plesalka 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Mnogo znanj črpamo iz knjig. Ali knjige predvsem kupujete ali izposojate? A dosti hodite v knjižnico? V eno ali več? So knjižničarke - knjižničarji - pripravljeni svetovati? Izbirate sami ali vam kdo pomaga? Kako pogosto hodite tja? V naši knjižnici so dobri knjižničarji, beri: pripravljeni pomagati ali pa te pustijo, če vidijo, da hočeš izbirati sam. Jaz ponavadi sama izbiram knjige, če le imam dovolj časa. In včasih najdem kaj takšnega, za kar sploh ne vem, da obstaja, mene pa zelo zanima!Iščem si tudi po internetu, pa rezerviram... Knjižnico dojemam kot trgovino z duhovno hrano - kaj pa vi?... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 second home... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Aira, Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Knjiznjica je zame zadnje 2 leti plac, kjer se ucim. Imamo sreco, da je na nasem faksu super osvetlena knjiznjica z vso studijsko literaturo...in je res fajn. Tko, da lani me je nasa knjiznjica skoraj vsak dan nekaj uric videla...Drugace pa hodim v naso "vasko" knjiznjico, ki je kar dobro zalozena, ce pa kaj ne najdem, je pa NUK pravi in vedno bo. To je pa res stavba z duhovno hrano Kupujem knjige...ja...ce mi je kaksna posebno usec, oziroma jo imam zeljo imeti. Kupujem recimo tele bukvice, ki izhajajo z Delom... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Knjiznice. Se spomnim, ko sem hodil se v OS, pa sem hodil v 'tapravo' knjiznico, ne tisto v soli.Pa je bila knjiznicarka bolj, hmmm, ja, bolj za*bane sorte gospa , pa si nisem smel izposojati 'tezkih' knjig.Pa sem potem pogledal, kaj bi rad vzel, napisal na listek naslov in avtorja in ji naslednjic, ko sem prisel, dal v roke rekoc "to je pa za starejso sestro".Pa je prebavila Ja, moja sestra je v tistih casih izredno veliko brala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Knjiznjica je zame zadnje 2 leti plac, kjer se ucim....Ne bi rad bil pretirano malenkosten, tudi sam delam ogromno napak, ampak tukaj se moram oglasiti, ker je taksna obcutljiva tema Pravilno se pise knjiznica, ne pa knjiznjica. Z enim 'j', ne z dvema. Drugace nisem pretiran purist...ampak, ker je ravno ta tema, pa moram biti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 mhm...cist sem bedna...in to sem kar ponavljala..sploh ne razumem...ne vem ce me je blo kdaj tok sram...bom jst kr sla iz kle... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Hja, zadnji 2 leti spet, sem član Mariborske knjižnice, knjižničarji so u'redu, izbiram sam, knjižničarja/ko vprašam, če kaj po tisti kataloški številki ne najdem. Dogajalo se mi je nekaj časa, da so bile oči bolj željne knjig kot pa duh, na koncu sem prebral eno knjigo, ostale pa vrnil neprebrane. Sedaj sem se navadil in izberem toliko, kolikor bom prebral, več ne, malo je treba druge obveznosti vkalkulirati, pa se da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Hi-hi...rachek....jaz tud tak . Mi enostavno zmankuje časa za branje.....sposodim si jih pet, neprebrane vrnem vsaj tri. :o|o: Zadnje čase premal berem, včasih pa sem požrl na tone knjig......zdej pred dopustom si bom vsaj za tist "leni" del dopusta kaj sposodil........sicer pa hodim v knjižnico v Novi Vasi in sem kar zadovoljen.......Izberem pa knjigo, ki jo potrebujem (recimo kako strokovno) al pa za njo kje slišim....npr. na lnf-u. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 V knjižnico hodt sem mal zanemarla...sicer rada prebiram knjige... sem kar zaljubljena vanje...oh in sploh...ampak me zdaj prav zasipavajo s knjigami... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz tudi v Novi vasi, sem tam doma. Jaz pa izberem bolj tak, po "nakjučju", to, kaj sem na lnf do sedaj slišal, mi ni bilo preveč všeč, Potovanje duš ali Usoda duš, ne vem točno, tista, ki je druga zapovrstjo. Sem pa recimo zelo užival v Krishnamurtiju ... Letos pa bi na morju res rad prebral Nuba - čisti ljudje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz tudi v Novi vasi, sem tam doma.Pol pa sva skor soseda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Obiskujem bežigrajsko knjižnico, ki je kar solidna, občasno grem v center-ex supermarket, prej sem hodila v Mazovca in se mi je tam zelo dopadlo.Povsod so bili in so prijazni in ti poiščejo, če rabiš kaj pomoči. