Skoči na vsebino

''Sanjski moški''

Aliana

Recommended Posts

V pričakovanju enega filma, sem videla tisto, ko ji je dal prstan in :xx!: ko sta izjavljala neke osladnosti :xx!: in sta se gledala izpod čela.....ma ne me basat...za nič na svetu ne bi zapravljala časa s tem, da bi čakala in potem celo namenoma gledala to.... :xx!:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 250
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mi smo pa mogli :vragec: Moji hčeri sta si strogo rezervirali tisti termin. :vragec:

Nič ni pomagalo, da sem jima vnaprej povedala zmagovalko :vragec:

Sicer sem sama imela milijon in kakšno pripombo, tako, da sem skoraj dobila prepoved x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, xDDx

sva v isti godlji! Moja devetletnica je morala to pod obvezno gledat, ker so to gledali tudi vsi njeni sošolci (!!) in sošolke, in če nisi gledal, si bil pač malo za svetom (mi je tako razložila.. xDDx )!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

xrolleyesx (hvalabogudajekonc)

Sicer sem celo ene dvakrat gledala, ampak čist brezveze- cukrarije...še malo pa bomo dobili slovensko Ricki Lake ali pa Jerry-a Springer-ja xrolleyesx

Sem pa slišala nekaj govoric o tem: na primer, da sta ta dva že "skup spala" celo leto prej pa še med oddajo...v čem je fora? Pol lahko grem tud jaz z mojim na sanjskega in se pretvarjava, da se ne poznava in dobiva denarno nagrado- a je res on dobil 3 mil. tolarjev za to? :vragec: :eek: Nič, svet se pa naprej vrti...

sm slišala, da baje Nataša igra samo na zmago... nočem nč obtoževat . Drugače pa mislm da je za večino deklet bil to nek izziv al pa fora, jooj pa mi gredo tok na živce vsi k devajo komentarje kot: mislm kako so lohka tok bedne da grejo na televizijo za v tako oddajo... ej jaz spoštujem ženske k si to upajo, zakaj pa ne x:Dx

ha, kar poglej v tehnicnem vprasanju (ezofest), kako se 'moderno' funkcionira.

Ponudijo ti koscek 'slave', ti moras pa dat kos sebe.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
<{POST_SNAPBACK}>MENI SE TA ODAJA PRAV GNUSI KER IMA VSAK SVOJ OKUS....=)...dAMIR PA ŠE ZDALEČ NI SANJSKI MOŠKI....

ja, lubica draga, kako si lahko to dovoliš? Tukaj mi vsi to gledamo in redno spremljamo nadaljno skupno pot sanjskega para. Kaj si pa mislila drugega? Tudi Sanjsko žensko že spremljamo in vsak ima že določenega favorita.

It's better be dead and cool than alive and uncool

• 3 weeks later...
Mislm, ta tip zame niti pod razno ni sanjski moški. Pomoje ni mogu dobit ženske in je šu rajš na T.V, ker folk itak pali na to kar vid na T.V ju in se pol vsi kr neki grebejo zanj. Brez veze.

But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke only

That one word, as if its soul in that one word he did outpour

Nothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--

Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--

On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."

Then the bird said "Nevermore.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...