mushi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 jaa, res auer style.... :xx!: prasice blesave...... slovenka = čehinja včasih so čehinje šle z vsakim, k ji je kupu sendvič... naše koze nam pa tud zbijajo renome... kam gre Slovenija....na splošno... na vseh področjih.....proti podnu.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 In najhuj je to, da tip zgleda kot Stojan Auer Junior.... bruh.... ... kulkr sm jo pač ujela...in me je zelo hitr nekam začel tiščat :xx!:Se mi je zdelo, da nekam znan zgleda . Men je bilo vse skupaj tako "zanimivo", da sem zaspala po 15'' gledanja . Pa nisem sanjala sanjskega moškega . Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 kaj ste gledal?Joooooooj..........Kak tip. Ah tipičen slovenček.. z jahto pa željo da gre pol na stara leta v N.Z. živet. One pa vse z veseljem tisto vrtnco čakale, enim se je prav vidlo da bi se steple, sam da bi jo dobile, če bi kej pomagal,... on pa taka sluz.. joj kaka blamaža za dekleta.. tista ko jih je že v prvem krogu odfrcnil.. ljigavec..jst bi rekla ko bi reku če mi sme podarit vrtnico.. NE! haaaaaa.. kak bi blo hecn.. one pa kr čakajo da bi jim reku če dajo noge narazn...se strinjam z vsem povedanim Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Nism gledal . Niti ne mislim. Je čas predragocen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Tko kot je rekla Marsa tam v eni temi, da jo prav briga kako kateri... Prav en k**** me briga. Sanjski moski pa to. To je pac oddaja zajfasta. :o|o: Jaz pa se sanjam bolj mal. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Nism gledal . Niti ne mislim. Je čas predragocen. Gledala 15 min.Ne mislim več. Čas je predragocen. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Jaz,pa Tv-ja že dooolg nisem gledala in mi prav nič ne fali. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ...ja, saj TV...nekoč gledala velik, sedaj pa vedno manj.. POP TV je tako neki "osladen" zadnje čase...med tedno ima tako cele dneve tisti "limonade"...sedaj pa še ta "sanjski ..."... LP Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ....gledala sem to serijo vendar se mi ne zdi kaj posebnega! :sleeping: Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Vidm, da mate vse dobr okus! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Vidm, da mate vse dobr okus! tako je tako je... hm sam pismu če že vsa svetovna slovenija tole gleda pa ja morem pogledat kakih pet minutk da vidim ka se to dogaja, kdaj bo naslednjič? hm hm hm no anyway, nekam čudn je tale lunin net hehe folk ne gleda televizje pa to očitno smo vsi tle gor pa se zabavamo v večji skupini... da ne gre omenit da je najbrž velik bolj vroče, kt v tisti spalnici in kopalnici brez kamere.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 To si pa dobr povedu....mislim un drugi del o vročini pa to... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Mislim, da moram do okulista.... :o|o: Že dvakrat sem namesto "sanjski moški..." prebrala "serijski morilci". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hmm... jaz tut nisem gledala : ) sploh nic casa za tv ne najdem, kvecemu knjige, pa raculanlnik.. pa outside.. & osatlo : ) slovenija pa res... ssploh pri glasbi je tut ubitacna kriza. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hm sam pismu če že vsa svetovna slovenija tole gleda pa ja morem pogledat kakih pet minutk da vidim ka se to dogaja, kdaj bo naslednjič? hm hm hmHehe Nino, se ne splača! Boš od dolgcajta umrl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 haha;) saj serijski heart breakerji.... ni lih dobr da ti nekaj srce napade.... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hm sam pismu če že vsa svetovna slovenija tole gleda pa ja morem pogledat kakih pet minutk da vidim ka se to dogaja, kdaj bo naslednjič? hm hm hmHehe Nino, se ne splača! Boš od dolgcajta umrl! ah... sam razlog da večina folka tega ne počne (vsaj tisti k jih js poznam) je zadost dobr da mal pogledam kaj je na stvari... nekak prepovedan sad.... me zanima po čem pljuvam preden do konca spljuvam.... da ne bom tle sam o ideji govoril.... še mal meso pretipam.... hja pač radoveden sem, pa še en dobr razlog bom meu da ne bom pol nek časa televizje gledal... spet.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hehe,razočaranje bo grenko! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Bo pa bolš, da sam pride do tega, kt da mu drugi neki bluzimo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ... vse je obnorelo.... kot pred časom "telebajski"....ali pa "Hugo"... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Kakor koli že...gledanost se bo pa vsekakor povečala in to je cilj! tip je total sluzast (aurček ), čeprav mogoče kateri paše!dekleta so pa nekatere kar nekako preveč lepa za tako blesavo oddajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 preveč lepa a ? hehe no pol pa treba pogledat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ne vem če je to puhlost ampak eni se pač radi kažejo, radi so videni...pa čeprav v oddaji Jerry Springer show :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 dolores Naključje? Pomoje je čist možno, da bi ble kakšne kamere tudi v spalnici ali kopalnici...gledali bi jih pa samo "izbranci" Gledala še nisem, pa verjetno 1x bom...firbec pač.Menda piše na njhovi spletni strani da se strinjajo s tem, da tisti ki bo izbrana dovoli da jo snemajo 24 ur na dan s skritimi ali odkritimi kamerami...hm...mislim da sem to že enkrat pisala...pa nema veze...v glavnem da pristaneš na to, in vse ostalo - bljak, ne vem kaj ti šila v glavi da se greš take zadeve v vasici sloveniji pa sploh. taki šovi so tolk bolj možni v ameriki, kjer je populacije ful velik in je malo drugace tako zadevao speljat, al pa smo zaplankani...kakorkoli men je oddaja mimo, tip mi niti slučajno ni dober, pa vse je tako preveč narejeno - v smislu - 25x je rekel a ti lahko podarim tole vrtnico!!! , so pa ene res ble simpatične in kar razočarane ko niso bile izbrane, joj joj...jaz bi tud rekla "ne" pri vrtnici...al pa ne mogoče pa de se še nekaj časa zabavaš pa pol k ti je dost rečeš ne...razen če ne izpadeš prej, pol pa mali au za ego Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Take in podobne oddaje so krneki , fuj. Jerry Springer reality. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.