aiwa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 mogoče bi bla pa rada tvoja. a nisi ti micken? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Oooo aiwa ......a še vedno jst lovim? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Ja itak da ti loviš. Kdo pa drug? No jaz se za ta teden poslavljam. Grem na morje čez 10 min. me kr tle v službi poberejo in letimo....... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ...oho...uživaj..... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 jaz bi pa bla.....mickena.Hm....a si visoka 1,80 m? NE, 170, PA SI VSEENO ŽELIM BITI MICK...ENA Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ...danes...mi je fajn, da sem jaz -jaz... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Meni tudi, sam bi še kaj druzga probala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2004 dans bi rad izpuhtel, bil neviden in leteči Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 "Inside, I am what I am, and noone could change me there, if i could be what i'm not, i'd be what i am... and that would be great" (taxicab samurais) Torej danes bom js spet enkrat js, tisti js na katerega sem lahko ponosen, tisti js... no tisti js ki ga je ta trenutek sonček obsijal... torej danes bi bil rad tisto kar sem kar znam bit, in kar mi gre najboljš od rok... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 hmmm..... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 jaz bi pa bla.....mickena.Hm....a si visoka 1,80 m? NE, 170, PA SI VSEENO ŽELIM BITI MICK...ENA Pa saj si že........s-mik-cena Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Štiriperesna deteljica, da bi vsem prinašala srečo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 u janja d best! hvala hvala... a veš da je še nikoli nisem ne videla v živo kaj šele našla! A v bistvu sploh obstaja al je bolj mit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Mari obstaja, kar Krokodila vprašaj, jih najde u tren full . Jaz sem jo tudi že našla, samo ne znam pa tako kot on se odločit in jo najt . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 u janja d best! hvala hvala... a veš da je še nikoli nisem ne videla v živo kaj šele našla! A v bistvu sploh obstaja al je bolj mit?Evo: A zdaj verjames ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ...bi bil pa..........bliz orientalske lepotice Aja, lep pozdrav, mačkona. No, pa si vseen našla pot do nas. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 gozdna vila potoček bistri in bi skakljala čez kamenčke oblak hitri beli košati in mehki Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. julij 2004 trda hrjuška Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 CAROVNICA! waw, to bo moj 1000. post Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 CAROVNICA! waw, to bo moj 1000. post hm! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Danes mi je pa vsec, da sem, kdor sem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 ekspert za digitalne fotoaparate...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 orel Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ekspert za digitalne fotoaparate...... JAZ TUUUDI Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.