Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Nekdo, ki mu je na razpolago cel dan v samoti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 hudiček Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 še zmeri bi bla rada aiwa.. al pa ajvek... hm... sam da sm jz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Pujsa na dopustu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 jz jz jz.... s pujso na dopustu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 neviden nobel Duhc k b potvau skoz rebra in srce Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 jz jz jz.... s pujso na dopustu a rabita družbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 jaz pa ostanem kar sanjalka in sanjam in sanjam tudi ko ne spim..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 z veseljem... tebe prec sabo vzamem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 samoteleportirna sramna ush (picajzl) uuuuuuuu.....bi vas srbel 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Pips...bi vse popipsala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 japanska buba......čveka.....aaaaaaaaaca .....čveka ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Pips...bi vse popipsala ...da bi bili bolj pridni ali poredni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 bila bi ....jest. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 raketa...uf bi letelo fijuuu in bi bila tam endvatri x!x Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 ...kje TO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Danes hocem biti jaz, ma definitivno in samo JAZ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 oona jz tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 danes je dan za jaz-e Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 mhm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Milionar Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 jst bom she kr picajzl ostal 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...kje TO radovednost pa taka... tud pr tebi, tud pr ...tud... tud... tud...v RiodeJaneiru, Luni, Marsu, NoviZelandiji, Michiganu in paše in še in še Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jest bi blav virus smeha....da bi se smejali.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jest bi blav virus smeha....da bi se smejali.... hmmm....che bi bla viruspol nis nch nardilanben se neb od srca smejal 666 zlomkou....tralalapa sej vem, kaj si mislila..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.