triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Jz pa raj vzhod, k je pol še cel dan in cela noč pred mano! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hm kej pa jaz. Jaz pa bi bil noč - ker svetlobe ne prenesemhttp://www.smeski.com/razni/devil/12.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 mal cartan in razvajan..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 kukuruz na polju Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ....mirna noč..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 jst bom zdejle 13.000jutr pa naprej zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sonce , da me ne bi zeblo. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hm.....rada bi bia ogenj-tist v kaminu,da bi mal grela.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 jaz pa bi bil en del nekoga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Danes sem prav požrešna, sem sunila že dva sendviča za večerjo, pa mi še ni dovolj, tako da bi bila kar hladilnik in problem bi bil praktično in enostavno rešen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 zaljubljen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem prav požrešna, sem sunila že dva sendviča za večerjo, pa mi še ni dovolj, tako da bi bila kar hladilnik in problem bi bil praktično in enostavno rešen. Zanimivo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 In kaj bi bila? Jogurt? Pomaranča? Želodec? Počasna? Stop znak? Hladilnik? Al to kar praviš, da si....požrešna. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Nope! Zelodec ja, v hladilnik se pa da se kej stlact, recimo kako poli v predal za zelenjavo.... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Jz bi rada bla pa vsaj za eno urco M&M, da bi zastekala, ka ta tip razmislja... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz bi rada bla pa vsaj za eno urco M&M, da bi zastekala, ka ta tip razmislja... Kva to M&M? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sendvič. Matr, te bi z veseljem zmazal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Danes bi bila (sem) veselje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvič slišim za poli. Poli salama.-----> Nori na poli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja to so tisti pisani cukrčki. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Hladen k špricar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 jz tud. sm prou fouš moji Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jst bi bla pa rada nepopisno srečna in ljubljena in pocrkljana... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jz bi bla dones nevidni duh,da bi neki gledala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jaz pa sonček nekomu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.