žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Kaj se še hladi, menda ja nisi kaj od tega kuhala Je že ni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 janči... veš da je mene mami dons na pico povabla. Komi čakam.pa upam, da je bla pr zdravnici in da ima kakšno novico, ker me malo skrbi. ampak sem ziher da ne bo nič hudega. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Vztrajam na mojem bučnem meniju . Pro bio drink danes prvič pila - nek malo bolj tekoč jogurt. Ni slab, kaj prav posebnega pa tudi ne, pa lubenico , pa še ena breskev me čaka... Zdajle pa glih jasmin čaj pijem , kok je to ena dobra zadeva Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 HMMM, DANES JE BLA KAVICA, ČIKEC PA VEGI- SENDVIČ....HI-HI.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Jaz pa v službi za malco smljackam dobre sendviče, ki mi jih pripravi, moja boljša polovica; večinoma,če pa ne si pa kej nabavim, k mamo zdraven eno restavracijo in si kej vzamem za pomljaskat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Dons bom šla spet v menzo... da nam lačna. Je makaronovo meso in solata... mnjamsi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Dons sem bla na toastih, pa oddrvela v trgovino po lubenico in breskve za naslednje dni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 mi ma mo pa mesek in krompirček pa solato dons. Prov kosilo... mnjami... pol popoldne ni nč več treba. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ...je sodelavka piškote prinesla Drugače majo pa tuki v BTC-ju v pokriti tržnici tudi zelo dobre sendviče s seitanom, stanejo pa 300, tko k vsi sendviči tukaj naokrog. Tam v bio trgovini, so zelo dobri! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Po včerajšnjem (uspešnem) luninem postu sem danes najprej navalila na junk food (beri: sendvič s šinkom) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 jedla lubenico Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Kok mi je dala lubenica dons dela , skoz rela cija pisarna - WC Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Jaz pa ruknila še nič .... ampak sm si pa naktarinin dan privoščila... trde naktarinice, njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 2 jabolki1 jogurt1 rogljicek1 solata (2 paradiznika + radic+ mala tunina)1,5 slanika toliko cez dan pa smarna gora za vecerjo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 sploh ni res...vse zvagam, samo vedno jih kupm 10tavelikih...in kaj je tukaj tak spodtakljivega, sploh ne razumem tvojega HEH, zdele Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 Jaz sem se pa melonila pa en jogurt Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 solata iz špara...zlo dobr... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 S5 lubenica, jasno, pujsa obožuje buče Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ti si tud ena bučka bučkasta... mamo meni tle v službi samo, dans pa ne vem kaj bo... upam, da bom prijetno presenečena... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Dons bom pa kr zdej malcu....Sendwich iz domačih logov Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 dons mi sploh ne paše jest... sam bi blo dobr če bi neki pojedla...hm.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ti kr pojej in ne se sekirat in obremenjevat z čudnimi in nepomembnimi stvarmi...posluši bratca Jest sm pa že pomalcal sendvičke so kr sedl, sm bil fejst lačen Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ja sm s že sendvič naročila... da nam pol vsa sestradana domov pršla pa pojedla vse kar mamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 kot bi bli na družinskem kosilu, jaz tudi sendviče . Vsaj to znam skuhat , na žalost Contesina višina še ni garancija za dobro kuhanje, jaz namreč še ne obvladam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.