Skoči na vsebino

Kaj bi bili danes radi?

Buddha

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Michelle, a ti si pa bolj Pariško usmerjena?

Ja x;)x

Je vec razlogov. Mesto kot samo me ze ful privlaci. Potem obozujem tamkajsne muzeje in galerije ( v Louvru sem lahko tudi vec dni, ce bi bila lahko x;)x )...nasploh mi je vsec arhitektura...pa ponoci sprehod pr montmartru, pa po elizejskih poljanah....obozujem francoscino, mi je najlepsi jezik...potem tudi francosko kuhinjo ( se posebaj njihovo sladico - crem brulee). Pa tudi fajn ljudi(!!!) sem spoznala tam, ceprav francozi delujejo bolj nedostopno. Bila sem tam v razlicnih letnih casih. Ful lepo je naprimer pozimi..lani sem bila decembra...vse v luckah, vse romanticno... :2src: :2src: :2src:

Nisem pa bila za novo leto, samo baje ni tako dobro. Prerivanje vec ali manj.

Pa sej ne samo pariz, vecina francije me fascinira. Gre tu izpostavit super smucisca...itd...da ne bom prevec nakladala, bom kar nehala x:Ix x:Ix x:Ix

V glavnem, moja ful velika zelje je, da bi sla v zadnjem letniku en semester tja studirat...samo...ja...ne vem, ce ne bo samo pri zeljah ostalo :o|o:

No, se zmeri imam rada staro Ljubljano x:o)x Za Parizom pride pa Bruselj in Praga :2src: xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Se Francozi kr mal Francoze nardijo, a x:Dx x;)x x:Dx ? Jaz sem sicer enkrat bila v Parizu, tudi v Louvru, sem šla samo Mona Liso gledat, ker nisem glih kak umetniški tip. Lepo mesto za pogledat.

Pa popolnoma razumem tvoje opise in hrepenenja, če tole v Italijo postavim x;)x xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...