Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Danes je ful fajn biti jaz Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...torej bi dans jst bil.....Michelle. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Micki Niti ne upam pomisliti, kaj bi pocel, ce bi bil jaz Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 jest bi bla pa muha in bi šla k njemu in gledala kaj počne Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Micki Niti ne upam pomisliti, kaj bi pocel, ce bi bil jaz kaj nekidol bi dal micka, ki bi bil pravzaprav michelle 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...maš praf. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ah ja.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jaz bi tut zdajle bila kar jaz Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...jaz bi bla pa zdele.... jaz v postelji Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 To bi tvojega osrečila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...nit ne,k bi sam zadremuckala malo...sem tako zaspana ratala... http://instagiber.net/smiliesdotcom/otn/sleepy/blyawn.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jaz sem bla tudi, pa me je pavza osvežila, sem ko nova Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...mene bo pa zvis iz službe... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ah ja.... ...se pa še vedn blš sliš k pa "ah ne". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...mene bo pa zvis iz službe... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 še vedno jz.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Jaz....v Parizu pr Patu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 jz bi bla pa odločnost.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Bil bi Čarovnik pričaral, bi si, da se mi izpolni skrita želja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Uuu a bi jo še men izpolnu? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pa men....res bi sla mal stran od vsega.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Z največjim veseljem bi vam vsem izpolnil tiste skrite željice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 hvala.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mogoče bi pa željo razkril, da se ti lažje izpolni? Loh Zlato svinjo prosim, imam veze Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.