja, da včasih sam gledam... ...joj, s kakim feelingom bi jim povedala kar jim gre... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toniasli 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 danes bi bila dobra vila in izpolnila vsem vam vse želje, ki ste jih imeli pred enim mesecem. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 hm potem bi mi izpolnila želje, ki jih imam tudi danes... lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 oj!jz bi bla pa dones veter......taka rahla sapica...da bi ljudjem kuštrala lase Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Jaz bi bila otroček - tam pri 5-ih letih, ko že veš zase, pa te še nič ne skrbi. Pa si cortkan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 danes bi bila princeska v postelji.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jz bi bla pa sonček,da bi svetla vsem...pa da bi dajala toploto tistim k jih mam rada Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Se dobro pocutim v svoji kozi! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 danes bi...... postala veverica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ...ampak letos ni veliko lešnikov , pozdrav med nami Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Borism pridi v naše konce boš ti videl kolk lešnikov bo joj, dobra letina lešnikov nakazuje na veliko novorojenčkov... Mushi in Sade evo spet sem na tej temi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 danes bi bila akrobatka! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Naj bom kar jaz, sem zadovoljen... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 bananasplit! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Bil bi maser in zmasiral Aiwo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Spidi gonzales-ker imam toliko opravkov! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Tijanti UUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! WAW!!! Ta je pa najboljša od vseh! Dam zlato medaljo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 aiwa, teb se pa gode ah...jaz bi bla...na ibici:) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.