Mašinca 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Kaj pa če bojo kandidatke razočarane nad "sanjkostjo" sanjskega moškega? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 danes sem na Popu mal povprašu o identideti sanjskega moškega; baje so trije tipi v igri (se še niso odločili), sicer je pa to TOP SECRET .......... in top se-kr-et Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 V USA so imeli pred leti celo neko aferico, ko so imeli oddajo Poroči se z milijonarjem....se je izkazalo, da je sanjski kandidat bankrotiran in potem se je žena kmalu ločila od njega.... Mogoče bi pa morali naresti eno oddajo križano med zmenkarijam in milijonarjem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Tole je pa res bullshit sanjski moški? js sam o ženskah sanjam tko da... ehja bo treba narest še drugo verzijo preden bom js gledal tak real show... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ti si sam predstavljaj, kako se bo temu tipsonu godilo! Ženske (lepe) se bodo greble zanj! Kot da si ne želiš bit na njegovem mestu! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ti si sam predstavljaj, kako se bo temu tipsonu godilo! Ženske (lepe) se bodo greble zanj! Kot da si ne želiš bit na njegovem mestu! Točno tako... pol bom pa vs zelen (od zavisti jasno) se zgovarjal da to pa res nkamor ne pelje... tako iskat ljubezen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Najbolš da se naslednič kr prjavš! Boš tako oblegan... Pol ti bo pa za to hudo Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jasno hehe naslednjič bo najbrž obratno... hehe, po vsej vrjetnosti bi pogoru... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Ne bi. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 hvala za kompliment, ampak dokaži to.. pa se ti oddolžim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz bi samo želela, da bi kdaj pomil posodo namesto mene in mi včasih pripravil kosilo! .....pa še bi se kaj našlo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz bi samo želela, da bi kdaj pomil posodo namesto mene in mi včasih pripravil kosilo! .....pa še bi se kaj našlo..... Kako, ali ne dela tega vsak dan :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Naj se ded znajde, ne. Kupi pomivalni stroj in te pelje na eno romatnično večerjo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 hvala za kompliment, ampak dokaži to.. pa se ti oddolžim... Te bomo naslednič prjavl, pa bomo videli rezultat! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Naj se ded znajde, ne. Kupi pomivalni stroj in te pelje na eno romatnično večerjo. ...kot da si želimo samo jest in malcat in romantiko zganjat... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 jao, al pa ono oddajo je gledal kdo na MTV, ko je tip in dve punci al pa obratno, in pol dasta tekmeca en drugmu jokerja.. in se mora odstranit, pol se pa osrednji lik mal pokušuje z enim in drugim kter bi mu bolj ustrezal pa enga izbere.. Kakšna blamaža in tole... sanjski moški kao da bi device za sultana zbiral kakšne morjo bit in pogoje.. sramota.. pol bo pa en dihur se neki preseraval.. ali ipak.. če folk na to grabi.. zakaj ne.. ampak za moj princip je to za tako dušo ki je brez vsakršnega ponosa in sramu.. Norčevanje iz samega sebe, kar se deklet tiče, glede dedca, pa tud nekega takega "fuckfehterja", nesposobnega da si sam babo najde, pa še javno in služit mora zraven, da je za. A bo tud vedno mogla ženska ga zadovoljit, on bo pa ležal kot klada.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 mushi Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Dismissed je to na MTV. Men je kar mal bedno, kako se že na začetku tekmici al pa tekmeca žalta, pol pa naletita na neko čudno babo al pa tipa. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 mašinca.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Sem bla na zmenku na slepo, me je skor na ritko vrglo. Model metalc(nimam nč proti njim), obnašal kot kak primitivc (se čohal po...), me žalil... Nkol več! Hvalbogu, da sem našla svojo srečo z nekom normalnim! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 očitno ta ni bil na slepo Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ha-ha imam čisto običajnega , sama kuham in sama pomivam ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Moj je pa clean-freak. Po eni strani po drugi strani moram pa še jaz skoz pospravljat :xx!: Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 kaj pa je največji "trik" pri tem sanjskem moškem - izbrana kandidatka pri prijavi s podpisom dovoljuje da jo - ne vem točno al že prej al samo pol ko bo izbrana - lahko 24 ur!!! snemajo tako z odkritimi kot s skritimi x!x kamerami. Valda kam bodo dali skrite kamere, v tuš kabino, nad posteljo v vece :xx!: , kot da koga briga...skratka nič intelegentnega, sam bulšit!ki pa se očitno prodaja... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Uh...kej takega pa jaz neb podpisala...sicer pa v tus? to je pa ze kar mal sick...zihr ni to taksna pogodba no...upam :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.