Skoči na vsebino

Britje - moško

El Nino

Recommended Posts

Hja tle gledam svojo bradico k je bla moj trademark vsaj kako leto že zdaj pa razmišljam kako bi zgledal brez :D hehe, pa to... pa me zanimajo kake prednosti in slabosti tega da maš bradico.... :D

Za začetek mam eno fajn prednost ni se treba brit.... in še eno slabost jasno da ne bom tako pristranski, britje včasih prav paše :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

men ful paše da se tkole praskam po bradici dokler je primerno kratka ne več kot pol cm ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

V zelo mladih časih sem jo imel. Pa sem jo obril, ker sem imel z njo več posla, kot če bi jo bril vsaj dan - sicer je izgledalo zanemarjeno.

Brke sem imel do predlani, ko so punce na morju rekle kako bi biu ati hecen če bi obril brke. Potem so najprej s prstom za mano kazale, sedaj pa ne dovolijo, da bi jih spet imel.

Obril sem jih samo enkrat v 26 letih - v vojski, za stavo.

x:)x

Rad se brijem, rad imam pa tudi brado, ampak kratko urejeno, imel sem pa res obdobje, ko se deset zim zapovrstjo sploh nisem povsem obril, kljub vsemu sem imel urejeno brado, ampak res je grozna videti dolga neurejena brada(neumita, nič skrajšana, itd. :xx!: ), zadnji dve leti nosim bolj "kozje" brade pa sem povsem zadovoljen, pa tudi drugi z menoj, lepo nedeljo, B. x;)x :palec:

Ne (brada).

Me ne moti pri drugih, celo je res lahko cisto cedno, vendar mislim da tudi eden od mojih tipov ni imel brkov in/ali brade.

Pa se - imam obcutljivo kozo.

Ene brade pa so mi prav neapetitlih, sory ce koga s tem prizadanem...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:8): :sori: ... recimo, tako nekako... x:Dx

Ej, kaj me je dolocil, mene, RIBICO, h konkretiziranju tule zdajle... :O: :sori:

x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...