stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 uau domišljija ti dela uh ne kdo, temveč kje vse bi bila, bila bi v enem jacuzziju in potem na masaži in potem bi spala in prespala še cel jutrišnji dan Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 .beli golob Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 danes bi bila mačka... mjauuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 jaz pa ptič Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 potem te pa za večerjo pojem xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 aha..bom potem jaz tist ptič po sečuansko Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 namest piška bo ptička... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 ...se kar dobro počutim v svoji koži. Torej...jaz Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 non-stop cartan mačkon Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 mjau... ja jz bi bla zdej mačka... doma v mehki postli.... in bi predla zraven radiatorja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 js bi biv pa mehka postla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 TRIATLONEC Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Cist zadovoljna s sabo.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>non-stop cartan mačkon jaz tudi...ampak mačka(saj sem tudi v kitajskem podznaku) Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 jaz bi bla pa dones ful srečna.... upam da bom!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 dons..krokar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 ful srečna ja ja!!! ratalo!!! jupi! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 tist mačkon od včeraj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 ....sam ena mucka ti manjka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Ku.c pa tak Božiček, k se na to ni spomnu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 aha... samo naj pride drugo leto toti debeluh kosmati, bo ži vidu vraga, z zračno pušo bom tak prestrašla totiga njegoviga rahitičnega jelena, da bo šo peški tam gor nazaj na sever, baraba pokvarjena... kak se te ni spomno.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 .....sam več ne, te pa.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ful srečna ja ja!!! ratalo!!! jupi! Ka te? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.