Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Mick bi rad svinjsko vodo na svoj mlinček speljal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 fizioterapevtka v Portugalski nogometni reprezentanci jaz tudi jih je itak tolk da rbijo dve... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...jaz bi bla pa zdele moja " pipca", da bi jo lahko popravla, da bi nehala pušat.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Mam jaz eno pipco, ki bi bla za "pušat"..... Pujsa....seveda, ne...kako pa drgač? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Mick.....ti si en ...falotek.... ...a bi mogla bit pri pušat namesto črke a ...i ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....pa res. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ene 5 kil lazja :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...greš na morje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 To ni nič nemogočega... Rada bi šla skozi čas...v prihodnost, še raje v preteklost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ....jaz pa za en teden nekam sama... ( preteklost....uf jo mam vsak drug dan na sporedu...)jak... :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 A jaz?No ce je blo slucajno men namenjeno...JA x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Majica, ti kar z nami ostani, preteklost si pa že obdelala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 To ni nič nemogočega... Rada bi šla skozi čas...v prihodnost, še raje v preteklost...Jaz pa v preteklost...najprej mal stvari popravt.. V prihodnost? Ja, sam ne v mojo...ne maram vedt, kaj se bo dogajal... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 A jaz?No ce je blo slucajno men namenjeno...JA x!x Ja ti, ja. Ponavadi nas začne mal bolj skrbet za postavo, ko gremo na morje ipd.....ko bomo torej bl slečeni k oblečeni. Pa saj si ziher ok........pa mogoče le mal bl samokritična. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 MAH Sem lanske kiklce probavala, pa so mi vse mal tesne :xx!: :xx!: sam sej niti nima tok veze, glavn, da bom stran od kompjutra na morju x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...kaj je tako močno sevanje od kompjutra Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...kaj je tako močno sevanje od kompjutra Ne, ampak zadnja 2 mesca PODIRAM rekorde Po morju sem si dala nov izziv: ne vec kot ena ura compa na dan! we'll see....Po moje mi bo lazje skocit avgusta s padalom kot pa tole :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...gledalec na Evropskem prvenstvu v živo ta trenutek , ne glede na končni rezultat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 solo plesalec Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz bi pa rada živela v nekakšni veliki skupnosti, kjer ne bi potrebovali ne politike, ne denarja... ničesar nepotrebnega, nobenega balasta... kjer bi vsak počel tisto kar rad počne in bi vsak imel v sebi samo veliko ljubezni in spoštovanja, nobenih želj po izrabljanju, uničevanju, maščevanju... Vsak bi imel svojo sobo, da bi se lahko umaknil, kadar bi potreboval mir, in skupaj bi imeli vse ostale prostore za svoje ustvarjanje. Kadar bi si kdo zaželel kuhati, bi kuhal, kadar bi kdo želel kipariti, bi kiparil... in vse bi bilo tako usklajeno, da bi vsi naredili vse kar bi potrebovali za življenje. (Sanja svinja o koruzi... ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...kaj je tako močno sevanje od kompjutra Ne, ampak zadnja 2 mesca PODIRAM rekorde Po morju sem si dala nov izziv: ne vec kot ena ura compa na dan! we'll see....Po moje mi bo lazje skocit avgusta s padalom kot pa tole :xx!: Michelle...najbolje, da pustš comp doma... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz bi bila pa danes sončni žarek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ENA DEBELA DENARNICA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sem si mislila, Žaža ne bodi tako razočarana za denar, saj si se že skozi marsikaj pretolkla in tudi tale mesec bosta preživela in se imela fajn . Tudi jaz čakam eno večjo investicijo :o|o: olje, da bo mal večja minus cifra, ampak bo že tale kešek... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...mah sej vem da bo , pa me je danes vsen mal razpizdil tole ....sej sem ti včeri povedala zakaj....bo pa itak boljše, sej se počasi že mal ohlajam... bom zdej začela kako urco na dan več delat, pa bo.....pismo rosno....pa ta keš.... :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.