Mick 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Electri-kar..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz tud držim pesti....... <{POST_SNAPBACK}>Santos, nikol se ne ve Res je...sam vi ne veste, da sem na zadnjem fightu poškodoval gleženj...in to zna bit zame velik hendikap !! Kljub temu, za prvo mesto...tud, če si ga zlomim, ni panike...sam, da zdržim na nogah ! <{POST_SNAPBACK}>Electri-kar..... Jaz tud, jaz tud...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res je...sam vi ne veste, da sem na zadnjem fightu poškodoval gleženj...in to zna bit zame velik hendikap !! Kljub temu, za prvo mesto...tud, če si ga zlomim, ni panike...sam, da zdržim na nogah ! quote] To zna res bit nerodno. Ja, bos moral kako tapravo tajsko terapijo dat skozi pa bo. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Danes bi bila človek, ki ve kaj hoče. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Jaz bi bil flaška v katero polnijo Julijano Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Milf,ti imaš pa zanimive želje... Jaz pa dobra volja... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 .... predvsem neobremenjena..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 rdeča kapica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>rdeča kapicajst pa volk da bi te pojedu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst pa volk da bi te pojedu Torej bom jst lovec, pa bom rešu aiwo iz tvojga želodčka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej bom jst lovec, pa bom rešu aiwo iz tvojga želodčka! aj rajš jo pust pejd rajši k babici na viski Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Free as a bird! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Zlatka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 mujcek ene fajne ljubitelce muc ......ki bi me ves dan cartala in razvajala .......ja, to bi pasalo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 uuu kaka dobra želja.... blavo micki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Kul, to je blo zdej verbalno cartanje, zdej pa še... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 fizikalno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Jz bi bla pa tortica,taka čokoladna... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ne bi bla dolg! Šizim na čokoladne torte! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Pa ja ne..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Helijev balon, da bi se dvigno v stratosfero, pol pa bi se pa na zemljo poscal. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Polž, da bi se mi vsak dan vleklo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Jz bi bla pa sončni zahod na morju.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.