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz tudi zdaj goltam knjigce. Sem jih od malega, ko sem se naučila brat pa do kake 7 let nazaj, ko sem imela pavzo, zdaj pa sem spet padla nazaj v stare kalupe. Pismu, brez knjig bi težko živela. So mi tok cool, res. Povsod nosim s seboj, vsak moment izkoristim za branje. Ko si v feelingu enostavno odpreš in začneš brat, padeš čisto zastonj v eno drugo situacijo - če je kakšna zgodba, uriš domišljijo, fajn mi je res. Ni treba gledat sporeda, pa takrat it gledat zadevo al jo pa vsaj posnet. Če bi morala izbirati med knjigami in TV, ni nobene dileme, knjiga, jasno. V knjižnico pa v tem obdobju ne hodim, ne morem organizacijsko izpeljat, je pa Žaža ena taka zlata deklica, da mi jih non stop nosi iz knjižnice. Največkrat jih sama izbere in prinese vedno dobre . Michelle, daj ga ne lomi, se zgodijo napake Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Rachek, jo ima moja mami in sem jo že prebrala! Všeč ti bo! Cool! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Vedno sem bila velika navdušenka nad knjigami. Doma smo jih imeli res precej, ampak, ko sem "odkrila" knjižnico, me sploh ni bilo spravit iz nje... Še tisti modro-sivi ovitki, ki so včasih obdajali knjige, so mi bili maksimalni (pa vem, da se grdo vidi...). In ves ta vonj! Po knjigah, po domišljiji, po znanju...Rada imam računalnike, internet, kino, TV, ampak knjiga je zame še vedno nenadomestljiva! In seveda tudi knjigarne in knjižnice... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Hodm tja samo brat, ker si ne morm nč sposodt-nekako sem so mi ble nekatere knjige tako všeč, da sem jih pozabila pravočasno vrnt in temu primerno se je nabral dolg. 12000. Ja, bo treba kar tam viset... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Obiskujem bežigrajsko knjižnico, ki je kar solidna, občasno grem v center-ex supermarket, prej sem hodila v Mazovca in se mi je tam zelo dopadlo.Povsod so bili in so prijazni in ti poiščejo, če rabiš kaj pomoči.Oooooooooo bežigrajska knjižnica. Pol se pa mormo enkrat videt tam. Ali pa smo se že videli. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 volk a tisti si bil ti? Wow Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jz tud rada berem... mhm. Ko sem bila mlajša (osnovna šola) sem rada brala razne ljubezenske romane, kasneje (v srednji šoli) pa sem prešaltala na duhovne knjige. Zadnje čase pa imam bolj malo časa. Me je kr sram, ker tolk mal berem. Najraj pa grem kar v kakšno lepo knjigarno in najdem kakšno knjigico zase in si jo kupim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Dobra tema! me cudi, da je se nimamo. jaz sem vclanjena v dve knjiznici, tamali pa v tri (se v solsko) - povprecno si vsakic skupaj izposodiva med 13 in 26 knjigami. Imam bedasto navado, da si knjige vcasih sposodim in jih vrnem, brez da bi jih prebrala. Preprosto mi ne znese, si pa zapomnim in jo morebiti vzamem drugic, ali pa preprosto se ne prebijem cez prvih par strani...Nekatere knjige si sposodim, da vidim, kako in kaj, potem pa jih hocem imeti.Tako je to cisto kul, da si lahko ogledas malo.Skratka - vse zivljenje ze - knjiznice zakon. Ko sem bila mlajsa, sem brala kar povprek - recimo najprej celega Moravio, potem pa kar Italijane po vrsti, pa Svede itd...ce mi je en pisatelj bil vsec, sem prebrala kar vse. Prislo je obdobje, ko sem menila, da sem prebrala ze 'vse knjige', ki jih je sploh mozno prebrati, in mi je bilo kar zal, da sem ze 'vse' prebrala...kajti enih knjig pa pac ne morem brati, se nikakor ne morem pregoltati skozi.vendar k sreci obstajajo nove in nove dbest knjige. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Me je kr sram, ker tolk mal berem. Najraj pa grem kar v kakšno lepo knjigarno in najdem kakšno knjigico zase in si jo kupim.jaz pa porabim vse za make up in telefon za knjige nič ne ostane kako sem površinska..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 volk a tisti si bil ti? Wow Kdaj pa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 V bistvu sem se odločil, da bom sedaj poleti hodil v Rotovško, saj ima ona v Novi vasi poletni delovni čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Jaz tud hodim (oz. bolj mami) v Rotovško.....z mojo al pa mamino kartico, al pa v Sl. Bistrico zdaj si morm enih 10-15 knig vzet za v hamburg.....dopoldne mam fraj(oz. ma ati pouk), sama pa ne morm okoli hodit.... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.