Skoči na vsebino

Večvrednost

Tamburin

Recommended Posts

Pujsa je spregovorila... x:o)x

Saj sem tudi že jaz kako Mushi style kje pripeljala, brez skrbi, kajti prodajalci smo plačani zato da prodajamo in smo to vlogo pač sprejeli. torej počni, za kar si tam x;)x .

Tudi v lokalu mi ni všeč, če natakarice klepečejo, pa ne pridejo postreči. Je že prav, da se človek sprosti in heca, samo ko je delo je pač delo. Se mi ne da včasih, ko imaš malo časa nekomu razlagat, da se mi mudi, pa prosit če lahko postreže, če je za to tam. Sem že nardila ene 2 taki mal tečne situacije,pa me dragi zdaj ponavadi prehiti, če vidi, da gre v tisto smer :8): . Hecno, kako se dopolnjujeva...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 136
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Je v soboto bil moj dragi v lokalu...pa je hotu breezerja...pa ga niso mel...pa prav moj...ja, kaj pa un gor? na polici?...

Uf...un je pa zato, da se ve, da ga mamo... x:o)x

Kdo bi to razumel? :o|o: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ena taka kt muši... x;)x x:Dx x8Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

SNOB: : kdor si prizadeva s posnemajem vedenja, ravnanja, oblačenja ljudi iz višjih družbenih, družabnih krogov in stiki z njimi vzbujati pozornost: biti snob; družiti se z snobi // kdor si prizadeva s poznavanjem modnih umetniških del, kulturnih dogodkov vzbujati pozornost: predstava za snobe / kulturni, lietarani snob

(toporišič in njegova druščina x^x

glede na to, da obravnavamo prodajalke itd, ...se kar strinjam da so snobistične, .....cote dobijo od firme v kateri delajo, plača pa povprečnega delavca, ampak,ker prodajajo fensi cunjice, si mislijo, da so one tud v "višjem rangu."...... :xx!:

Snobizem je znak, da človek ni siguren vase, pa zato drugim, zlasti pa sebi, skuša z bogastvom, raznimi visokimi nazivi in drugo takšno šaro dokazati, kako imenitna persona je.
x:Dx :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

glede na to, da obravnavamo prodajalke itd, ...se kar strinjam da so snobistične, .....cote dobijo od firme v kateri delajo, plača pa povprečnega delavca, ampak,ker prodajajo fensi cunjice, si mislijo, da so one tud v "višjem rangu."....
x:o)x :palec:

Huh, ste se razpričali tukaj! Saj ne morem vsega prebrat! :eek: Me že oči bolijo. :sori:

No, pa vseeno naj podam še svoje mnenje, ki je najbrž enako kakemu že napisanemu xupx .

Tisti verz ("ni ptičev, ki bi previsoko krožili, če le letijo s svojimi krili") me je spomnil na snobizem, ker se mi zdi, da je snobizem ravno to, da hoče nekdo leteti višje kot zmore - oziroma se dela, da leti višje.

Dokler je nekdo pomemben ali ima nekaj več kot drugi, ker je za vse to zaslužen in sposoben, je vse OK. Tudi, če se pohvali s čimerkoli (s svojimi dosežki, imetjem...), me to prav nič ne moti. Naj ima, kar si zasluži! Zakaj pa ne?!

Ko pa se ima nekdo za nekaj več, kar v resnici je, je zame snob. Tak človek v bistvu leti višje, kot zmorejo njegova krila. (Tako si jaz razlagam tisti verz. :inocent: )

Torej: vsak ima svoja krila (vsak je za nekaj sposoben), in naj leti toliko, kolikor zmore. Svoje sposobnosti naj prizna sebi in drugim, brez podcenjevanja ali precenjevanja.

Temo pa sem odprla bolj za protiutež tisti temi "Manjvrednost". x;)x

Pismu, so me še popoldan oblegale misli na to temo. Hm, bi rekla,da je snob tisti, ki poseduje stvari lai počne zadeve, da bi si ustvaril nek položaj na "statusni lestvici" , da pa on do teh zadev ne čuti kake uporabne potrebe.

