contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Če bo pametna beyba, bo poskrbela za kakšno fino predstavo pod tušem! Jaz bi že! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 sej na WC bi pa k sosed hodila drugo je pa tko lahko igra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Si predstavljaš,neplanirano obiskovanje okoliških wc-jev(bi bili televizijci tako zmedeni-nikoli ne bi vedeli v kateri wc bo šla) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ja hehe bi jih lahko če bi se mal znašla čist okrog obrnila....bi lahko velik boljš filmček kot Severina nardila.... če ma "jajca" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Mislim, da jih bo kar morala imet, če bo želela priti tako daleč! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Dobri tipi, sanjski moški .......le kam gre ta lnf? :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Tja, kamor mora Mick! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Contesa, sej naju lahko tista dečva pokliče ji scenarij narediva mick kaj svojo temo smo si privoščile IN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Takega, da vsi popadajo, od užitka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Contesa, sva midve tim a bi gledanost oddaje fuil narasla, pa kej druzga tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ciu ciu ciu ciu.........grem raj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Ja,pejd,preden ti kaj naraste! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Heh.....tud to sam v teoriji, če pa nič konkretnega od vaju. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Bolje zate,ker kadar sva konkretni, sva zelo nevarni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 sanjaj Mick, sanjaj, takšen scenarij stane, nič gratis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 A ste gledali? Jaz sem nekaj celo ujela Ne vem, ce ni skoda casa za tako rec Tip je meni povprecen...mislim ni tak, za katerega bi lahko splosno rekli - sanjski Zenske...no, sprasevala sem se, kdo se gre na kaj takega prijavit...dobila sem svoj odgovor Men je bilo pravzaprav zelo dolgocasno, prevec osladno in sploh nezanimivo. No sej kaksne ornk stvari nisem pricakvala. Edin tak "show", ki mi je bil res simpaticen, je ameriski Americas next top model s Tyro Banks. Pa tam vsaj ves, zakaj se dekleta prijavijo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Nisem gledala in verjetno tudi ne bom! Itak, da je neumnost! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 hehehe.... jaz bi se pa finto prijavla.. : )) ce ne drugega.. hmm.. vso razvajanje mi nebi skodlo : ) ne verjamem pa v popolnega moskega, oz. ga nimam narisanega v svojih mislih.. se spreminja, skupaj z mano : ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 haha poznam to.... karnaenkrat si je moja popolna ženska pobarvala lase na blond hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Dobri tipi, sanjski moški .......le kam gre ta lnf? :o|o: Hehe Mick ne okol govort, ampak, zgleda da ob tolk sanjskih dobrih lunatkah, nkol ne mankamo dobri tipčki nimaš kaj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 razumem ljudi, ki so prijavijo na pop stars ... ali na idola in podobne stvari in tudi za razne izbore za mis...... ..a takšnih, ki se prijavijo za iskanje "potencialnega" sanjsekega .... pa ne preveč... ...saj je v bistvu en sam... ..tako da se boriš za nekaj, kar ti je "podtaknjeno"... ... ..v časih pa rada pogledam "Srculovko"... ..sicer pa ljudje smo si različni..vsak strmi za svojimi cilji in ideali...in seveda za svojim "sanjskim " ....... . Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 kaj ste gledal?Joooooooj..........Kak tip. Ah tipičen slovenček.. z jahto pa željo da gre pol na stara leta v N.Z. živet. One pa vse z veseljem tisto vrtnco čakale, enim se je prav vidlo da bi se steple, sam da bi jo dobile, če bi kej pomagal,... on pa taka sluz.. joj kaka blamaža za dekleta.. tista ko jih je že v prvem krogu odfrcnil.. ljigavec..jst bi rekla ko bi reku če mi sme podarit vrtnico.. NE! haaaaaa.. kak bi blo hecn.. one pa kr čakajo da bi jim reku če dajo noge narazn... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 In najhuj je to, da tip zgleda kot Stojan Auer Junior.... bruh.... Ej ampak morm pa rečt da je to sraje gledala vesoljna Slovenija (izjema lunatiki), ker k sm bla v petek v Lju zvečer...je bla prazna....Ljubljana je bila v petek zvečer (govorim med 20 - 22) prazna... Jest sm gledala ponovitev, kulkr sm jo pač ujela...in me je zelo hitr nekam začel tiščat :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 In najhuj je to, da tip zgleda kot Stojan Auer Junior.... bruh.... Žalostno je, da je vsak, ki ima dost denarja lahko sanjski moški. Slovenske punčke padajo na to. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.