natrixred 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Najbrž niste vedele, da sanjskega moškega lahko najdete tudi tukaj Nasveti Kaj pa je sanjski moški, oziroma, kakšen je? A obstaja kaka šablona zanj? Je to mogoče.....no, raje nebi poimensko, he, he,.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Ta oddaja sploh nima pravega naslova. Malo sem si pogledala stvar...mislim... naslov oddaje bi moral biti Sanjska zenska, ker si on izbira zensko, ne pa vse tiste revce tam, ki so se izpostavile nasemu obrekovanju. Mislim, katastrofa.Mater sem tecna, grem spat. jezus, pa sanjski moski!!! zjutraj naj mi skuha kavo ta... sanjac! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Moja mucka ne zamuja niti enega dela sanjskega moškega. Pa sem dons gledu z njo. Pa na koncu ugotovim, da je oddaja še bolj primitvna kakor izgleda. Ful pranja umazanih peril, šimfanj, pametovanj, makrneki. Konc koncev sem zihr, da tale sanjski moški že od prej zelo dobro pozna svojo izbranko. Je treba spizdit keš in nagrade od nekje. Pred kamerami pa kao glumit gljivu, pa romantika, ono i ovo, a z uno izbranko se po moje že en let dol daje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 ampak nekatere so bile pa fejst prizadete včeraj a?sicer ne vem kako je vse potekalo, ampak včeraj je bilo pa kar čustveno, ja ni prijetno biti zavrnjen pred toliko geldalcev, samo to so prej videle... fant pa neglede na vse verjetno ni imel prijetnega dela... obkrožen s toliko dečvami, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Meni je bila najbolj všeč Simona iz Pesnice. Nič ne bi imel proti, če bi moje dete pobliže spoznalo kako tako deklico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Zame sanjski moški nikakor ne bi bil, ker mam preveč nočnih mor predvsem zadnje čase, mogoče bi bil pravi realni Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Jaz sem pa mislil, da je moški lahko sanjski samo če je realen.Eh, k... gleda. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Sanjski in moski sta besedi, ki sploh ne gresta skupaj Gledala sem dvakrat in.... :xx!: Kolikor kriticno se bo to slisal, men se zdi udelezba v taki oddajci cisto mimo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Se strinjam Michele ..čreda ženska naj bi se trudila za naklonjenost "sanjskega moškega"...in on izbira, kot v trgovini s čevlji...ja "podn"...čista degradacija ženske ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa mislil, da je moški lahko sanjski samo če je realen.Eh, k... gleda.Moški je lahko sanjski samo, dokler ne postane realnost..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Degradacija ženske? Kje pa. Čista degradacija moškega. Zdaj lahko cel vesoljni XX svet vidi, kako je XY polovica neodločna. In kdo nosi v resnici hlače doma. Bi malo s tole pa s tole pa z onole ... Punce pa v napad, druga po drugi, vse pa lop po bogem malem fantku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Zajček, a tako si ti to stvar videl?,,,trop žensk se puli za :xx!: ..in željno čaka, če je slučajno med izbrankami 2x :xx!: ...No, takega "sanjskega moškega", ne bi marala, tudi če bi bil EDINI moški na tem svetu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Eh, s stališča TV je to odlična poteza, ker je to očitno super gledana oddaja. Meni je moj čas predragocen, da bi ga tratila za take poceni štose.Sem pa v neki reviji (TV napovednik?) videla sliko tega "sanjskega moškega" in moram povedati, da je :xx!: Punce, ki se očitno grebejo za njega pa upam, da imajo vsaj drugačne skomine (da so opažene), ker če ni tako, so kokoške... Sicer pa, kar nehite iskat, ker je sanjski moški poročen z mano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 sanjski moski meni niti slucajno razlogi: ze navedeni v zgornjih postih Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Eh, kok ste hecni. Seveda, nima tole z realnim življenjem čisto nič skupnega. Brez veze nakladat neki o degradaciji moških in žensk. To je show. Televizija. Da tale sanjski moški, ni čisto nič sanjski? Nihče od nas ga ne pozna zares, mogoče je pa prav u redu fant. Ampak njegove osebnostne lastnosti, nimajo tu kaj dosti iskati. Scenarij je scenarij in tega se je treba držat. In dekleta so najbrž, čisto u redu, (ne vem- predvidevam, ker sem gledala samo 1x pol oddaje) Imajo jajca, se iti tak show. Pišete o tem, da se ženske grebejo za moškega. Pa to se stalno dogaja tudi v vsakdanu. Recimo **sanjski**, ki ima nekaj pod palcem, hiter športen avto, dober look je obdan ponavadi z šopkom deklet. In to nam je ok. ne komentiramo v dnevnik, kakšna degradacija je to. In obratno, se moški grebejo za ženske. Pač je oddaja takega tipa. V tujini naredijo to malce, glamorous, pri nas pa nekje ta glamur zamolklo izdoni in ni ne duha ne sluha o tem. Pač. Tako je stanje tukaj. Show must go on! Ne glede na karkoli. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Pa cetudi je beden (show). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 http://sanjskimoski.com/Sej.. kakor komu paše in res babe se grebejo še za bolj gnile in sluzaste djede, stare pa plešaste in nikakve.. sam da majo dnar.. tole še nič ni blo.. kolk ponižanja in plazenja po kolenih so sposobne.. pa tud če dober zgleda na zunaj.. ko notr je pa poden da se tko daleč spusti..Tole je zelo mila varianta..Sicer pa če ne bi blo tolk blamiranja nam ne bi blo fajn..recimo če se ta, k je ven padla ne bi še kr slinla glede njega in kako ona samo misli.. da pa mogoče ta izbranka njegova da ni iskrena in blablabla.. pa celo UČITELJICA je po poklicu, ma dober zgled za šolo.. taka tupa baba..bedno pa interesantno.. tko kot je v življenju.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Oddaja je zakon. Zato ker vse osemletne in devetletne deklice to gledajo in je obvezno. In mora gledat tudi moja hci. Pol pa se jaz malo pokukam, da nadziram, kaj pravzaprav gleda. Show je narejen tocno za taksno publiko. Za take, ki imajo IQ, pravzaprav bolje EQ, tam za 8-9 let. Brez zamere... . MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Folk gleda, da lahko pol opravlja in pljuva In naslednjo oddajo spet gledajo, da vidijo, kaksne neumnosti se bodo tokrat dogajale...itd...in namen POP TV-ja je dosezen Cosma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 komu se sploh da gledat tote jajce :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Se mi zdi da bo ta ki je ostala zadnja kar pristajala njegovemu malinavemu izgledu.Po mojem okusu že ni sajnski ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>komu se sploh da gledat tote jajce :xx!: ...totalno neumna oddaja... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 tote jajce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 ja dva ..ostale pa so pute ..mal sem žleht pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 No sej menda je zdej konec...se bomo lahko usajali nad cem drugim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.