Guest sanjalica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Saj vem Bigm ; samo razmišljala sem o sebi; ker pravim, da v vsakem obstaja belo in črno. Pa sem iskala črni del sebe Točno o avtomibilih in enem "vip človeku" sem premišljevala... da si pač kupi BMW (po možnosti na kredit/lizing) in se vozi samo 3 km v službo (tja in nazaj)..., na morje (Korčulo) pa greš z avtobusom turistične agencije...... (v Ljubljano pa z vlakom), ker mu je to vse "predaleč"... (hihi...moj sosed ima avto, katerega dežne kaplje, sneg, sol še niso dotaknile... če je slabo vreme, gre v službo s kolesom!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Eh, spet nekak...drugi so takšni...mi pa nikol... :xx!: Jaz občasno sem snob...in tut vzvišena... :xx!: ..čeprav mi to ni všeč..ampak tako je... :xx!: ...in vzvišenost je na nek način že to...da smo prepričani, kako smo včasih duhovni... ..in kako razumemo globlje resnice...drugi reveži...pa tega ne zmorejo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Z nečim se pač morš potolažit, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 (hihi...moj sosed ima avto, katerega dežne kaplje, sneg, sol še niso dotaknile... če je slabo vreme, gre v službo s kolesom!)Kje ste se vi.... Moj sosed ima svojega pokritega v garazi, z belo bombazno rjuho.Videno od blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 sanjalica, drž se je x!x Zobozdravnice! Mene moti recimo, greva v trgovino mleto meso kupit, pa hočem videt kaj mi zmeljejo in še pol reče tistle mastno pa stran odrežte, včasih kter mesar s težko muko to nrdi, sej tko vrže pol tja ko vse meljejo, eni pa tud brez pripomb.. Moti me pa ko prvo reče, ja imamo tule v akciji mleto meso.. Pa kaj, če bi hotla tisto, bi že rekla, in to vedno povejo.. mogoč bi se blo pa za štacuno treba okitit, da bi pol res dal tisto kar češ.. al pa ko sva šla prstane za poroko gledat, izbirat in naročit v Zlatarno Celje v centru Celja, madona tiste prodajalke so ble tak vzvišene in ohole (mogoč ker sva bla v kratkih hlačah poleti?), sva šla pa enkrat v Ljubljani gledat, pa je bla tako prijazna.. Najrajš bi jim rekla.. ena prodajalka pa misl da boga za jajce drži.. kok bi se kej v pekarni držala, več kot prodajalka pa tako ni, ker ni pojma o karatih imela z menoj vred. Pa se tam tak vzvišena dela.Men gre vzvišenost, oholost in arogantnost na živce, se pa znam enako odzvat če je treba. Sprva sem še vedno v zadregi, pol pa tud jst nesramnost uporabim, klin se s klinom zbija. Ja, majica tista je tud dobra, da za vas tu nč ni, al pa pogled je tud že dost.. al pa neki pomerjaš kar je najboljše od slabega (kopalke Lisca), pa se mi spet zdi tolk poceni ne zdi, tko kot mick pravi, da pocen kupiš drago plačaš (sploh razni teh. aparati, pa tud vse, kar ni čist tisto, kar želiš), da bom tole se neki silla.. pol pa prodajalka, a res, a čist nč vam ni blo všeč... Ne, kao ker probaš moreš kr vzet, ampak zdej ne probujem več, tist kar mi na pogled ni full všeč, pač greš v drugo štacuno pogledat še, tretjo, itd.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 sanjalica, drž se je x!x Zobozdravnice! Držim se je, sam ona se mene tud drži...to je keš na ruku... in to dober keš... (kvalitetna pa je; to moram priznat). Jauuuu mleto meso...tu pa si me našla Mushi... v 90 % zavrnem zmleto goveje meso, ker je zmeraj zraven svinjetina.... pa alergična sem, ko mi z rokami prijemajo salame... jauuu sem ugotovila, da sem tudi jaz Mushistična (saj sem včeraj napisala...mi je ta babnca čist všeč...ker je "drugačna" (beri: čisto ista kot mi, samo piše drugače ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 S kakimi micenostmi se ti vse ukvarjaš.......da ti ne bo časa zase zmanjkal. Sem pa jaz glede mletega mesa istih izkušenj, sam konec koncev tak dobim kar čem, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Mickeni...jest pa razumem Mushi...da ti ena prodajalka tam stoji, kot da ji boš kaj vzel...no...lepo te prosim...pa za poročne prstane...bi se pa res lahko mal potrudla...Pa sej sem mela pri Lobodi tut tak občutek...tip je tko zjalast in pomemben...da me je kar odneslo ven... