Aliana 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 SANJSKI MOŠKI je prva slovenska romantična 'reality' serija … v kateri mlad, postaven, uspešen in simpatičen mladenič - sanjski moški - išče žensko svojih sanj. Žensko, ki ga bo očarala, zapeljala, prižgala v njem ogenj ljubezni in osvojila njegovo srce … on pa jo bo prepričal, da je (prav ON) tisti pravi in edini moški njenih sanj, vreden njenega zaupanja, prijateljstva in ljubezni … Sanjski moški bo s sanjskimi ženskami nekaj tednov prebival v sanjski vili, se z njimi dobival na skupnih zabavah, jih vabil na potovanja, zmenke, romantične večerje, jih razvajal, vodil po nakupih in adrenalinskih avanturah po vsej Sloveniji … na vožnjo s helikopterjem, z luksuzno limuzino, jahto … V tem kratkem času jih bo poskusil čim bolj spoznati, izvedeti čim več … se pustil zapeljevati in jih poskušal očarati … Odnosi med sanjskim moškim in sanjskimi ženskami bodo iz tedna v teden toplejši, pa tudi vse bolj napeti … saj sanjski moški na koncu vsake epizode podeli sanjskim ženskam vrtnice in jim razkrije, katera od njih je našla prostor v njegovem srcu in katera mora oditi … dokler - v zadnjem dramatičnem nadaljevanju serije - ne ostaneta samo ON: sanjski moški in ONA: ženska njegovih sanj, postavljena pred usodna vprašanja in veliko odločitev … Je ljubezen, ki se je spletla med njima, res 'tista prava'? Sta dovolj zrela za poroko in skupno življenje? hmm... :o|o: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz resnicno ne razumem zensk, ki se bodo prijavile.Sicer sem pa ze slisala za te showe...spet ena kopija ameriskih oddaj... Gledala bom pa itak kdaj...sam.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ... mislim,da bo to kr zanimivo kdaj pa kdaj za pogledat .. .a zagotavljam...med kandidatkami pa me ni in me ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Sem si sla pravila brat.. v bistvu jim dovolis, da te razgalijo cisto in do konca.. tvojo zasebnost, verjetno se vse tvoje frende zraven.. Kaj moras bit, da se lotis tega? Ful pogumen in samozavesten ali ravno obratno? Katera zenska, ki se ceni, bi se lotila tega? Ali morda ravno zato, ker se ceni in ker ima 'jajca', da se pokaze? ne vem no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ja men tud to ni ravno jasno.Najvecja verjetnost po mojem mnenju je, da se prijavijo tiste, ki se hocejo pokazat. al pa ce zgubijo kaksno stavo ... ne vem no...Pa se v tako majhni Sloveniji.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz sem že spremljala tele realityshowe....ok...bili so še nekako...ameriški itaq vse na oh in sploh pa tudi evropski ne zaostajajo. Recimo sem gledala isto finto v NL....ampak pri nas pa ne vidim, ravno nekega resnega uspeha v tem. Pustimo, to da poneumljajo in niz drugih slabih karakteristik. Moški si izbere nekaj žensk, potem pa vsak teden ena izpade....pa pričevanja žensk, pa njegovi argumenti zakaj ..itd...podobno najšibkejšemu členu. Mah...množična zabava a ne vem koliko bo v Slo uspešno...čeprav imamo že svoje playboyeve zajčice, zakaj ne bi imeli še tega. Kruha in iger! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ze...ampak ze ko sem gledala nemski Popstars...vse je na cisto drugacnem nivoju, ko pri nas...bolje no. Bolj profesionalno, bolje organizirano...ok, seveda, da tudi zaradi proracuna...ampak vseeno.. Folk bo pa itak gledal...sej kej pametnega na TV itak ni.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 No saj ravno to sem hotela poudarit Michelle, oddaja je itaq malo mimo a zunaj jo pripravijo nekako na nivoju. Predstavljaj si kako bodo **raztrgali** dekleta, ki se bodo prijavila....Pri nas je že pri Zmenkarijah škripalo in so najemali folk...... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ja, predvsem smo dosti manjši, manj denarja, v povprečju drugačni karakterji, tako da, ne vem, po svoje bi tudi jaz lahko čestitala vsem, ki se bodo upale takole odstreti. Je pa res razlika za vse te zadeve tujina pa pri nas, se mi zdi, da je še najbolj uspel Miljonar, pa je zdaj tudi nekako že izžet. No, bomo videli . