Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Saj res, jaz moram še Žažo za do konc tedna sprosit za moje počitniško čtivo... Mater lani mislim,da sem jih 7 pogoltnila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 vik-vik...svinjica, grem danes v knjižnico, tko da če maš kako naročilko.... (joooj sem tok lena, nič se mi ne da...bom pa jutr kaj naredila, seveda, če ne bo prevroče...) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 sama pa ne morm okoli hodit.... :o|o: zakaj pa ne ? :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 kar se mi zdi zgreseno pri knjiznicah v poletnem casu je poletni cas, ki je ful krajsi kot med ostalim letom. ravno poleti ko mam cas in lahko berem, skrajsajo delovni cas na tisti minimum, pa se "tabolse" knige poberejo vn in jih skor celo poletje ne vrnejo, ker eni samo podaljsujejo in podaljsujejo...kot da 200 str ne morejo prebrat v 14dnevih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 sama pa ne morm okoli hodit.... :o|o: zakaj pa ne ? :o|o: sama.......po Hamburgu..... .....se še zgubim......samo tam, do H&M pa bi verjento znala prit.. ..samo je malo daleč od tam, kjer bom jaz...bo pa ati peljal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Sm bil po doooolgem času v knjižnici....hm....se to vidi tud po izbranem : A. Carr - Končno nekadilci , Joga uma in telesa . V. Schiraldi - Mafijci z modrimi očmi - nek mafioso krimič in V. Miheljak - Pogled skozi ključavnico Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Kar dosti hodim v knjižnico, čeprav se mi zdi, da poleti le manj, velikokrat se pa zgodi, da se zadržim za uro ali dve v čitalnici, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 bila danes v knjižnici, rezervirala nekaj knjigic... tudi tami si je vzela dve knjige, upam, da bo vzljubila branje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Do faksa sem ogromno brala. Med faksom sem imela logiko - če se ti da brat pojdi raje študirat... in nisem 6 let prebrala nobene knjige. Enako je bilo med magisterijem. No, letos (ko sem končno oddala mag. nalogo - še ne vem, če uspešno...) sem pa spet začela brati s polno paro. Kaj berem - zadnje čase v glavnem duhovno literaturo - v širokem pomenu izraza. Kje dobim knjige - v glavnem v knjižnici, kupujem bolj malo. Sem pa zadnjič kupila knjigo, ki sem jo vzela v knjižnici, ker mi je bila tako všeč, da sem jo hotela imeti doma. Je pa Cobiss super zadeva, ker vidiš, kaj je, pa greš iskat. Lep pozdrav vsem, Beba. (Brez zamere SSTANE - saj nimaš avtorskih pravic, ne?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ma, mene pa ne moti, da so knjižnice poleti manj odprte! Pa saj imamo več časa takrat! Pa tudi knjižničarke (-ji ) morajo na dopust.Pa tudi, če si knjigo rezerviram, je nihče drug ne more podaljšat! Cobiss je res cool zadeva!Brez branja pa ne morem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Knjižnica-zakon! Večino knjig si izposodim v knjižnžnici, ker so pač pri nas knjige predrage, da bi jih kupovala No, kakšno posebno že kupim, drugače jih pa precej prek Amazona naročam, ker se jih pri nas ne da dobit, pa še ful ugodnejše so, četudi plačam poštnino :o|o: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.