Michelle 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Pravzaprav sem spet zadovoljna sama s sabo Sem sla na en piknik, kjer sem si napasla očke, zjutri sem plavala...zdaj pa filmcek. Prav fajn no. Baje bo soseda prinesla tortilje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 jaz bi bla pa divja svinja, no pa saj metaforično to že sem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ne morš iz svojih ščetin, a Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Saj se matram, pa sem al inteligentna ko svinja , al sem svinjska od svinjarije al pa podivjana, ko svinje. Sicer pa sploh ni slabo biti svinjica, baje imajo dolge orgazme . Sam zdejle smo bolj ogrožene. PO parkljevki je bil en cajt mir, zdaj se je pa baje ptičja gripa na nas prenesla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Danes bi bil rad princ iz sanj in dobri čarovnik, da bi vsem izpolnil skrite želje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 No princ iz sanj, kar semle lahko prideš za premostitev, pol te pa hitr v sanje pošljem , da se mal spočiješ. Dons pa jaz verjetno nimem kake posebne izbire, obiski verjetno pričakujejo navihano Janjo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ČEBELICA MAJA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 BOG, bi malo lepega vremena nardila. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 to kar sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 poljubček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 AIWA ...COOL A TAKLE... http://mezga.no-ip.com/forum/images/smiles/kissing.gif JAZ BI BILA PA DANES DELALA NA BANKI, KER SO MI NA ZAPRT RAČUN NAKAZALI DENAR , PA NE MOREM DO NJEGA .... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jest bi bila rada odločena.... (v pol ure se morm odločit a sprejmem novo službo al ne) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ja žažk... tisti je idealen apolonija... ja če je gudi in dobr plača, te veseli... zagrabi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 jest bi bla pa dones oblačno nebo.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 he he he, jaz pa sonček Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 SVINJICA...TO SI TI ŽE TAKO ALI TAKO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 jst bi pa bla hrček...bi prespala....bi bla tiho cel dan...pa nau šlo, k me jezik ne uboga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 poljubček na kvadrat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Kaj bi bila danes rada? Točno to kar sem DoNs Je En TaK fAjN dAn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 in Apolonija, si bila odločna čist tko mimogrede, ena prijetna fejst punca nas z nasmeškom gleda na tvoji ikonci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jest bi bila rada odločena.... (v pol ure se morm odločit a sprejmem novo službo al ne)Upam, da si se prav odločila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Avtor Prijavi Deli 1. september 2004 iskreno in svobodno ozemlje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.