Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 V pričakovanju enega filma, sem videla tisto, ko ji je dal prstan in :xx!: ko sta izjavljala neke osladnosti :xx!: in sta se gledala izpod čela.....ma ne me basat...za nič na svetu ne bi zapravljala časa s tem, da bi čakala in potem celo namenoma gledala to.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Mi smo pa mogli Moji hčeri sta si strogo rezervirali tisti termin. Nič ni pomagalo, da sem jima vnaprej povedala zmagovalko Sicer sem sama imela milijon in kakšno pripombo, tako, da sem skoraj dobila prepoved Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Mi smo pa dva fanta naštimali, pa ju neke druge reči zanimajo...hvalabogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Nataly, sva v isti godlji! Moja devetletnica je morala to pod obvezno gledat, ker so to gledali tudi vsi njeni sošolci (!!) in sošolke, in če nisi gledal, si bil pač malo za svetom (mi je tako razložila.. )! MucaMaca (hvalabogudajekonc) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Sicer sem celo ene dvakrat gledala, ampak čist brezveze- cukrarije...še malo pa bomo dobili slovensko Ricki Lake ali pa Jerry-a Springer-ja Sem pa slišala nekaj govoric o tem: na primer, da sta ta dva že "skup spala" celo leto prej pa še med oddajo...v čem je fora? Pol lahko grem tud jaz z mojim na sanjskega in se pretvarjava, da se ne poznava in dobiva denarno nagrado- a je res on dobil 3 mil. tolarjev za to? Nič, svet se pa naprej vrti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 sm slišala, da baje Nataša igra samo na zmago... nočem nč obtoževat . Drugače pa mislm da je za večino deklet bil to nek izziv al pa fora, jooj pa mi gredo tok na živce vsi k devajo komentarje kot: mislm kako so lohka tok bedne da grejo na televizijo za v tako oddajo... ej jaz spoštujem ženske k si to upajo, zakaj pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Jaz sem gledala samo 1x cist na zacetku, pa mi je bil tip vsec, k se mi je zdel cist normaln. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Da se pofockam (saj je naslov teme Sanjski moski, a ne ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Da se pofockam (saj je naslov teme Sanjski moski, a ne ) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 kaj pa nudis oz. kaj te dela sanjskega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Moski sem, sanjam....se kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 imas na broju viljamovko hudo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 A te predlagamo za Luninega sanjskega moskega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Samo predlagamo...ja kako...a ze nisem zmagal ? nein, danke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 evo, zmagal si, zdaj mors sam se viljamovko provajdat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Zdaj mi pa ni nic vec jasno...zmagovalec ponavadi nekaj dobi, ne pa da mora nekaj dati Sicer pa...provajder se slisi lepse kot diler Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 ha, kar poglej v tehnicnem vprasanju (ezofest), kako se 'moderno' funkcionira.Ponudijo ti koscek 'slave', ti moras pa dat kos sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Ne zagrizem jaz v vse novitete..... (navkljub nick-u) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Zdej bo pa baje sanjska zenska Me prav zanima kaksni tipi se prijavljajo na take zadeve Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 MENI SE TA ODAJA PRAV GNUSI KER IMA VSAK SVOJ OKUS....=)...dAMIR PA ŠE ZDALEČ NI SANJSKI MOŠKI.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>MENI SE TA ODAJA PRAV GNUSI KER IMA VSAK SVOJ OKUS....=)...dAMIR PA ŠE ZDALEČ NI SANJSKI MOŠKI.... ja, lubica draga, kako si lahko to dovoliš? Tukaj mi vsi to gledamo in redno spremljamo nadaljno skupno pot sanjskega para. Kaj si pa mislila drugega? Tudi Sanjsko žensko že spremljamo in vsak ima že določenega favorita. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Sanjska zenskaSanjski moski Vse prav. Kdo pa pravi, da so te sanje prijetne ?Lahko so tudi prava mora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjska zenskaSanjski moski Vse prav. Kdo pa pravi, da so te sanje prijetne ?Lahko so tudi prava mora Ja. Mene jih je že kar nekaj preganjalo v sanjah(žensk in moških), pa sem jim komaj ušla. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 meni je sanjki moški bil :xx!: Ma neko podjetje, ki bo vsak čas propalo, če že ni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Whisp 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Mislm, ta tip zame niti pod razno ni sanjski moški. Pomoje ni mogu dobit ženske in je šu rajš na T.V, ker folk itak pali na to kar vid na T.V ju in se pol vsi kr neki grebejo zanj. Brez veze. Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.