Michelle 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 uuu dobra ideja No sej sem bla REM-ov, pa U2-jev bom ...pa Anastacie Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 U2.....kje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Avstrija (Dunaj), žal razprodano.Budapest, menda tud razprodano. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>U2.....kje? Jaz sem se rezervirala in placala za Dunaj. Mislim, da ti ostaneta se Milano pa Munchen. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 seven of nine Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 dons bi bla rada tok pametna, da se mi ne bi blo treba učit, da bi u bistvu že vse znala...sam joooj me še čaka vsaj ene tri ure učenja dons Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 američanka Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se rezervirala in placala za Dunaj. Mislim, da ti ostaneta se Milano pa Munchen.sam kokr sm jst slisala, se za tole dvoje v sloveniji ne da dobit kart.. :!!: tok sm si zelela it na dunaj, pa so en, dve, tri pograbil karte..upam, da bo se kje kj zame ustal..zlo zalostna.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Igralec rokometne ekipe, ki bi premagala Francijo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 dans bi bla zaenkrat rada še kr jz........... za jutr pa einstein ( ) k juter pišemo matko Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Em...Einstein ti pri matematiki nebo nič pomagal ker je on bil fizik Lahko pa si Pitagora Jaz pa bi zelo rad bil kaki....hm študent ko študira sociologijo al pa filozofijo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 non sej einstein bi tud znal kej zračunat... Pitagora pa ne vem če bi se med vsemi decimalkami in ulomki zašu.... smos e o njem učil pr zgodovini. :xx!: Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Če se je med pitagorovim izrekom znašel, verjemi se mora med devimalkami tudi.Komaj to se učite :xx!: Full tečna. Počakaj ko boš prišla v osmi razred oz.zadnji class, uff, pazi se linearnih funkcij, zelo jih je težko razumet, sam če pa jih razumeš pa itaq fajn. Kaj šele kvadratni ulomki Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 uh.... še 2 let :xx!: drugač pa jutr pišemo matko.... sej znam, sam pol se zmeri zmotim tam k je naljaži. full sm površna pa kaj ka morš koga še zanima šola.jz grem v 9 class k mamo devetletko. full je bedna. letos se nam že vsi predmeti ocenjujejo pa full je novih. :xx!: nam je ena učitlca razlagala, da majo na japonskem vse namenjeno le ŠOLI in da se sam učijo.... beda :xx!: jz itak tam nebi prežvela (če je vse to res). Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 jst bi biu pa dons najraj........IZGUBLJENI DELFINCHEK zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Jz pa leteči duhec...pol bi šla pa mal strašit... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Jaz bi bila danes sova... bi malo z ukanjem strašila ljudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Superman Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 kaki znanstvenik Heh mikica mi pa mamo še vedno osemletko. Samo jo majo zato naslednji razred ko za nami pride. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 žabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 duh Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Mrtu al žiu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 živ,pa enga bi mal strašila Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 A mene? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hm....ne povem! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.