enja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 In katera je bila "izbrana"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Una tacrna... Ce sklepam po reklamah... Ah ja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 sam da je konc te neumnosti :xx!: za to oddajo je blo pa res skoda casa Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 izbrana je bila punca, ki je stvari vzela v svoje roke - Nataša, če se ne motim, bedno... ne vem, upam, da ji čez nekaj časa ne bo žal te igre, ki se jo je šla, pa naj bosta srečna .. gledala sem ta del, ker me je zanimalo, kako se bo razpletlo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 se strinjam, samo občutek imam da je on resnično zaljubljen vanjo, ona pa tudi, trenutno... sam ne vem al v svojo igro in zmago, ali vanj... čeprav mene je bilj motilo tisto, dokazovanje pred kamero... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pri vsem skupaj se mi zdi absurdno to, da je moral izbrati med ženskami, za katere sploh ni rečeno, da je med njimi ta prava. Zato pač mora biti vse prisiljeno in vsi pričakujejo, da je to ljubezen. V resnici morata igrati kot neko limonado. Moj fant pa je rekel, da če bi on bil na mestu te Nataše, bi se mu gabilo, da je sanjski moški, ki to mogoče sploh ni, pred njo podrl 15 žensk in se z njimi zalizal, potem pa bi porival njo.Ampak res. Men bi blo tud ful grozn. Tko pocen bi se pocutla. :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Ker sem gledala sam zadnjo oddajo...se mi zdi da sta kar vredna drug drugega... da ne uničujeta drugih ljudi... :xx!: Ona ukazovalna tečnoba, on pa narejen bumbar... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 A ni bila mimo tale dečva v zadnji oddaji... ok, verjamem da se ni znašel fant ob toliko dekletih in nekako mi je bila Mojca kul, ampak tisto ljubkovanje, če se lepo izrazim mi je bilo pa čisto mimo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Čeprav Mojc že po tradiciji nimam bohve kolk rada...mi je bila tale kar kull... sam ta Nataša...al kaj je že... starši že morjo bit straš'n "ponosni" nanjo...da se na TV dol daje... Za živo glavo ne bi šla na tak šov...s temi puncami more bit neki zlo narobe... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ona ukazovalna tečnoba, on pa narejen bumbar... :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest kleop 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 (popravljeno) Kaj ne bi bilo fino, ce bi obrnili igro, tako, da bi zenska izbirala, pa naj se pobci malo blamirajo.LP Vse je to igra in denar Popravljeno 28. november 2004 -> kleop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Po zadnjih govoricah iz Radeč od koder je izbranka doma, sta se baje modela že prej poznala. Tako se govori......Baje sta se cel čas naokoli sprehajala po Radečah. eh, kdo bi vedel....zlobci in vključno jaz z njimi, ki sem tole sem podala Komentar ljudi, ki jo poznajo in live...bi raje ne pisala. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>In katera je bila "izbrana"? Na Suxu pravijo, da Nataša. Jaz itak ne gledam TV. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 .sm gledal ja, sam zadnji del, heh, temna punca je zmagala˝,bla dokaj nagonsko usmerjena ampak učinkovita, ta druga pa, zlo jezikoslovna ; oddaja morda bo opogumla nadaljnje zasvojence igralskega talenta Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 ,tako se vsem zdi ta oddaja brezvezna, ampak podrobnosti pa vsi vse poznate.. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 jst pa jima privoščim da bi bla happy, itak, če se nam zdi smotan kter od njih to tak ni merilo, ki bi blo važno zanju. (on mi je mal sluz.., ona pa faca, pa take krepke besede uporablja,.. )Mi je pa hecno pol ko vsi komentirajo, tam tisti komentarji na strani sanjski moški, ktero bi mogu zbrat, pa ktera je boljša in tak.. a res, kdo je pa še zbral enga partnerja zato, ker je bil atu pa mami všeč, al pa vesoljni Sloveniji.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Se strinjam z mushi... Pa z majico tud...men je to vse skp delanje norca iz samega sebe. 25 zensk za enga tipa...mah Za sanjskega tipa, katerega priimek niso zeleli povedat par mesecev, ki zivi pri starsih in do 32 leta se ni imel resne zveze in je izjavil, da ne ve, ce je lahko zvest eni bejbi :xx!: SANJSKO!!! :xx!: Lohk bi se mal bolj potrudil no.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ,tako se vsem zdi ta oddaja brezvezna, ampak podrobnosti pa vsi vse poznate.. Ja...sej maš prav...vse skup totalno bedno, smo pa vse gledale... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 K človk ne more iz svoje kože, da se ne bi naslajal ob bedarijah. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ,tako se vsem zdi ta oddaja brezvezna, ampak podrobnosti pa vsi vse poznate.. Jaz vem samo to, da je izbranka Nataša in da tipa kličejo "The Kmet", to kar sem iz Mobisuxa pobral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 jaz sem pa ujela samo ko sta si z bejbo izmenjavala... komplimente, razne te osladnosti..> pa mi je postalo neprijetno in nerodno zanju, pa sem preklopila.Skratka, videla sem tri insertke. AL clo sam dva. Mislim halo?Mi je pa zdaj skoraj mal zal, da nisem gledala, ker vidim tule v temi, da so se clo dol dajal pa tak. :D ejjejjej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz vem samo to, da je izbranka Nataša in da tipa kličejo "The Kmet", to kar sem iz Mobisuxa pobral. Tale kmet izvira iz tukaj nasveti Sem že nekaj strani nazaj, podala ta link. Tole izvira iz čiste fore, pure English humor, ki si ga je privoščil oblikovalec te strani. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 No, ja , meni se je vse skupaj kar obračalo....Nsem brala kaj ste komentirali do sedaj (dolgo me ni bilo na LN in bi lahko en teden samo brala komentarje preden se oglasim.... ) ampak mislim, da je kar precej ponižujiče za punce... kakšni obrazi polni pričakovanja in potem razočaranja..... fuj...Sploh se čudim kaj gledalci radi gledajo... par oddaj je tako bednih... tudi reality show... da o Springerju ne govorim, ker mi gre pa direkt na bruhanje...Najbolj se je za zamislit kako se človeštvo spreminja, da take oddaje sploh dela in gleda.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Daisy...poanta je v temu, da se s takšnimi oddajami zadovoljuje potreba množice. Bodi zadovoljna, da nisi tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Izgleda pa, da vse tja poškilite malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.