enja 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 ne, ne, katapult želi...pa saj bi ga baloni itak odbili nazaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Kva to? Sigurn ne taka mašinca k bi jo jst mel.......a ribež? :OO!: :OO!: Nič nemo krajšav delal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Uf kere zelje Je kar fajn bit jaz danes Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 ne, ne, katapult želi...pa saj bi ga baloni itak odbili nazaj..Kteri baloni? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Zdele bi bla.... JAZ....na dolocenem mestu na doloceni osebi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 :xx!: :xx!: ...ne rabm več one mašince :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 kwa je pa tole pomenilo Mickeni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 lubica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 :xx!: :xx!: ...ne rabm več one mašince :xx!: no no....a je kdo kaksno ime rekel? Ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Mam bed bed bed filing. :xx!: :xx!: Grrrrrrrrrrrrr .......... Pujsa, sm si prej eno mašinco zaželu k bi me k eni mucki poslala, pa je sedaj ne rabim več, ker bi una h kateri sem se hotu poslat v nezavest padla Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 sonček... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 bi bil kar en skrit robot Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 sonček...tudi jaz ...eno veliko SONCE bi mal tale dež pregnala.Pa ven grem :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Stari JAZ, kje pa sem :xx!: , grem pa ven, boljše to ko pa spati sredi dneva, se moram dati malo na "OFF", uživajte soboto, se vrnem drugačen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 danes bi pa jaz rada bila....pametna in bogata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 jaz pa helikopter Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 niem še prepričana ampak na vsak način nekej na pogon ... mogoče najrajš motorna žaga :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 pa zakaj bi vsi radi bili neke mašine :xx!: kaj pa rožice, ptički, oceani... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 pa zakaj bi vsi radi bili neke mašine :xx!: kaj pa rožice, ptički, oceani... a,da bi bla zdejle ptiček :xx!: rada ampak nemogoče Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .....jst bi bla pa mravlja Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 a da bi bila tako pridna ali mala ali črna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 delovna,delovna Pipika Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Želva, mogoče, ker se mi plava... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jaz pa 4peresna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 danes bi bil rad odvetnik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.