Npr. Mickeni, ko si omenil, da kupuješ dražje tehnične zadeve. S tem se mi ne zdi nič narobe, če nekaj kupiš, ker si to zadevo želiš zase, za uporabo in če si pač prepričan v kvaliteto tiste zadeve. če bi pa to isto zadevo kupil, ker jo imajo vsi okoli tebe, ki "nekaj veljajo" in je v bistvu ne bi potreboval, potem pa je to snobizem.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pismu, so me še popoldan oblegale misli na to temo. Hm, bi rekla,da je snob tisti, ki poseduje stvari lai počne zadeve, da bi si ustvaril nek položaj na "statusni lestvici" , da pa on do teh zadev ne čuti kake uporabne potrebe.

Se strinjam ja :palec:

Samo opazam pa, da slovenski folk oznaci snobe tudi tiste, na katere so pac na nek nacin ljubosumni. Pac nase priljubljeno opravljanje.

Drugace pa, ce ima tip BMW-ja, kupuje najdrazje sampanjce in se oblaci v Armanija...pa kaj? Je snob? Ne, ce si to pac lahko privosci...ce se pa zaradi tega ful nosi in ima nek vzvisen odnos do vseh, je pa pac spet nek prepotentnez...itak je vse v odnosu..vsaj jst tko mislim...

Drugace pa...ce sem sla na super dopust in se imela dobro...bom to zihr povedala prijateljem...prav tako, bom najboljso prijateljico peljala na voznjo, ko si kupim nov avto... ne vem pa, kje je fora razlagat to vsem okoli...

Glede avta..kot statusni simbol...zame ni vec to to...ker opazam kok se folk zadolzuje in se gre razne kredite pa leasinge, ki jih komi odplacujejo, da majo lohk avto visjega srednjega razreda xrolleyesx :xx!: :xx!:

Kar se pa pozdravljanja tice...pozdravim skoraj vsakega, ki ga vsaj bezno poznam ( tudi zoprne sosede)...ne vem zakaj ne bi? Da bi oni lajali, kako sem nevljudna? Ne dam jim tega zadoscenja.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 weeks later...

Zadnjč sm vidu modela, k je nosu oblekce od benetona. Kakšen klošar, je treba armanija pa versačeja prakticirat. Tiste cunjice od benetona je dubu skor zastonj. Kva pa misl da je x?x

Pa nosu je cegu s kamero, pa je mislu kva je frajer, namest da bi nosu UMTS telefonček z orng kamero. Makrneki, pa meu je kr zavihane kavbojke...

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Snobizem ali pa drugače povedano ozkogledna banalnost.

Ja sam ka mali pao s lipe

Volkec :palec: x:Dx !

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest sstane
okej, ok, sj ni treba,da to sploh opaziš..jest sploh ne,nevem..opažen bi bil,če bi gol šel iz trgovine x:Dx

Pa s polnim rugzakom x:Dx x^x

okej, ok, sj ni treba,da to sploh opaziš..jest sploh ne,nevem..opažen bi bil,če bi gol šel iz trgovine x:Dx

To pa! x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kakor za koga! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Nisi me skontal dobro. Bil sem v vlogi snoba :^: , ki obsoja drugega snoba x:o)x . Ponavadi se snobje žrejo medsebojno. So kot hijene. Pa še hijene ne delajo tolk neumnosti.

Zdaj za tvojo goloto bi reku naslednje: bilo bi super, da te vidimo golo nekje javno med Lunatiki :palec: . A bi šlo x;)x x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

Včasih je,včasih ni(odvisno od okoliščin!) x:Dx

HONORE DE BALZAC

Ponavadi se snobje žrejo medsebojno. So kot hijene. Pa še hijene ne delajo tolk neumnosti.
hja, volk vš...jest sm te tak hitro zastopu, je pa že uredu, da si zdele podau komentar..hijene pravš....naj bodo...mi je pa prav vščeč,če se med sabo bašejo in glockajo...za vse drugo so itak slepi...vedno pa držijo skupi, ane xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...