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Milijonar je mal drgac...milijonarja tudi mi druzinsko radi gledamo, da vidimo koliko vemo Sicer imajo pa recimo na BBC in na kaksnih nemskih RTL, SAT1 super oddaje, katerih licenco bi blo velik boljs kupt...sam ne vem imen, ker ce slucajno zasledim, gledam... zmenkarije :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 vse ste proti tem babam, a vse boste gledale in se zmrdovale nad ženskami............... kako tipično za vas jst si bom pa mislu: matr si model, give them what they want!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Sokrates jaz še zdaleč nisem proti njim, čestitam jim, da si upajo to iti v Sloveniji, ki je tako majhna, pa še znani smo po tem, da sosedu želimo, naj mu krava crkne. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 V bistvu nimam posebnega mnenja o tem. Takšne oddaje zagotovo nastanejo iz komercialnih razlogov. Torej so priljubljene. Jih folk rad gleda. Torej...naj jih. Včasih tud sam kako ujamem....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ....hm...MEN SO TE ZADEVE ENA VELKA NEUMNOST.... :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 meni osebno so te oddaje mim, kot tudi španske in mehiške in.... nadaljevanke.... ampak ko pa preverjajo gledanost pa.... ugotovijo da vsi to zijajo in potem odkupijo še kako dodatno neumnost... :xx!: preklopiš na drug kanal.... drugač pa se strinjam z janjok, čestitke tistim ki si v mali sloveniji to upajo...... ker to ni le njihov lajf, ampak posredno tudi njihovih najbližjih! mislim, pa da bo vsaj nekaj od njih šlo tja iz čiste fore, za zabavo, in ker bojo sporščene in naravne, jim privoščim sanjskega moškega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Sokrates jaz še zdaleč nisem proti njim, čestitam jim, da si upajo to iti v Sloveniji, ki je tako majhna, pa še znani smo po tem, da sosedu želimo, naj mu krava crkne.jap! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 mene pa predvsem zanima, kwa je to za en tip, ki velja za sanjskega??? sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ker obvladam nemščino, sem več ali manj gledal vse dele te serije na RTL (The Bachelor). Živeli so v eni hudi vili, tip je užival 200 na uro, jih vozil v Monte Carlo s helikopterjem, smučat v Švico, fenci šmenci na polno, jadrat, itd.....v glavnem obračal jih je okrog prsta. Na koncu je med tremi izbrankami imel še večerjo z njihovimi starši, na koncu pa zadnji dve izbranki večerjo z njegovimi starši. Zadnje tri je peljal na izlet v Pariz, Stockholm in še nekam (se ne morem spomnit). FYI: Po koncu oddaje ga je izvoljenka po parih mesecih pustila, ker naj ne bi bil v postelji dorasel njenim potrebam - tako je rekla v intervjuju za RTL. Vir: http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...sb=5&o=&fpart=1 Pa ne si mislit, da to ne bo laufalo - bo laufalo. :xx!: Sicer pa, vsak je svojega življenja gospodar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 mene pa predvsem zanima, kwa je to za en tip, ki velja za sanjskega??? sokrates.....v očeh svoje dame je vsak sanjski, če se ne kvari preveč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Borism!! ah, larifari..... v resnici pa soseda gleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Komi čakam da se začne... Rabm mal razvedrila. Itak ne verjamem da jih bo ne vem kam pelal. Kje bo pa denar dobil za to? Davkoplačevalci??? Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Zanima me kaj se bo zgodilo med moškim in med njegovo na novo izbrano izvoljenko, ko ne bosta pred kamerami, ko ne bosta igrala svoje vloge Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ne vemno, če bo to denar od davkoplačevalcev, kaj nime te oddaje pop tv, on pa se ne financira iz davkoplačevalskega denarja, ali se motim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Sanjskih moskih je vse polno naokoli..., le zasanjati se je potrebno! Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 komentar brez da berem že napisane.....totalna bedarija.... zdej grem pa druga mnenja pogledat..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.