Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Zlomkič, si mi en filmček zasukal, enga hudička, ki sedi na ulici s kitaro, pa poje tvoje zgornje vrstice, tako nekam zasanjano... Si mi pričaral latino feeling kar tule . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 once upon a time in Snezhnik..... 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Pismu, ja, letos v planu , Pujsa pa brez prave kondicije, razen , sam s to si kaj dosti ne pomagaš tule . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Pismu, ja, letos v planu , Pujsa pa brez prave kondicije, razen , sam s to si kaj dosti ne pomagaš tule . odvisn....lohk te ker za plachilo nosi 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Se tako dobro počutim, da sem zadovoljna s tem da sem jaz jaz. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 jaz bi bla pa njegova majica... al pa...karkoli...samo da bi bla zraven njega Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 veter Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Hm.....me to na "vetrove" asociira.......nisi misla tega, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ne enga, ki lahko boža kogarkoli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Tud mickenega? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Mickeni, mater maš ti enih lončkov, povsod jih zraven pristaviš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 hmmm. ma sam enga, sam micknga...pa gre povsod.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 .....mickeni raziskovalec. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 hm, univerzalen... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 mojster...za vse Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 tu pa res ne morm met druge asociacije kot................mickeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Sam svoj mojster Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 TO JE PA TAKRAT, KADAR MORA UPORABIT PRVO POMOČ... A NE ?! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ...samopomoč... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 jaz bi pa bla.....mickena. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 izhod v sili Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 jaz bi pa bla.....mickena.Hm....a si visoka 1,80 m? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.