Skoči na vsebino

Britje - moško

El Nino

Recommended Posts

Pri bradonjah takoj vidiš kdo je strasten kadilec. In sicer po porumeneli barvi okrog ustnic po brkih in bradi. Pol si pa predstavljite, da tale tip žre župico ali pa pije pivo, pa tisto svinarijo namaka, jebemti saj se mi obrne po želodcu. Če imaš brado nema problema, samo ne kadit kot turk x;)x x:Dx .
Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne vem zakaj, meni so od vedno šarmantni moški z brki :2src: :2src:

Jasno, v nulo doteranimi, ne klasični Slovan -brko, pa pivovarski trebuh čez pas :o|o: :xx!:

Tudi ne zavihani muštači :xx!: , a la Poirot :o|o:

Všeč so mi moški, ki so brezhibno ostriženi, z negovanimi brki in kožo na obrazu.

Vse brade, najbolj pa kozje, po katerih se nekateri pa prav po kozlovsko še praskajo, gladijo in podobno 1000x fuj :V: :V: :V:

Ne vem zakaj, meni so od vedno šarmantni moški z brki

Vse brade, najbolj pa kozje, po katerih se nekateri pa prav po kozlovsko še praskajo,

men pa to dostikrat izpade, neg˝.avtoriteta :xx!:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pivovarski trebuh :eek: :eek: Kaj te to je, to je pa neki ultravelickega, ha? :vragec: x:o)x x:Dx

Se redno brijem. Brke pa mam ful močne :eek: , Sadam se lohk skrije x:Dx . Zato pa se morm redno brit. Pa zato, ker mi na eni strani lica dlake ful rastejo, na drugi pa bl tko tko. xrolleyesx Finta, ne x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Lepo od tebe, bravo Mick (da se redno briješ) :palec: :palec:

(BTW kaj se greš s fotkami?!? :vragec: Nikakor mi ne uspe, da te končno ujamem na sliki :o|o: )

Pivovarski trebuh je nemarno povečan želodec in trebuh v obliki bojlerja, ki nastane zaradi nalivanja s pivom x:Dx x:Dx :eek: x:Dx

Ne vem zakaj, meni so od vedno šarmantni moški z brki

Vse brade, najbolj pa kozje, po katerih se nekateri pa prav po kozlovsko še praskajo,

men pa to dostikrat izpade, neg˝.avtoriteta :xx!:

Katera izmed dveh opcij ti izpada neg. avtoriteta? :eek:

No, kaj je s fotkami? :vragec: :vragec:

To imate čudne finte tam v tisti temi 'Fotke?'. :eek: :eek:

Objavljate slike, kao samo na pol dneva, če ne samo za čez noč, ali samo za popoldansko izmeno Lunatkov....

Za kaj se gre???? :eek: :eek: x:Dx x:o)x

Pivski vamp ima nasplošno prekomerni pivec. Pivovarskega pa tisti, ki se naliva s pivom. x^x Ali pa tisti, ki ga jaz ožigosam za takšnega x^x x^x x^x

No, kaj je s fotkami? :vragec:  :vragec:

To imate čudne finte tam v tisti temi 'Fotke?'. :eek:  :eek:

Objavljate slike, kao samo na pol dneva, če ne samo za čez noč, ali samo za popoldansko izmeno Lunatkov....

Za kaj se gre???? :eek:  :eek:  x:Dx  x:o)x

Pivski vamp ima nasplošno prekomerni pivec. Pivovarskega pa tisti, ki se naliva s pivom. x^x Ali pa tisti, ki ga jaz ožigosam za takšnega x^x  x^x  x^x

A tvoja je kje gor? :vragec: Mene tud zanima. x:px

Sm bl prekomeren jedec čokoladk in podobnih dobrot. x^x x:o)x

K. Čapek

Ne, je ni. x:px

Pa se vsaj ne sračim, da ki nimam digitalca, pa potem kao še ne zanam uporabljat, pa ne komentiram nikogar :vragec: :vragec: :vragec: . Tudi obljubljam ne, da bom lepla gor svoje slike. x8Dx x8Dx x^x

Joj, tole s čokoladicami :sori: :palec: :palec: , obožujem tudi jaz. Vse čokoladne derivate x:Ix x:Ix , pa vse bomba kalorične sladke zadeve :o|o: . Pa dober vinček x:px :vragec: x;)x

:V:

Kaj je to sračim?  :eek:  :eek:  x:Dx

Obljubu pa nism nič.  :vragec:  x;)x

(iz SSKJ)SRAČITI SE:

1. postavljati se, bahati se:revše se nekaj srači,ženske so se nekaj sračile,

2.dreti se:šoja se srači v bukovju/ otrok se že ves dan srači

(izhaja iz sračji:nanašajoč na srake x;)x )

Napisala pa sem: jaz se NE sračim in tudi jaz NE obljubljam

x^x x^x x^x

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz si puščam samo tisti majhen čopek pod spodnjo ustnico.

Drugače pa se brijem nekje na 2 tedna, ker se mi pogosteje ne ljubi. x:px

E vidiš to je idealno, pr nas na fizika faksu, pa matematiki tud, vsi neke bradice pa brčice, razen bruci.... ergo js nisem več bruc.. al pa.... :D hehe, empirično izračunano da je brezveze se vsak dan brit, in če dlake prehitro rastejo najboljš da maš bradico, da maš čas pol kaj računat in to :D hehe pravijo matematiki, hm mrbit bi se moral pa malo obrit, že kak teden se nisem tko da moja bradica ni več kozja... brke mi pa ne rastejo nevem kaj.... oziroma skor al pa sploh ne ... nevem, zgleda da nisem tak tip... kozja bradica pa mmm hehe kak se paše praskat po tem... med tem ko morem kaj našlogat...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Očitno pobčki mislte, da zgledate bolj brihtno z bradico... To majo ponavad filozofi radi.  :vragec:  x;)x  x:Dx

kot sm rkeu britje je zguba časa... se ne briješ dobiš bradico.... nice nd simple, seveda če ti je škoda petih minut na dan pol je to jasno filozofija....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Čeprav po slikci sodeč me tud ti mal na filozofa spominjaš. Kozja bradica pa to. x;)x

Razgovaraju svecenik, student i filozof o seksu.

Kaze svecenik: - Ja mogu, imam gdje, ali ne smijem!

Kaze student: - I ja mogu, smijem, ali nemam gdje!

Kaze filozof: - Ja mogu, smijem i imam gdje. Ali zasto bi !?

x:o)x

tud po tistih treh tipih svečenik študent in filozof se spominjam na filozofa :D ampak sem vedno bolj študent...

x:Ix :inocent: xloveyx x:)x

Bemu, so men primorke pa tam v uno smer všeč :2src: .........se mi zdi, da sam tam al pa predvsem tam dekleta bl pogosto uporabljajo izraze.......ljubavi, dušo, srce ipd. Ker jih štajerke ne glih, se mi zdi, (no, vsaj ne pogosto), so mi bl posebni in pač všeč......se kar stopim x:px x:)x

Lep vikend tud tebi.......Ruby 72 :2src: :palec: x:)x x:Xx In vsem lunatkom, seveda. x:)x Dijo. x:Xx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...