Guest sstane 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 A ča ti je to? Je mislu pica ne pita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Eh, ne vem če, Sstane? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Temu se reče sexualni post Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 don je segedin, pa krompir... pa rižev narastek... ne vem še kaj bom jedla... neki, da ne bom preveč sita, da bom lohk še naprej normalno delala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dons pa ribice-takšne in drgačne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jz sm pa pol kr vsacga mal... sva si še z eno vse vzele in skupej pojedle... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jz sm pa pol kr vsacga mal... sva si še z eno vse vzele in skupej pojedle...Ti tud kompenziraš, mi je všeč to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ful ne maram enainistega skoz jest... in v kitajski mi je ful všeč k vsakmu mal ukradeš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Dunajski, pomfti, solataGrozdje....grozdje.......grozdje.......dva kosa potice - orehove Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sm pojedu vse sendvičke dons Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Žvečilna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 mmmmmmm danes je blo ful dobr za jest.zelenjavni ragu in ocvrtki.. najprej pa seveda ena solata... njam..res je blo za prste polizat! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 pivovodkaredbullglengrantpenina pa nej chlouk normalno zhvi ob taki TOPLI MALCI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 če je tvoja malca topla ne more glih kej preveč pasat.... če pa je na primerni temperaturi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 danes solata... pire krompir in zelenjava... mljask Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 dons sam ena vajica ob 12ihergo nch sluzhbe....pa druzhbene prehrane 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 danes solata... pire krompir in zelenjava... mljask Hehehehe,js bom pa kr mljask tebe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Štručka, pa mal margarine pa par kolutov salama Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Smo se mimogrede ustavili v hrvaški pekarni - kupila neko sirovo zadevščino - ful dobro, slanike -njami in kruh(je preventivno v avtu ostal ). Prinesla zraven še rdečo papriko in orehe Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pismo - kavča pa nikjer Ne pozabi - 12 ur sem tule...pa dve uri vožnje domov..če slučajno ne zavijemo še zagrebški Metro....še premalo imam Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 danes solata... pire krompir in zelenjava... mljask Hehehehe,js bom pa kr mljask tebe! mljask mljask Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 danes smo meli zelenjavne kanelone, rižek in solatko... pa neka ful dobra omakca... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Nataly, fajn kombinacija, orehi, pa paprika . Jaz imam pa danes 1 toast, pa ta športne misli, pa jogurt, pa eno sladko zadevico dobila od Miklavža Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.