Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 No sej itak, zato pa sam neki časa Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 aiwa na absolventu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jest bi bil pa neki časa bogataš jst tud, sam tolk, da se določenih stvari rešim Ohoho, jaz bi bla pa pol bogataševa žena neki časa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 pujsa... ni švoh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 danes.........radenska Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 danes sem bla pa zadovoljna sama s seboj Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 bla bi jz samo zdrava Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Metulj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Jest bi pa nekomu dan polepšala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 To je pa ja samo od tebe odvisno , kao v tem smislu ......želim ti maksimalno lep in prijeten popoldan ter večer ....to ti jaz privoščim, ti daj pa naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 No jst tud tebi privoščim prijeten večer in prostanek dneva......... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 .brivska pena. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 britvica Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Italjanka , z mojim mafiozom jasno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 spet v parizu...zadnje cajte samo cakam, kdaj bom spet sla.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 danes bi bla od nekoga ljubica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Michelle, a ti si pa bolj Pariško usmerjena? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Michelle, a ti si pa bolj Pariško usmerjena? Ja Je vec razlogov. Mesto kot samo me ze ful privlaci. Potem obozujem tamkajsne muzeje in galerije ( v Louvru sem lahko tudi vec dni, ce bi bila lahko )...nasploh mi je vsec arhitektura...pa ponoci sprehod pr montmartru, pa po elizejskih poljanah....obozujem francoscino, mi je najlepsi jezik...potem tudi francosko kuhinjo ( se posebaj njihovo sladico - crem brulee). Pa tudi fajn ljudi(!!!) sem spoznala tam, ceprav francozi delujejo bolj nedostopno. Bila sem tam v razlicnih letnih casih. Ful lepo je naprimer pozimi..lani sem bila decembra...vse v luckah, vse romanticno... Nisem pa bila za novo leto, samo baje ni tako dobro. Prerivanje vec ali manj.Pa sej ne samo pariz, vecina francije me fascinira. Gre tu izpostavit super smucisca...itd...da ne bom prevec nakladala, bom kar nehala V glavnem, moja ful velika zelje je, da bi sla v zadnjem letniku en semester tja studirat...samo...ja...ne vem, ce ne bo samo pri zeljah ostalo :o|o: No, se zmeri imam rada staro Ljubljano Za Parizom pride pa Bruselj in Praga Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Se Francozi kr mal Francoze nardijo, a ? Jaz sem sicer enkrat bila v Parizu, tudi v Louvru, sem šla samo Mona Liso gledat, ker nisem glih kak umetniški tip. Lepo mesto za pogledat. Pa popolnoma razumem tvoje opise in hrepenenja, če tole v Italijo postavim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Bi bila rada ena kmečka kuharca.... moram torto spečt, mislim biskvit spečt, pa torto nafilat pa ne vem če mi bo glih ratalo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 A je ratalo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 o.k. FRNIKULA na torti! dons sem zleht Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja, saj zato pa frnikula...te še pojest ne mormo ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.