SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mick, dovolj...ce jih ma pol kje drugje mal vec Pa sm odpadu k posran golob. kaj si mickeni na celi črti, ne?? božček Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...pa sam čist . A me boš potolažla mal? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 OK bom te potolažila. Ne sekiraj se. , je dobro?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dobr . Za mickenga potolažit pa se bo treba mal bl potrudit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 nekdo, ki je odgovoren za moj odšk. zahtevek na Hrvaškem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Za to se pa tudi jaz javim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dobr . Za mickenga potolažit pa se bo treba mal bl potrudit..... e ti mucek bucek mali ne se jokat, saj si cool, Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Bl hard and hot k cool..... Pa jokca ful rad. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mick, dovolj...ce jih ma pol kje drugje mal vec Pa sm odpadu k posran golob. Bi ti rekla, da mi je tudi za tisto prakticno vseeno, kar je res...ampak ker vidim, da si sel takoj drugam po tolazbo, ne bom! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...to pa ne, še se pr teb nism prav potolažu, kaj šele, da bi drugam hodu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Janjak hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 jaz bi bila pa danes hmmm, metulček... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Točno tole za metuljčka sem tudi jaz hotel napisati, bom pa kar pikapolonica, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 boš pa prinašal srečo, no to jo že tako ali tako... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 O, hvala Ker sem bil zunaj sem res videl danes veliko metuljčkov in zanimivo, da v parih tudi nekaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 o travnik cvetoči in polno metuljčkov na njem... mmmmmmnarava je največja umetnica Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 To pa res Stankaaa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Nimam tocne predstave o tem kaj bi bila danes ... mogoce bom snela masko. :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 kaj pa če bi bila danes nekdo, ki nekomu zlije škaf ledene vode v faco? Hm, ne ni dobro, nisem maščevalna, nič... bom videla kaj bi še bila danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Jest bi pa bil tist, k bi se nastavu pod škaf ledene vode, če bi ti s tem polepšal dan...... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Sem imela v mislih točno določeno osebo, ampak Trudi hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2004 danes bi bil rad plavajoči tepih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Buda ni slaba ideja, ker bi tudi jaz rad bi v istih časovnih intervalih na treh različnih lokacijah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Jz bi bla pa dones en tolmuncek reke ...tak globok,neraziskan,zelen... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 jaz bi bila danes glasba........... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.