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Saj. Sam se mi zdi škoda temu posvečat pretirano pozornost. Se je men že tud marsikaj zgodilo v prodajalnah, zadnje čase sploh, ko sem mal več kupoval....... :xx!: Čimprej mim in naprej.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 men je pa zadnjič en mesar reku da ne more mi zmlet mešano meso, temveč ali ali.. Pa pol nč nisva vzela, moram pa enkrat probat samo govedino, kako pride, ker je manj mastno meso, kao. A ti ne ješ pujsov? micky.. a mene misliš micenosti? Veš, midva doma ne pojeva tolk mesa, da bi pa zato kr neki kupla.. sploh pr mesu se mi to zdi full pomembno.mushisticna.. sej ne vem če sem sploh isto napisala,.. hheheheee... pa dej no sanjalica, kaj res, bi lahk po men poimenoval obnašanje, sem tak ekstrem, kaj pa če dava sanjamushistična? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ja poroka je en tak lep dogodek, da bi se mi full vtisnilo v spomin če bi bli oni tam prijazni, v zlatarni, ne pa taki kot da pridem z drekom plačat, so mi ostal pa v kontra spominu, res da nisva v Zlatarni Celje nikoli prej nakita kupovala, pa so bli vsepovsod normalni za rojstne dneve in to, potem pa misliš, da bi res bli lepi in mogoče večja izbira, pa tak poden odnos.Majica, mene tud zdej ven odnese, kjer so taki.. boljš tako, ker potem tko z reklamacijo nazadnje pridem nazaj, ko niso samo po obnašanju taki, temveč tud s kvaliteto izdelkov. Kjer je kvaliteta na nivoju, in se trudijo z njo, se trudijo tud s kvaliteto postrežbe in prezentacije podjetja.Mick, pretirana pozornost, maš prav, ampak zdej je tolk trgovin, da enostavno menjaš pa je. Pa tja, kjer niso tebi po kljunu (odvisno kake zahteve imaš, jst se imam za normalno, ne maram pa ignoriranja, al pa vihanja nosu nad kupcem) ne greš, če nočeš vedno neke take frke doživljat, res je da mi ne bo časa zase zmanjkal, zato pa ne grem več tja, kjer nisem zadovoljna prvič, ker me pol to še nekaj časa spremlja, bodisi kupiš neki s čimer nisi zadovoljen, al se pa z napakami ukvarjaš in na koncu tako vodi v reklamacijo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Tako sveže mi je še v spominu, ko si bila tik pred poroko in svoje razočaranje nad poročnim prstanom... in Marsino tolažbo (nasvete) da si ne ženi toliko k srcu... da je poroka kot dejanje pomembno in si ga ne "umaži" z jezo na eno prodajalko.... Tako "materinska" se mi je zdela takrat bossica Marsa... Imam malce "snobistično-vzvišene sanjamushistične finte" - ko prosim govedino - HOČEM govedino. Ko hočem lanene hlače, hočem lanene in ne neko mešanico... Ko kupujem novo robo - hočem da je nova (npr. zadnjič ko sem prejšnji teden kupovala TV...po vsej "sili" je hotel prodajalec vame porinit razstavljen artikel....) Skratka odrasla oseba (ki ve, kaj hoče za svoj denar). Kot mi je nekdo nekoč dejal: "preveč zakomplicirana si..." Sem pa že odšla iz trgovine, ker sem (po mojem skromnem mnenju ) bila neprijazno postrežena. Ko sem kupovala avto, sem prodajalcu tako "zagrenila življenje", da ko sva sklenila (po urah pregovarjanja in dogovarjanja...kaj je v ceni in kaj ni in koliko popusta...itd...itd) kupčijo, me je častil s šopkom rdečih vrtnic na zadnjem sedežu. Super se mi je zdelo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 sanjalica moja ljuba! pa si res sanjamushistična, hihihihihi.. in jst tud... čedalje bolj hočem, al pa nočem. Ampak do rožic mi boš pa enkrat razložila kaka pregovarjanja so bila... do njih še nisem prišla.. pa tud neki za avto full nisem glihala, sem bila vesela da so mi fotokopijo prometne vzel, kao staro za novo in 150.000 popusta, starega avta pa tako ni več bilo/totalka.. razen za rezervne dele.. pravzaprav, za del ali dva.. xrosexJa, Marsa je bila res tako tolažeča do mene.