SMIKI 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 .... danes..... mmm....Elvis spet; se mi poje.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 dopustnica. na morju. uvala. knjiga. jaz. sonce. morje. pir. skromna kot sem, bi bilo to vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 dopustnica. na morju. uvala. knjiga. jaz. sonce. morje. pir. skromna kot sem, bi bilo to vse.Uuaua....še mal, še mal pa bo Dopustnik, ja. Letos si bom celo privošču enih par dni čiste solaže......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 jest pa bi bil še bolj od dopustnika dopustnik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 x:)samo to , kar v resnici sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 odlepila bi se od compa, ker tole danes je pa too much! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 senčka za vse razgrete Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 razgretež v tvoji senčki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 senčka in komarčica Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 danes sem...jaz..jaz...in si ne želim bit nič drugega......hm, mislim, da sem srečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 senčka in komarčica Bi rada pikala, to pa moram biti na distanci Letos so pa res nesramne komarke, nobeden "Autan" jih ne uniči, to mora biti neka nova strupena generacija :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 hladilnik :xx!: Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 LETEČI POTEPUHKO Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Breza, nekje na samem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 MMMMMMmmmmm danes pa zopet staro dobro............. mmmmmmmmmmmm Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 kr nekaj v obliki fotografije Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 lepsa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 mavrica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 oblak Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 PRAH :xx!: :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 NIČ Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 JAP TO JE ŠE BOLJŠE KOT PRAH Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 sta nekak na isti frekvenci Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
felicita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 SONCE-ker pol bi cel dan sijalo Citiraj "Sreča je tem večja, čim manj je človek nanjo pozoren." (Alberto Moravia) ...rojena pod srečno zvezdo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.