Skoči na vsebino

Knjižnice

plesalka

Recommended Posts

vik-vik...svinjica, grem danes v knjižnico, tko da če maš kako naročilko.... x:Ix x:Dx x:Dx x:Dx

(joooj sem tok lena, nič se mi ne da...bom pa jutr kaj naredila, seveda, če ne bo prevroče...)

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

kar se mi zdi zgreseno pri knjiznicah v poletnem casu je poletni cas, ki je ful krajsi kot med ostalim letom. ravno poleti ko mam cas in lahko berem, skrajsajo delovni cas na tisti minimum, pa se "tabolse" knige poberejo vn in jih skor celo poletje ne vrnejo, ker eni samo podaljsujejo in podaljsujejo...kot da 200 str ne morejo prebrat v 14dnevih xrolleyesx

Sm bil po doooolgem x:Ix času v knjižnici....hm....se to vidi tud po izbranem x:Dx : A. Carr - Končno nekadilci :inocent: :eek:, Joga uma in telesa x^x . V. Schiraldi - Mafijci z modrimi očmi - nek mafioso krimič in V. Miheljak - Pogled skozi ključavnico xnckrivx

xscratchx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Do faksa sem ogromno brala. Med faksom sem imela logiko - če se ti da brat pojdi raje študirat... in nisem 6 let prebrala nobene knjige. Enako je bilo med magisterijem. No, letos (ko sem končno oddala mag. nalogo - še ne vem, če uspešno...) sem pa spet začela brati s polno paro.

Kaj berem - zadnje čase v glavnem duhovno literaturo - v širokem pomenu izraza.

Kje dobim knjige - v glavnem v knjižnici, kupujem bolj malo. Sem pa zadnjič kupila knjigo, ki sem jo vzela v knjižnici, ker mi je bila tako všeč, da sem jo hotela imeti doma.

Je pa Cobiss super zadeva, ker vidiš, kaj je, pa greš iskat.

Lep pozdrav vsem, Beba. xbookx xbookx (Brez zamere SSTANE - saj nimaš avtorskih pravic, ne?)

Ma, mene pa ne moti, da so knjižnice poleti manj odprte! Pa saj imamo več časa takrat! Pa tudi knjižničarke (-ji ) morajo na dopust.

Pa tudi, če si knjigo rezerviram, je nihče drug ne more podaljšat! Cobiss je res cool zadeva!

Brez branja pa ne morem! :palec:

Knjižnica-zakon! Večino knjig si izposodim v knjižnžnici, ker so pač pri nas knjige predrage, da bi jih kupovala :sori: :V: No, kakšno posebno že kupim, drugače jih pa precej prek Amazona naročam, ker se jih pri nas ne da dobit, pa še ful ugodnejše so, četudi plačam poštnino :o|o: :ermm:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...