principesa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 v ritmu SAFRI DUO played alive.............. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Un mujcek od predvčerajšnjim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 jst bi pa dons najraj bil....................................................................................................pojutrshnjem 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 ...pr men bo zgleda tud pojutršnjem aktualen um mujcek od predvčerajšnjim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Rad bi bil to kar sem, bojevnik in se boril v dobre namene...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 dobra vila čarodejka, angel varuh... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 bijelo dugme.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 grenko dugme Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>grenko dugme X ( ) 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Glej, da ne bo kakih motenj v custvovanju Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Že, ki je novo leto...!! Bom v tem primeru bolj iskren ! Rad bi bil to kar je bil legendarni Bruce Lee in živel tolko žasa, kot je on...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Medved, nekje v kanadskih gozdovih........... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Trafika Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 haski,ki vlece sani Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 0 druzga, dans sem ze Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Hugh Hefner, če bi bila moški Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Ptica Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 pc ekspert Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katkica1 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Nekaj višjega, da bi zabila profesorja na faxu, ker me neznansko zaje....!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Bog Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Maratonski plavalec, bolje rečeno ultra maratonski plavalec... , yeah right. :xx!: , bil pa bi ultra lahko jadralno letalo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Zvezdica bi rada bila... (p.s.: Marsa, zakaj nimamo smeškota zvezdice?) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Tako sem vesela, da sem jaz zadnje 2 dni Prav uzivam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 bila bi..... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 obiskovalec enga doooobrega koncerta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.