Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz bi biu pa rd u Lublan! Wonder why.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wonder why.... Mal me domotožje daje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal me domotožje daje! Se mi je zdel! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz pa bi bila rada sončni žarek, da bi nežno obsijala vse meni ljube... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jst bi bla pa rada delovna mravljica, da bi pridno začela za faks naloge delat....alo! Zmigi seeeeeeeeeeeeeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jst bi bila pa danes ena taka softi puhasta odejca, pa bi kr ene objela pa zagrnla, pa v toplo in radostno razpoloženje pretopila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 jst pa Hary Potter.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Oseba,ki ji je vseeno,pa podrla bi ga tko,da bi sam utihnil in se čudil! (mal mi dogaja) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Koga bi podrla? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koga bi podrla? Tebe! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Evo, zdej pa bo vsega on kriv..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebe! Mene bl težk, prej jz tebe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene bl težk, prej jz tebe! A ne me hecat...tud prav! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ne me hecat...tud prav! Sm čist resn k to delam, nč hecn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm čist resn k to delam, nč hecn! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 v objemu nekoga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Danes pa kar "pikapolonica" http://www.tcastle.com/images/n56/t6ladybugs.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hihih jaz pa medved med zimaskim spanjem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 jz bi bla dežek... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ....jaz tudi dežek.... bi bla komu lahko ful bližje.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Rad bi bil metulj, da bi letel s teboj, letel s teboooj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Jaz bi bila , bi bila ....edina dedinja pokojnega kneza Rainerja Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Danes bi bla......hmmm.... Ah...sej že vem...RADA BI BLA TO KAR SM Trenutno čist zadovolna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 neki tazga k se lahk v trenutku transformira nekam drugam...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 zdrava Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.