El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Hja tle gledam svojo bradico k je bla moj trademark vsaj kako leto že zdaj pa razmišljam kako bi zgledal brez hehe, pa to... pa me zanimajo kake prednosti in slabosti tega da maš bradico.... Za začetek mam eno fajn prednost ni se treba brit.... in še eno slabost jasno da ne bom tako pristranski, britje včasih prav paše Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Brade pikajo med poljubljanjem-slaboso pa nekateri tipčki z njo prav sexi-zelo dobro Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Mogoce bo zvenelo malo grobo, ne jemlji osebno, samo moje mnenje:dokler ti se 'puh' poganja, nekako ni pametno puscati hudica.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jaz se pobrijem ne samo po bradi in brkih, ampak tudi po lasišču. . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2004 men ful paše da se tkole praskam po bradici dokler je primerno kratka ne več kot pol cm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 V zelo mladih časih sem jo imel. Pa sem jo obril, ker sem imel z njo več posla, kot če bi jo bril vsaj dan - sicer je izgledalo zanemarjeno. Brke sem imel do predlani, ko so punce na morju rekle kako bi biu ati hecen če bi obril brke. Potem so najprej s prstom za mano kazale, sedaj pa ne dovolijo, da bi jih spet imel. Obril sem jih samo enkrat v 26 letih - v vojski, za stavo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Kako dolge si pa potem imel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Ma ne, "čisto obril" sem mislil. (Ampak si me pa dobil...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Rad se brijem, rad imam pa tudi brado, ampak kratko urejeno, imel sem pa res obdobje, ko se deset zim zapovrstjo sploh nisem povsem obril, kljub vsemu sem imel urejeno brado, ampak res je grozna videti dolga neurejena brada(neumita, nič skrajšana, itd. :xx!: ), zadnji dve leti nosim bolj "kozje" brade pa sem povsem zadovoljen, pa tudi drugi z menoj, lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Brada človeka postara. Ampak so moški, ki so bolj seksi z njo kot brez. Meni se dopade, če moški ostane nekaj dni neobrit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Brada človeka postara. Ampak so moški, ki so bolj seksi z njo kot brez. Meni se dopade, če moški ostane nekaj dni neobrit. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 men pa lubi pusti da ga brijem... po obrazu.. Mi je full fajn... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Kolega svoji pusti da ga brije povsod! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 tam se pa še ni bril tud sam ne.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Je rekel da ga je prvič mal skrbelo da ne bi poleg dlak še kej odpadlo, ampak je bil potem kar zadovoljen, ker optično deluje vse mal bol večje Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 a ja.. da zdej zgleda bolj optimalno. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ne (brada).Me ne moti pri drugih, celo je res lahko cisto cedno, vendar mislim da tudi eden od mojih tipov ni imel brkov in/ali brade.Pa se - imam obcutljivo kozo. Ene brade pa so mi prav neapetitlih, sory ce koga s tem prizadanem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Neapetitilih, Marsa? Zakaj pa? A se bojiš, da bi kaj našla notri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 ... recimo, tako nekako... Ej, kaj me je dolocil, mene, RIBICO, h konkretiziranju tule zdajle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Brada Marsa.. pol se pa kislo mleko al pa nudeljci gor obesi...Al pa morske alge? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 samo brade ne.... :o|o: bljak :xx!: čeprav, saj ne rečem.. malo nakazano je že OK ampak ne tisto kot kakšen hm jeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Al pa da najdeš kake mušice notr! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Jaz si puščam samo tisti majhen čopek pod spodnjo ustnico. Drugače pa se brijem nekje na 2 tedna, ker se mi pogosteje ne ljubi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Mislš u resnic ker ti ne raste hirto? Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.