Michelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ne kdo...ampak spet bi bila rada na morju Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Jaz tudi! Namesto v Ljubljani na plaži ob morju! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 To bi bli vsi radi. Sam pol bi bla pa prevelka gužva. :xx!: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 mačka, da bi ležala na sončku, pa spala cel dan Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 jaz bi bila pa sonček, da bi me vsi, ki se ukvarjajo z jogo pozdravili Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 To bi bli vsi radi. Sam pol bi bla pa prevelka gužva. :xx!:Pol pa, da bi bila cela Ljubljana ena sama plaža... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 spet nevidna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Jaz bi bla kar jaz. Spet! Matr se dobr počutm v svoji koži zadnje čase! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 VETERINAR Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 letel bi kot ton pesmi enye z preostalimi toni komada... morda bi kasnje celo pristal na odru in z njo odspilal kaksen komad Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Danes bi bila moški! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Jaz sem si vedno želela to početi z REM in U2 ....torej free, če srečam Enyo ji sporočim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 danes sem,zanimivo,zadovoljna s seboj Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2004 danes bi bil rad avto. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 danes bi bila študentka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 spet nevidna tut jez...kakšna prednost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Danes bi bila rada sefica svojemu nadrejenemu Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 jaz pa Pika Nogavička, pa bi na kako čajanko uletela s finimi damami in delala p..zdarije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 spet dopustnik Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Samo uspešna maturantka, kar bom izvedela čez približno dve uri...Drugače pa bi bila sončna kraljica...aaaaaaaaaaa spominjam se tega dneva! sprejeta ali ne sprejeta? nekak pol...SPREJETA Sporoci! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 POKLICNA KUHARICA Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 angel sreče, da bi jo delila z drugimi Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 JEST pa znamka ,ki potuje na cilj wuauuu tole mi je pa všeč Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 dons bi pa mal premaknila cajt nazaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Danes bi bila lena mačka... poležavala bi na soncu, cel dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.