žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mick, pomoje, moraš sam kako fajn ženskico vidt, pa boš velickeni... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 He he he , al pa vsaj vizualizirat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Sem vaju ubogal....zdej pa se tu en drug mickeni velickega dela. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jaz pa mam rada mickene... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dans bi bla rada... en majhen žužek al pa naša mačka ( sam ne tista tabreja). Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Sem vaju ubogal....zdej pa se tu en drug mickeni velickega dela. pazi, da ne bo mize prevrnil... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jaz pa mam rada mickene...Dej nehi Res? Pa Smiki, ti si genau zame Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 šoferka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jaz pa mam rada mickene...Dej nehi Res? Pa Smiki, ti si genau zame ja kolko pa meriš v luft? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 nekje v 70ih Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ja kolko pa meriš v luft? Ja, saj sam ko je v luftu ga merim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Kaj? A delam napak? Hm...kaj to v 70-ih? Michelle Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mislim, da je mela v mislih nizke tipe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ah, bemu, kak sm lohk tolk mimo kiksnu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Jaz pa nepadam na micene tipe kej prevec...je fajn, da je visji od mene Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 1-2 cm je dovolj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jaz pa imam rada par cm nižjega, da ko s pešico na frgazer, da se ne rabim stegovat... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jaz pa imam rada par cm nižjega, da ko s pešico na frgazer, da se ne rabim stegovat... Mick, dovolj...ce jih ma pol kje drugje mal vec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Kter frgazer? Smiki, ti -a Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jaz pa imam rada par cm nižjega, da ko s pešico na frgazer, da se ne rabim stegovat... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ej, kaj je to: pešica na frgazer kaj je frgazer sicer vem, sam nekak se mi zdi, da tole ni glih pomen, ki ga poznam...sodeč po odzivih :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 frgazer: v prevodu-goflapešica: pest. Pismo, tebe bi tud trebalo streskat, nič ne razumeš.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 pupa, tukej je cel kažin z usemi mogočmi dialektmi, ma gdu bi vse zastopu sicer pa hvala za pojasnilo thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mick, dovolj...ce jih ma pol kje drugje mal vec Pa sm odpadu k posran golob. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.