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Tut taka...če plačam, hočem kar rečem...ne nekaj na pol zimprovizirano...lahko mi dajo razstavni model...ampak s popustom...drugač naj ga pa še valjajo v nedogled...Pa ni tole snobovsko...ampak hočem pošteno robo za pošteno plačilo...Zadnjič sem eno trgovko po moje spravla ob živce...sama sem bila na kruhu (no, pred mano še en tipček...ki mu je naredila prodajalka sendvič)...OK jez bom tut sendvič in sem jo prosila, če mi samo žemljo da na pol...je bentila, da nima cajta...sem ji rekla...res...vi si ga kr vzemte...ga mam jez na pretek...kr škripala je z zobmi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Hm....torej......prodajalke so snobi in se počutijo večvredne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 viš, jst bi verjetno žemljo vzela, pa jogurt, ampak, se bom še naučila kej tule, prav si pa vsekakor imela, sej delajo sendviče povsod, pa enemu tukaj bi, drugmu pa ne. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Mickeni...jest pa razumem Mushi...da ti ena prodajalka tam stoji, kot da ji boš kaj vzel...Hm, prodajanje sploh ni tok easy zadeva kot zgleda. Eni si želijo prit v trgovino in si ogledovati zadeve, pa potem, ko se nekak odločijo in pridejo do dnarčka, pa potem pridejo iskat. tako osebo bi lahko motilo že, če se jo vpraša, kaj želi. Drugi pridejo noter in želijo postrežbo takoj. Pa ni v redu,če takoj ne postrežeš. Potem so še dolgoprstne stranke, pa prodajalci in prodajalke, ki niti ne vedo kaj prodajajo, niti ne marajo tega poklica, ne razumejo, da jim plače prinesejo stranke... Skratka prilik za nezadovoljstvo je ogromno. Dober prodajalec mora biti renično dober psiholog, poznati zadevo, ki jo prodaja, kupcu, ki potrebuje dati ekstra dozo pomembnosti, po drugi strani ne podcenjevat strank kot ljudi. Pa še ljubiti svoj poklic in svoje težave puščati pred službenim pragom. Se mi zdi, da ni dosti takih prodajalcev . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 viš, jst bi verjetno žemljo vzela, pa jogurt, ampak, se bom še naučila kej tule, prav si pa vsekakor imela, sej delajo sendviče povsod, pa enemu tukaj bi, drugmu pa ne.Zamudi policaj pol ure na delo, pa mu rece sef kje je bil. Policaj :"Ves, zjutraj sem sel v trgovino po zemljo in jogurt..pa mi prodajalec rece, da nimajo jogurta...pa recem jaz:ok, potem pa rozicevo poticko in jogurt...pa spet on meni nazaj, da nimajo jogurta...pa recem jaz: ok, potem pa sirovo strucko pa jogurt...no, to je trajalo pol ure " , konca policaj. Sef:"Jebemti, dobre zivce si imel...jaz bi mu tisti jogurt kar v glavo zabrisal..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Pujsa je spregovorila... Ja...sej to je že vse res...sama tut ne maram, da me prodajalec zalezuje, kaj naj mi da...pa postreže...če ga bom rabila, ga že poiščem... sam ko vidiš tist zlovoljen ksiht...to me mot... :xx!: Hm....torej......prodajalke so snobi in se počutijo večvredne? Ja Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 pišuka krokodil, kje jih najdeš, glih v pravem trenutku! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 pišuka krokodil, kje jih najdeš, glih v pravem trenutku! V jogurtu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 full si pomemben... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 full si pomemben... Povej mi nekaj, kar se ne vem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ...da nis tolk pameten hec...de nauš zameru... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Ej, pa pomembnezi tako ne rabijo biti pametni...ozri se malo po podjetjih, pa po parlamentu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.