Mašinca 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 "kauč potejto" Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 banana split Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 jaz bi pa te pojebu....ups ...pojedu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Mick . Ovo nije bilo namjerno aaa Mick Si se zatipkal Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 jst bi biu pa dons OBLAkbi lohk SCAL na vse technezhe 666 zlomkou....tralala Pa to ni res . A zato mi je danes neki oblakec non-stop za petami. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jaz bi pa rada živela v nekakšni veliki skupnosti, kjer ne bi potrebovali ne politike, ne denarja... ničesar nepotrebnega, nobenega balasta... kjer bi vsak počel tisto kar rad počne in bi vsak imel v sebi samo veliko ljubezni in spoštovanja, nobenih želj po izrabljanju, uničevanju, maščevanju... Vsak bi imel svojo sobo, da bi se lahko umaknil, kadar bi potreboval mir, in skupaj bi imeli vse ostale prostore za svoje ustvarjanje. Kadar bi si kdo zaželel kuhati, bi kuhal, kadar bi kdo želel kipariti, bi kiparil... in vse bi bilo tako usklajeno, da bi vsi naredili vse kar bi potrebovali za življenje. (Sanja svinja o koruzi... )Tamara...... jaz bi bla tud hipi Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ENA DEBELA DENARNICA V mojem ruzaku Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 jst bi biu pa dons OBLAkbi lohk SCAL na vse technezhe 666 zlomkou....tralalaAaaaaakhut.... dost scanja.... tečneže si utopil! Zdaj načenjaš že nas Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jaz bi bla pa donsssss - bi bla jazzzzzz....hmmmmm.....men je tko fletn Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 zdravnik Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz bom danes .... JAZ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 rada bi da me grlo neha matrat... sm se ful prehladila... pa nevem kako mi je to polet uspel... :xx!: :xx!: :xx!:Tašy, a vše, da se poleti ob teh temperaturnih razlikah še hitreje prehladiš, tule je bil menda vzrok kakšen sladoled ali hladna pijača, naj te hitro mine(bolečina!)... ja mogoče je pa res to narobe ja...hm... hvala boris... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Tašy, kaj si že kaj boljša... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz bi bla pa danes morski pes, da bi lahko nemoteno plavala po morju cel božji dan!!! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz bi pa rada živela v nekakšni veliki skupnosti, kjer ne bi potrebovali ne politike, ne denarja... ničesar nepotrebnega, nobenega balasta... kjer bi vsak počel tisto kar rad počne in bi vsak imel v sebi samo veliko ljubezni in spoštovanja, nobenih želj po izrabljanju, uničevanju, maščevanju... Vsak bi imel svojo sobo, da bi se lahko umaknil, kadar bi potreboval mir, in skupaj bi imeli vse ostale prostore za svoje ustvarjanje. Kadar bi si kdo zaželel kuhati, bi kuhal, kadar bi kdo želel kipariti, bi kiparil... in vse bi bilo tako usklajeno, da bi vsi naredili vse kar bi potrebovali za življenje. (Sanja svinja o koruzi... ) *Sploh ne bi opazila tegale, tamara, ce ne bi naky na tejle strani citirala...presenetila si me v bistvu, da ravno ti tole pises, ja, to bi bilo tudi meni vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 En rek mi je padel na misel, ko sem bral tole (Tamara) ""Kjer vsak dela kar hoce, tam vlada anarhija.Demokracija pa vlada tam, kjer vsak dela tisto, cesar nihce drug ne bi mogel boljse narediti."" Hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2004 jst bi biu pa dons OBLAkbi lohk SCAL na vse technezhe pa ta je originalna Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Jaz bi pa bil na koncertu T.T.......kaki šus, kaki šus.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 perešček...sem komaj na Primoža prilezla Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Danes bi bila rada diva. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Jaz bi bla pa danes metulj Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 bogatašinja na enem otoku, ki bi bil samo moj Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 za danes bi blo kul biti lenivec al kej tacga.........bi se lahko naspala........razen če je še kaj podobnega, kar cel dan spi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 za danes bi blo kul biti lenivec al kej tacga.........bi se lahko naspala........razen če je še kaj podobnega, kar cel dan spi ja saj si pa to lahko, če hočeš... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 ...jaz bi bila danes....umetnica.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.