Skoči na vsebino

Kaj bi bili danes radi?

Buddha

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz bi pa rada živela v nekakšni veliki skupnosti, kjer ne bi potrebovali ne politike, ne denarja... ničesar nepotrebnega, nobenega balasta... kjer bi vsak počel tisto kar rad počne in bi vsak imel v sebi samo veliko ljubezni in spoštovanja, nobenih želj po izrabljanju, uničevanju, maščevanju... Vsak bi imel svojo sobo, da bi se lahko umaknil, kadar bi potreboval mir, in skupaj bi imeli vse ostale prostore za svoje ustvarjanje. Kadar bi si kdo zaželel kuhati, bi kuhal, kadar bi kdo želel kipariti, bi kiparil... in vse bi bilo tako usklajeno, da bi vsi naredili vse kar bi potrebovali za življenje.

(Sanja svinja o koruzi...  :inocent: )

Tamara...... jaz bi bla tud hipi x:Dx x:o)x x;)x x:Xx x:px

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

jst bi biu pa dons OBLAk

bi lohk SCAL na vse technezhe

666 zlomkou....tralala

Aaaaaakhut.... dost scanja.... tečneže si utopil! Zdaj načenjaš že nas x:Dx x:Dx x:Dx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

rada bi da me grlo neha matrat... :sori:  :V:

sm se ful prehladila... :sori: pa nevem kako mi je to polet uspel... :xx!:  :xx!:  :xx!:

Tašy, a vše, da se poleti ob teh temperaturnih razlikah še hitreje prehladiš, tule je bil menda vzrok kakšen sladoled ali hladna pijača, naj te hitro mine(bolečina!)... xyiyax xrainbowx xgoldfishx xcrossfingx

ja mogoče je pa res to narobe ja...hm...

hvala boris... x:Xx x:Xx x;)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Jaz bi pa rada živela v nekakšni veliki skupnosti, kjer ne bi potrebovali ne politike, ne denarja... ničesar nepotrebnega, nobenega balasta... kjer bi vsak počel tisto kar rad počne in bi vsak imel v sebi samo veliko ljubezni in spoštovanja, nobenih želj po izrabljanju, uničevanju, maščevanju... Vsak bi imel svojo sobo, da bi se lahko umaknil, kadar bi potreboval mir, in skupaj bi imeli vse ostale prostore za svoje ustvarjanje. Kadar bi si kdo zaželel kuhati, bi kuhal, kadar bi kdo želel kipariti, bi kiparil... in vse bi bilo tako usklajeno, da bi vsi naredili vse kar bi potrebovali za življenje.

(Sanja svinja o koruzi...  :inocent: )

:palec: :palec: x:Xx

*Sploh ne bi opazila tegale, tamara, ce ne bi naky na tejle strani citirala...

presenetila si me v bistvu, da ravno ti tole pises, ja, to bi bilo tudi meni vsec. :vio: xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

za danes bi blo kul biti lenivec al kej tacga.........bi se lahko naspala........razen če je še kaj podobnega, kar cel dan spi x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

za danes bi blo kul biti lenivec al kej tacga.........bi se lahko naspala........razen če je še kaj podobnega, kar cel dan spi  x^x  x;)x

:inocent: ja saj si pa to lahko, če hočeš... xrolleyesx

elvis is the best

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...