Skoči na vsebino

''Sanjski moški''

Aliana

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Najbrž niste vedele, da sanjskega moškega lahko najdete tudi tukaj  x:px

Nasveti

Kaj pa je sanjski moški, oziroma, kakšen je? A obstaja kaka šablona zanj? Je to mogoče.....no, raje nebi poimensko, he, he,.... x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 250
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ta oddaja sploh nima pravega naslova. Malo sem si pogledala stvar...mislim... naslov oddaje bi moral biti Sanjska zenska, ker si on izbira zensko, ne pa vse tiste revce tam, ki so se izpostavile nasemu obrekovanju. Mislim, katastrofa.

Mater sem tecna, grem spat.

jezus, pa sanjski moski!!! zjutraj naj mi skuha kavo ta... sanjac!

Dum spiro, spero.

Moja mucka ne zamuja niti enega dela sanjskega moškega. Pa sem dons gledu z njo. Pa na koncu ugotovim, da je oddaja še bolj primitvna kakor izgleda. Ful pranja umazanih peril, šimfanj, pametovanj, makrneki. Konc koncev sem zihr, da tale sanjski moški že od prej zelo dobro pozna svojo izbranko. Je treba spizdit keš in nagrade od nekje. Pred kamerami pa kao glumit gljivu, pa romantika, ono i ovo, a z uno izbranko se po moje že en let dol daje.
Ja sam ka mali pao s lipe

ampak nekatere so bile pa fejst prizadete včeraj a?sicer ne vem kako je vse potekalo, ampak včeraj je bilo pa kar čustveno, ja ni prijetno biti zavrnjen pred toliko geldalcev, samo to so prej videle... fant pa neglede na vse verjetno ni imel prijetnega dela... obkrožen s toliko dečvami, ane ;)

Zame sanjski moški nikakor ne bi bil, ker mam preveč nočnih mor :sniky: predvsem zadnje čase, mogoče bi bil pravi realni x:Ix

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

:vio:

Sanjski in moski sta besedi, ki sploh ne gresta skupaj x:o)x

Gledala sem dvakrat in.... :xx!:

Kolikor kriticno se bo to slisal, men se zdi udelezba v taki oddajci cisto mimo.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zajček, a tako si ti to stvar videl?,,,trop žensk se puli za :xx!: ..in željno čaka, če je slučajno med izbrankami 2x :xx!: ...No, takega "sanjskega moškega", ne bi marala, tudi če bi bil EDINI moški na tem svetu!

Eh, s stališča TV je to odlična poteza, ker je to očitno super gledana oddaja. Meni je moj čas predragocen, da bi ga tratila za take poceni štose.

Sem pa v neki reviji (TV napovednik?) videla sliko tega "sanjskega moškega" in moram povedati, da je :xx!:

Punce, ki se očitno grebejo za njega pa upam, da imajo vsaj drugačne skomine (da so opažene), ker če ni tako, so kokoške... :vio:

Sicer pa, kar nehite iskat, ker je sanjski moški poročen z mano... x:Dx

sanjski moski x?x meni niti slucajno :vragec: razlogi: ze navedeni v zgornjih postih :o|o:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Eh, kok ste hecni. Seveda, nima tole z realnim življenjem čisto nič skupnega. Brez veze nakladat neki o degradaciji moških in žensk. To je show. Televizija.

Da tale sanjski moški, ni čisto nič sanjski? Nihče od nas ga ne pozna zares, mogoče je pa prav u redu fant. Ampak njegove osebnostne lastnosti, nimajo tu kaj dosti iskati. Scenarij je scenarij in tega se je treba držat.

In dekleta so najbrž, čisto u redu, (ne vem- predvidevam, ker sem gledala samo 1x pol oddaje) Imajo jajca, se iti tak show.

Pišete o tem, da se ženske grebejo za moškega. Pa to se stalno dogaja tudi v vsakdanu. Recimo **sanjski**, ki ima nekaj pod palcem, hiter športen avto, dober look je obdan ponavadi z šopkom deklet. In to nam je ok. ne komentiramo v dnevnik, kakšna degradacija je to. In obratno, se moški grebejo za ženske.

Pač je oddaja takega tipa. V tujini naredijo to malce, glamorous, pri nas pa nekje ta glamur zamolklo izdoni in ni ne duha ne sluha o tem. Pač. Tako je stanje tukaj.

Show must go on! Ne glede na karkoli.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

http://sanjskimoski.com/

Sej.. kakor komu paše in res babe se grebejo še za bolj gnile in sluzaste djede, stare pa plešaste in nikakve.. sam da majo dnar.. tole še nič ni blo.. kolk ponižanja in plazenja po kolenih so sposobne.. pa tud če dober zgleda na zunaj.. ko notr je pa poden da se tko daleč spusti..

Tole je zelo mila varianta..

Sicer pa če ne bi blo tolk blamiranja nam ne bi blo fajn..

recimo če se ta, k je ven padla ne bi še kr slinla glede njega in kako ona samo misli.. da pa mogoče ta izbranka njegova da ni iskrena in blablabla.. x:px

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

pa celo UČITELJICA je po poklicu, ma dober zgled za šolo.. taka tupa baba..

bedno pa interesantno.. tko kot je v življenju.. :vragec:

Mushi

xDDx

Oddaja je zakon. Zato ker vse osemletne in devetletne deklice to gledajo in je obvezno. In mora gledat tudi moja hci. Pol pa se jaz malo pokukam, da nadziram, kaj pravzaprav gleda.

Show je narejen tocno za taksno publiko. Za take, ki imajo IQ, pravzaprav bolje EQ, tam za 8-9 let.

Brez zamere... xDDx x:Dx .

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Folk gleda, da lahko pol opravlja in pljuva :sori: In naslednjo oddajo spet gledajo, da vidijo, kaksne neumnosti se bodo tokrat dogajale...itd...in namen POP TV-ja je dosezen x:o)x x;)x

Cosma :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...